Kiz bende 91 den 92800 e geldim bu aksam allah hayra cikarsin boyoz simit götürdüm bugun sinirden tam olsun dedim belki vücut şaşırır ne bilim
Iste boyle bizim gibiler icin bu mide kucultme ameliyati seren serengilbile 80 kiloyla ameliyata girdi benim dort tane tanidigim kişide bu sebeple ameliyat oldu sanirim bizde boyleyiz bilmiyorum napicaz
Sinirli hissediyorum çare bulamayinca((
Asıl benim sonum ne olacakkk imdaaaat biri bizi ve boğazımızı durdursun:))))Ben bugün genee bozdumm
sabah yok
öglen disardaydik döner ayran
aksam redbull cikolata kek sekerr hurma herseyden oturdumm bir güzell yedimm
bugün yedimm yarin tam baslicamm
Gercii hergün ayni seyii söylüyorum ama olmuyorrr tutamiyorum kendimii
nolcakk benim sonummm
Asıl benim sonum ne olacakkk imdaaaat biri bizi ve boğazımızı durdursun:))))
Senin yediklern neki bide benkilere bak
Sabah yumurtayla kızarttğm ekmwkten 4 tane(avuç içi kadar)
Öğln bi tabak dolusu kısır
Akşamda bi dilim ekmekle güveç ve içindeki etten 4 tane
1 saat yüryş +30 dk egzersz yaptm.
Bu sefer kararlıyım bi hafta tartılmaycm bi haftanın sonunda 87 yi görmek istyrm tekrar yaa
Sabrm tükeniyor sinir oluyorum artık
vildangel ablam evndesn şükür. Bol bol dinlen aramıza dön hayrlısyla..
Muruvet abla nerelerde
Allah şifa versin canımKızlar merak ettiniz biliyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın kayınpederim yoğun bakimda
Kızlar merak ettiniz biliyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın kayınpederim yoğun bakimda
Gecmis olsun Allah sifa versinMuruv post: 47553173 .!.:Kızlar merak ettiniz biliyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın kayınpederim yoğun bakimda
O verdiklerimiZ kilo deilmis kizlar kas ve suymus hele hele sporsuz zayiflamaya calisanlarin tamamı kas kaybiymis bu yuzdende hızla kilo aliyoruz daha kötü olmadan kasları mızı cogaltmaliyiz agirlik calisarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?