Bende bu hafta + gordum o yuzden cok dikkat etmemiz lazim. Kendini salma hemen toparlamaya baslaCnm 90.00 olmusumm morelim cok bozulduu agladim ya sinirdenn
Hemen baslamam lazim bugün cok dikkat edicemm yoksa 2aya kalmaz 100 olurum
Hemen sana komşu kadinin söylediklerini hatırlatıyorum
Silkelen ve kendine gel
o kadınada verdiğin kilolarla haddini bildir
Bende bu hafta + gordum o yuzden cok dikkat etmemiz lazim. Kendini salma hemen toparlamaya basla
Cankız hiç yakıştıramadm sana bu nee!!kendine gel çabuk toparlan ne kadar zor vermiştn o kiloları hatrlasana. Pes etmek yok hemen başla
Gece yemelerini kesmek icin saat 8 den sonra turk kahvesi iç yada tarcinli sicak su yani alternatif seyler olusturBiliyorum cok zor vermistim keske hic bozmasaydimm
bugün basladim ins aksam bozmam alistim gene gece gece yemeye
Gece yemelerini kesmek icin saat 8 den sonra turk kahvesi iç yada tarcinli sicak su yani alternatif seyler olustur
Şimdi kış geliyor geceler uzun hep bi meşgale bulmamiz lazim yoksaa çenemizi tutamayiz anliyorum seni. Eşim bile basladi simdiden kahve yap, meyve getir vs kış uzun olacak :-|Cnm aciktigimdan yemiyorumki
öyle keyfine yiyorum maksat agzim bos durmasinn
ama bugün basladim bozmicam ins
Mercimek yoksa diğerlerini koy bişi olmaz sanırım. Cankoz benm bu beslenme tarzm gzel artık alıştım kendimi 7 den sonra oruçlu hissediyorum parmağımı bile ağzıma koymuyorum düşün.:))
Şimdi kış geliyor geceler uzun hep bi meşgale bulmamiz lazim yoksaa çenemizi tutamayiz anliyorum seni. Eşim bile basladi simdiden kahve yap, meyve getir vs kış uzun olacak :-|
Dikkat et hem daha hizli verirsin simdi vucut tekrar alişana kadar. Hemencik 85leri gor insallahBugün tekrar tartildim 89.200 ciktim
Dikkat et hem daha hizli verirsin simdi vucut tekrar alişana kadar. Hemencik 85leri gor insallah
Ins cnm bugün 2tane pantolon aldim icine giriyorum ama kapanmiyor oyüzdencok dikkat edicemki olsun yoksa yazik olcak bosuna almis olmiyim
sporda yapicam suda icicem ins gene veririm sen kac kilosun
Ben dün 88.4 geldim bugun 88 aç karna bir haftada ya bir kilo almisim yada reglden anlayamadim
Birkac haftadir 87.4 goruyordum
Bu daha etkili bence muruvet bunu dene süper sonuçlR veriyor. Cankız sende dene iki günde 3 kilon uçar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?