Iyi yapmissin canimTopik gerilere düştü iyice bi yorum yazalimda ilk siraya yerleşsin kizzzzzz nrdsnz geberticem şişkolari herkes kilo verecekişte o kadar
Hadi cankizzzz canlanalim yolumuz uzun
Iyiyiz canim çok şüGünaydın mutlu sağlıklı haftalar kızlar nasilsiniz
Tebrikler nisacimGünaydın iyiyz çok şükür sen nasılsın M Muruvet ablam. Cankız sende bi toplan artık ya.benim gibi yapsaydn bozmazdn hiç sen kısınca çok kısıyorsun. Sadece porsiyonunu küçült az ye akşm bişi yeme böyle başla bi. Sen çok az yiyordun ondan bozunca tam bozuyorsun.
Bu arada ben bugün 81.0 çıktım hedefm şuan 7 leri görmek. Ama etrafmdan çok uyarı alıyorum yeter çok zayfladn hasta olacaksın bilmem ne piskolojmi bozuyorlar. Halbuki daha ideal kilomda değilim.
Acilen baslaman lazim canim en azindan dikkat etmen lazimKizlar ben 91 oldum yarin basliyorum bukez gercekten baslicamm
islerim vardi birtürlü basliyamadim gece gece oturup yeme aliskanligim geri geldi ilk bundan vazgecmem lazim
Acilen baslaman lazim canim en azindan dikkat etmen lazim
Sevindm canım. Kendini çok acıktırma az yeme. Akşm hiçbişi yememeye dikkat et.Kizlarr bugün bozmadim bozmicamda
menüm
sabah peynir zeytin domates sucuk yumurta
öglen sütlü kahve
aksam köfte salata
1bucuk litre su
Tşkler canım benim. Benmde hedefm 7 li sayılarda sabitlemek çok zayf olmk istemiyrm. 42-44 bedn olsam yeterr artar bile :)Nisaeylemir canim harikasin maşallah darisi basima 7 li rakamlari gormeden sakin birakma orada sabitle bende oyle yapicam cok zayiflikta gözüm yok zaten olmazda gitmez yani kilolarim 7 yi tartida görsem göbek aticam
Sevindm canım. Kendini çok acıktırma az yeme. Akşm hiçbişi yememeye dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?