Pattis diyetine mi :-D ben pilav ve patates hic yemiyorum. Oyle bana sagliksiz geliyor. Haftaya daha farkli seyler denicemCanin sagolsun canim
Haftaya nisaya katil bence
Patates deyilPattis diyetine mi :-D ben pilav ve patates hic yemiyorum. Oyle bana sagliksiz geliyor. Haftaya daha farkli seyler denicem
Açlik surem uzun zaten aksam 7 en gec yeme saatim sonra sadece sivi. Ertesi gun 10-11-12 de yiyorum. Yani en az 14 saat falan aç kaliyorum zatenPatates deyil
Nisanin yaptigi gibi aclik suresini uzatabilirsin
bende belki carsambaya kadar uzatacam
Sanirim bunyen alisti ama yine de super gidiyosunBugunde 68.100 ciktim
2 gunde 400 gr
Vucudn kilitledi kendini demekki ablam.65 i hedefliyrdn sanırım.Bugunde 68.100 ciktim
2 gunde 400 gr
Ben bu hafta hic veremedim ayni korudum resmen. Onumuzdeki hafta farkli birsey denicem. İnsallah sonuc olumlu olurKizlar ya nerelerdesiniz
hadi cankizla muruvetin mazereti var
nisa balim nerdesiniz
bugun 67.700 ciktim
yani 20 gunde 10 kilo 100 gr
Bu arada senin icinde cok sevindim. İnsallah geri almazsinKizlar ya nerelerdesiniz
nisa balim nerdesiniz
bugun 67.700 ciktim
Bayram temizliği yoğunluğu alışverş kışlık hazrlık derken çok yoğunm ablam kaçgndr sporda yapamıyorum. Maşallah güzel verdn ablam bugün son galiba. ? Yarın yemeye başlayckmısnKizlar ya nerelerdesiniz
nisa balim nerdesiniz
bugun 67.700 ciktim
Gorunus olarak incelme var mi pekiiKizlar ya nerelerdesiniz
nisa balim nerdesiniz
bugun 67.700 ciktim
Hic deyilse almamissin canimBen bu hafta hic veremedim ayni korudum resmen. Onumuzdeki hafta farkli birsey denicem. İnsallah sonuc olumlu olur
Cok sagol canim Insallah hep beraber eksileri goruruzbalinmaz post: 47956413 .!.:Bu arada senin icinde cok sevindim. İnsallah geri almazsin
Var canim 2 senedir kucuk kiyafetler alirdim hirs yapiyim kilo veriyim diyeGorunus olarak incelme var mi pekii
Ay gitmedim ama gelemiyorum birkac gundur yogun geciyoSelam kizlar
bugunde kilom ayni
cook yoruldum
7 kavanoz patlican biber domates yaptim
biraz kahvaltilik ezme gibi bisey yaptim
1 tepside baklava yufkasindan peynirli borek yaptim.cılkım cikti
baliim sendemi gittin
Ablam senin vucut kitledi kendini sanırımSelam kizlar
bugunde kilom ayni
cook yoruldum
7 kavanoz patlican biber domates yaptim
biraz kahvaltilik ezme gibi bisey yaptim
1 tepside baklava yufkasindan peynirli borek yaptim.cılkım cikti
baliim sendemi gittin
Kilo verememen regl şişknliğindenmiş canım. Emin ol reg dönemi bittiğinde güzel bi eksi görecksin:)Ay gitmedim ama gelemiyorum birkac gundur yogun geciyohic kilo veremedim bugunde regl oldum. Bu hafta aç gezcem reglle birlikte birkac gram gider insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?