97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ayran detoksu bana yaramadi kizlar gece 10 da çok aciktim yemeye baslayincada gerisi geldi iki gun daha yedim derken tartida beş kilo fazla cikti hepsi ödem şişlik uyandigimda yere basamiyordum neyse simdi o yalanci kilolari hizla terle atıyorum

Cnm aciktigimdan yemiyorumki
öyle keyfine yiyorum maksat agzim bos durmasinn
ama bugün basladim bozmicam ins
Şimdi kış geliyor geceler uzun hep bi meşgale bulmamiz lazim yoksaa çenemizi tutamayiz anliyorum seni. Eşim bile basladi simdiden kahve yap, meyve getir vs kış uzun olacak :-|

Mercimek yoksa diğerlerini koy bişi olmaz sanırım. Cankoz benm bu beslenme tarzm gzel artık alıştım kendimi 7 den sonra oruçlu hissediyorum parmağımı bile ağzıma koymuyorum düşün.:))

Dikkat et hem daha hizli verirsin simdi vucut tekrar alişana kadar. Hemencik 85leri gor insallah

Ins cnm bugün 2tane pantolon aldim icine giriyorum ama kapanmiyor oyüzdencok dikkat edicemki olsun yoksa yazik olcak bosuna almis olmiyim
sporda yapicam suda icicem ins gene veririm sen kac kilosun

Ins cnm bugün 2tane pantolon aldim icine giriyorum ama kapanmiyor oyüzdencok dikkat edicemki olsun yoksa yazik olcak bosuna almis olmiyim
sporda yapicam suda icicem ins gene veririm sen kac kilosun

Ben dün 88.4 geldim bugun 88 aç karna bir haftada ya bir kilo almisim yada reglden anlayamadim
Birkac haftadir 87.4 goruyordum

Bu daha etkili bence muruvet bunu dene süper sonuçlR veriyor. Cankız sende dene iki günde 3 kilon uçar gider.

Iyi akşamlar fistiklar
dün sabah 70.700 çıktım
Öğleden sonra misafirim geldi tek bir kisi olunca araya kaynayamadim
arkadaşla beraber yedim
bugün tekrar devam
3 gun yapıp 1 gun ara verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…