Teşekkürler canimGecmis olsun canim
Detoks Icecegide var[QUOTEcankizzzz, post: 47607819, member: 423652"]Tmm cnm bekliyoruzz gercekten birtek sumu iceceksinn
Slm kizlar
Günaydın kızlar
dbakırdan döndüm dün akşam. Bavul bışaltma elbise yerlştrme kirlileri makinaya atma banyo derken yorgn düştm yazamadm. Orada diyet adına bişi bırakmadm. Lahmacnlar dolmalar börekler pilavlar pastalar... bu sabah 90 ı görürm diye umuyrdm 88.0 çıktım demekki neymiş azcık rahat takılmak gerekiyrmş benim kilom takılmştı. Ama reglinde faydası olmş olabilir acaip bi sökülme var. Bugnden itibaren yine sporuma dönecem. Bugn temzliğm var halam gelck kısr yapcm kızkardeşimin çocuklarıda bende. Taşıncak evini yıkıyr çockları bana bıraktı..
Son hız döndüm yani
VuuuGünaydın kızlar
dbakırdan döndüm dün akşam. Bavul bışaltma elbise yerlştrme kirlileri makinaya atma banyo derken yorgn düştm yazamadm. Orada diyet adına bişi bırakmadm. Lahmacnlar dolmalar börekler pilavlar pastalar... bu sabah 90 ı görürm diye umuyrdm 88.0 çıktım demekki neymiş azcık rahat takılmak gerekiyrmş benim kilom takılmştı. Ama reglinde faydası olmş olabilir acaip bi sökülme var. Bugnden itibaren yine sporuma dönecem. Bugn temzliğm var halam gelck kısr yapcm kızkardeşimin çocuklarıda bende. Taşıncak evini yıkıyr çockları bana bıraktı..
Son hız döndüm yani
Amanın valla sizden korkulurBugünkü menüm
sabah 2dilim salamli ekmek
öglen yok
aksam 2dilim pizza yicem ve salata
2litre su
spor yok
Kilomda 85.500
Amanın valla sizden korkulur
Pestilim bitsin kacacam sizden
Ayol bozmasana gaza getiriyom sizleriBenden korkma cnm bana hic belli olmuyor bi bakmissin geri 90 oluvermisimm
Hoşbuldk canım. Yok kız hiç meydanı sana bırakırmıyım pışşık:))Hosgeldinn cnm bende yazmayinca diyeti biraktin sanmistimm
Ayol bozmasana gaza getiriyom sizleri
Hem hicde dedigin gibi deyil iyi yol katettin
ben bi ileri iki geri normaldende cok aldim
Ayol bozmasana gaza getiriyom sizleri
Hem hicde dedigin gibi deyil iyi yol katettin
ben bi ileri iki geri normaldende cok aldim
Hoşbuldk canım. Yok kız hiç meydanı sana bırakırmıyım pışşık:))
Ablam sen kaç kilo aldn tatilde ? Su orucu yapıcam demiştin ben şahsen yapamam
Bende ıf beslenmeyi düşünüyrm kendimi hazr hissednce başlicam inşlh. Sabah 12de kahvaltı ve en son akşam 18-19 da yemeyi bırakıcam yani 16-17 saat aç kalıcm bakiyim araştyrm hala.
Yok canm istediğim kiloya gelene kadar bırakmam buda bi yılımı alır heralde. Bide bunun koruması var:))Vallaa üzüldüm hickimse yazmayinca biraktiniz sandimm
Menüm
Sabah iki yumurta domates yoğurt
Öğlen kısır
Akşam yoğurt ve yine yarm tabak kısır( kalmştı dökmeye kıyamadm)
Şimdi 50 dk yüryp 30 dk egzerszimi yapıcam.
Yok canm istediğim kiloya gelene kadar bırakmam buda bi yılımı alır heralde. Bide bunun koruması var:))
3 kilo almisim canimHoşbuldk canım. Yok kız hiç meydanı sana bırakırmıyım pışşık:))
Ablam sen kaç kilo aldn tatilde ? Su orucu yapıcam demiştin ben şahsen yapamam
Bende ıf beslenmeyi düşünüyrm kendimi hazr hissednce başlicam inşlh. Sabah 12de kahvaltı ve en son akşam 18-19 da yemeyi bırakıcam yani 16-17 saat aç kalıcm bakiyim araştyrm hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?