cankizzzz tebrikler canım boyle devam et
benimde sabah kahvaltım 2 yumurta ve biraz sütle az unla yaptığım omlet ve domates salatalık yanında neskafe
Sagol canim hergun ne yedigimizi yazarsaj daha iyi motive oluruzIns edicem cnm
affiyet olsun
Sagol canim hergun ne yedigimizi yazarsaj daha iyi motive oluruz
Ben 22 yaşındayım bir aydır 87 civarinda tıkandım kaldim. Bu aksam turlu yemegi pilav ve yogurt yedim. Ama pilav cok sık tuketmiyorum 2-3 hafta da bir falanEvet cnm ben önceleri yaziyordum ztn
aksam yemeginden sonra yazarim
senin kilo kac oldu
buarada yasin kac sen yazmaya basladiginda ben birkma arifesindeydimde:) dikkat edemedim
Ben 22 yaşındayım bir aydır 87 civarinda tıkandım kaldim. Bu aksam turlu yemegi pilav ve yogurt yedim. Ama pilav cok sık tuketmiyorum 2-3 hafta da bir falan
Patates ve pilav her zaman yemiyorum. Aslinda kacamak fazla yapiyorum yine de mesela cikolataya karsi cok buyuk zaafim var bugun yemedim mesela ama yarinin garantisi yok :-|Evet cnm fazla yeme pilavi kilo yapar
Patates ve pilav her zaman yemiyorum. Aslinda kacamak fazla yapiyorum yine de mesela cikolataya karsi cok buyuk zaafim var bugun yemedim mesela ama yarinin garantisi yok :-|
87de kaldim asagisini goremiyorum
Aynen bende cok seviyorum
Kacamak yaptigim zaman amann ztn yedim bozdum diyip herseyi yemeye basliyorum kendimi cok zor tutuyorum suanda ac degilimde öylesine biseyler atistirmak istiyorum
Aa o bende yok iste kacamak yaptim deyip aksam yemegi yiceksem gerekirse yemiyorum. Oyle dengelemesem bende alirdim kilo. İnsaniz sonucta regl donemi falan ozellikle daha cok cani istiyo insanin dengelemek sart
Ne guzel cok sevindimmGünaydinn
Bugün 89.100 ciktim
Ne guzel cok sevindimm
Henuz kahvalti yapmadim yumurta hasliyorum. Ac karna iki bardaj su ictim
Tebrik ederimmm cok guzel vermissin ben hala ayni yerde duruyorum :-(Günaydın kizlar regl olduğum halde şuan 80.5 kg geldim
Patates diyeti yap 3 günlük 2.5 kg vermiştim ben hem şok diyetler iyi oluyor cnmTebrik ederimmm cok guzel vermissin ben hala ayni yerde duruyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?