97 kiloyla tekrar basliyorumm

Evet cnm ben önceleri yaziyordum ztn
aksam yemeginden sonra yazarim
senin kilo kac oldu
buarada yasin kac sen yazmaya basladiginda ben birkma arifesindeydimde:) dikkat edemedim
Ben 22 yaşındayım bir aydır 87 civarinda tıkandım kaldim. Bu aksam turlu yemegi pilav ve yogurt yedim. Ama pilav cok sık tuketmiyorum 2-3 hafta da bir falan

Patates ve pilav her zaman yemiyorum. Aslinda kacamak fazla yapiyorum yine de mesela cikolataya karsi cok buyuk zaafim var bugun yemedim mesela ama yarinin garantisi yok :-|
87de kaldim asagisini goremiyorum

Aynen bende cok seviyorum
Kacamak yaptigim zaman amann ztn yedim bozdum diyip herseyi yemeye basliyorum kendimi cok zor tutuyorum suanda ac degilimde öylesine biseyler atistirmak istiyorum

Aynen bende cok seviyorum
Kacamak yaptigim zaman amann ztn yedim bozdum diyip herseyi yemeye basliyorum kendimi cok zor tutuyorum suanda ac degilimde öylesine biseyler atistirmak istiyorum

Aa o bende yok iste kacamak yaptim deyip aksam yemegi yiceksem gerekirse yemiyorum. Oyle dengelemesem bende alirdim kilo. İnsaniz sonucta regl donemi falan ozellikle daha cok cani istiyo insanin dengelemek sart

Aa o bende yok iste kacamak yaptim deyip aksam yemegi yiceksem gerekirse yemiyorum. Oyle dengelemesem bende alirdim kilo. İnsaniz sonucta regl donemi falan ozellikle daha cok cani istiyo insanin dengelemek sart

Haklisin ama ben kacamak yaptigim zmn hemen bozuyorum yarin tekrar baslarim diyorum ve birtürlü basliyamiyorum
ama yok yok kişta geliyor kacamakta yapsam bozmicam yoksa yaza 150olurum ben kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…