97 kiloyla tekrar basliyorumm

Iste boyle bizim gibiler icin bu mide kucultme ameliyati seren serengilbile 80 kiloyla ameliyata girdi benim dort tane tanidigim kişide bu sebeple ameliyat oldu sanirim bizde boyleyiz bilmiyorum napicaz

Iste boyle bizim gibiler icin bu mide kucultme ameliyati seren serengilbile 80 kiloyla ameliyata girdi benim dort tane tanidigim kişide bu sebeple ameliyat oldu sanirim bizde boyleyiz bilmiyorum napicaz

Benimde cok tanidiklarr oldularr simdi sifir beden oldularr bende cook istedim ama esim konusuna bile sinirleniyor onlar bogazlarini tutamiyorlar diyor sankii ben cook tutabiliyorumdaaa

Ben bugün genee bozdumm
sabah yok
öglen disardaydik döner ayran
aksam redbull cikolata kek sekerr hurma herseyden oturdumm bir güzell yedimm
bugün yedimm yarin tam baslicamm
Gercii hergün ayni seyii söylüyorum ama olmuyorrr tutamiyorum kendimii
nolcakk benim sonummm

Asıl benim sonum ne olacakkk imdaaaat biri bizi ve boğazımızı durdursun:))))
Senin yediklern neki bide benkilere bak
Sabah yumurtayla kızarttğm ekmwkten 4 tane(avuç içi kadar)
Öğln bi tabak dolusu kısır
Akşamda bi dilim ekmekle güveç ve içindeki etten 4 tane
1 saat yüryş +30 dk egzersz yaptm.
Bu sefer kararlıyım bi hafta tartılmaycm bi haftanın sonunda 87 yi görmek istyrm tekrar yaa
Sabrm tükeniyor sinir oluyorum artık

vildangel ablam evndesn şükür. Bol bol dinlen aramıza dön hayrlısyla..
Muruvet abla nerelerde

Cnm sen sporda yapiyorsunn bende oda yokkk

Muruv post: 47553173 .!.:
Kızlar merak ettiniz biliyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın kayınpederim yoğun bakimda
Gecmis olsun Allah sifa versin
yanina girip görebiliyormusunuz
annemin yanina gûnde 1 kisi
onuda 10 dakika koyuyorlardi
babam hasret gitti

Menüm
Sabah iki yumurta peynir domates
Öğlen bi avuç fındık badem 4 kuru kayısı
Akşam ton balığı domates bi haşlanmış yumurta az yoğurt
1 saat yürüyş+30 dk egzersz ,tvister,30 sn plank. Bol su. Birazdan yeşil kahvemi içecem. Bu arada leke gördm bikaç güne tam regl olurum.

Sağol un canım Allah razı olsun hepinizden evet kızları oğulları görüyor her gün 1 kişi çıkıyor yanina

O verdiklerimiZ kilo deilmis kizlar kas ve suymus hele hele sporsuz zayiflamaya calisanlarin tamamı kas kaybiymis bu yuzdende hızla kilo aliyoruz daha kötü olmadan kasları mızı cogaltmaliyiz agirlik calisarak

BUNLARA ilaveten tek Öğün beslenincede vucut az gidaya alisiyor ona gore yeniden programliyormus kendini bu yeni dUzene alistigi icinde kilo vermiyormus buyrun burdan yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…