BUNLARA ilaveten tek Öğün beslenincede vucut az gidaya alisiyor ona gore yeniden programliyormus kendini bu yeni dUzene alistigi icinde kilo vermiyormus buyrun burdan yakin
Spor salonuna yazılıcam pilates zumba ağırlık derken bi deniycem o da olmazsa ameliyati dusunucem
Ne bilim ya valla tv de zayiflamis bisürü sanatçı görüyorum isin karaca bkm pelin okan fatih urek seren serengil ismi aklima gelmeyenlerde var hepside hala zayıf pelinle ışın ameliyat olalı uc yil oldu halada zayiflar
Canim geldim geleli bavul yerlestir camasir yika ev temizleDün dikkat etmistim ve 86.500 ciktim
Burdan alinti yapacaktim yanlis yerden almisim:)Kizlarrr nerdesinizzz
Canim geldim geleli bavul yerlestir camasir yika ev temizle
Dunde misafirim vardi bide yemek yaptim
bugunde misafirim vardi haliyle islerimide sündürdüm birazdan yatarim
Canım kayın babamı hastaneden bize çıkardık gelen giden çık yoğunum okuyorum ama yazamıyorum sizinleyim tamam
Yok cnm ondan haberim bırakmadım cnm merak etmeIyi demi baban cook gecmis olsunn
sevindim diyeti birakmamana nisada yazmiyorr haberin varmi ondan
Gecmis olsun canimCanım kayın babamı hastaneden bize çıkardık gelen giden çık yoğunum okuyorum ama yazamıyorum sizinleyim tamam
Yok cnm ondan haberim bırakmadım cnm merak etme
Bende dikkat edemiyorum
76 kiloyum
dun doktora gittim su orucuna baslamak istedigimi soyledimsansimdan doktorumuz 2 hafta izine gidiyor
bana yapmam gerekenleri soyledi
Allah tan bi aksilik cikmazsa pazartesi cok kati bi diyetle tekrar araniza dönüyorum
nedense sersemlik var üstümde ne ev işi ne yemek yapasim var
buraya bile giresim yok ama sizleri merakda ediyorum
hava degisimindenmidir nedir
sakin sizi biraktigimi dusunmeyin beni bikac gun daha idare edin öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?