97 kiloyla tekrar basliyorumm

Topik gerilere düştü iyice bi yorum yazalimda ilk siraya yerleşsin kizzzzzz nrdsnz geberticem şişkolari herkes kilo verecek işte o kadar​
Iyi yapmissin canim
2 gündür telefonum hata gösteriyordu yazamadim
kilomu soylemeyim bilmiyorum
bugün karatay yaptim

Günaydın iyiyz çok şükür sen nasılsın M Muruvet ablam. Cankız sende bi toplan artık ya.benim gibi yapsaydn bozmazdn hiç sen kısınca çok kısıyorsun. Sadece porsiyonunu küçült az ye akşm bişi yeme böyle başla bi. Sen çok az yiyordun ondan bozunca tam bozuyorsun.

Bu arada ben bugün 81.0 çıktım hedefm şuan 7 leri görmek. Ama etrafmdan çok uyarı alıyorum yeter çok zayfladn hasta olacaksın bilmem ne piskolojmi bozuyorlar. Halbuki daha ideal kilomda değilim.

Tebrikler nisacim
Hiç kimseyi dinleme çok güzel gidiyorsun
devam et

Günaydın kızlar bugün nasilsiniz bakıyım
ben çok iyiyim
bugün orucum
aksama tartılacam

Nisaeylemir canim harikasin maşallah darisi basima 7 li rakamlari gormeden sakin birakma orada sabitle bende oyle yapicam cok zayiflikta gözüm yok zaten olmazda gitmez yani kilolarim 7 yi tartida görsem göbek aticam

Nisaeylemir canim harikasin maşallah darisi basima 7 li rakamlari gormeden sakin birakma orada sabitle bende oyle yapicam cok zayiflikta gözüm yok zaten olmazda gitmez yani kilolarim 7 yi tartida görsem göbek aticam
Tşkler canım benim. Benmde hedefm 7 li sayılarda sabitlemek çok zayf olmk istemiyrm. 42-44 bedn olsam yeterr artar bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…