Olsun gayret ede ede kilolar gittikçe daha rahat yürüyeceksin. Ayrıca sağlığın sözkonusu canım , daha genceciksin hem ha gayret bebeğim .. Kimler ne kilolar veriyor.. Bu kez bırakmak yok 60 olana kadar devam et isterse iki yıl sürsün .. Sakın sakın bırakma, bunu çocukların için kendin için yap lütfen.. Asla yarım bırakmak yok.. 80 e geldim bir ohh çekiyim deme asla .. O seksenler hoop iki ayda eskiye dönüyor kendimden de biliyorum . Azimle gayretle inş gidecek o kilolar kuzum..
Olsun gayret ede ede kilolar gittikçe daha rahat yürüyeceksin. Ayrıca sağlığın sözkonusu canım , daha genceciksin hem ha gayret bebeğim .. Kimler ne kilolar veriyor.. Bu kez bırakmak yok 60 olana kadar devam et isterse iki yıl sürsün .. Sakın sakın bırakma, bunu çocukların için kendin için yap lütfen.. Asla yarım bırakmak yok.. 80 e geldim bir ohh çekiyim deme asla .. O seksenler hoop iki ayda eskiye dönüyor kendimden de biliyorum . Azimle gayretle inş gidecek o kilolar kuzum..
Canım zaten hep hatamız o, hızlıca veriyoruz sonra hoop 6 ay sonra eski kilodayız.. İnan benimde kaçıncı diyet maceram.. Ama artık yeter, azimle acele etmeden yavaş uavaş ve sporda ekliyerek vericem inşallah ve sporu hiç bırakmıycam inşallah kuzum.Ay ins canim ya ben ilk 80 kiloyla actim konu
sonra 90 100 herhalde bunuda birakirsan 150 oldum diye konu acarim
ben aslinda verebiliyorumda azim yok bende hemen birakiyorumm
ya resmen kilodan her iki topugumda da topuk dikeni var hemde bu yasda rezillik vallaaa
60 olsamm dahaa ne isterimkiii
Canım zaten hep hatamız o, hızlıca veriyoruz sonra hoop 6 ay sonra eski kilodayız.. İnan benimde kaçıncı diyet maceram.. Ama artık yeter, azimle acele etmeden yavaş uavaş ve sporda ekliyerek vericem inşallah ve sporu hiç bırakmıycam inşallah kuzum.
Seninde hatan aynı benim gibi olmuş kuzum.. Bırakmadan devam, aceleyle veriyim bitsin telaşı olmadan... Uzun sürecek bu yolculuk, bunu beynine yerleştir.. Hemen iki ay yapıyım bitsin değil..
Uzun sürmesine razı mısın ?? Bunu bi söyle bakiim ???
Bir gün için süper bir sonuç, ilk zamanlarda çok hızlı veriliyor gerçekden, ha gayret canım olacak bu iş.. Aman yürüyüşlerini ihmal etme, hem kilo vermene yardımcı olur hem kilo verirken sarkmaz vücudun, hemde bacak ağrıların bir süre sonra azalır inş .. Yalnız topiğini çok boş bırakıyorsun kız :)Günaydinnnn
az önce tartildimm 96.200 ciktim :)
Bir gün için süper bir sonuç, ilk zamanlarda çok hızlı veriliyor gerçekden, ha gayret canım olacak bu iş.. Aman yürüyüşlerini ihmal etme, hem kilo vermene yardımcı olur hem kilo verirken sarkmaz vücudun, hemde bacak ağrıların bir süre sonra azalır inş .. Yalnız topiğini çok boş bırakıyorsun kız :)
Ben senin eskiden bazı yazılarını hatırlıyorum ve en son 100 kiloyum diye yazdığında senin için üzülmüşdüm kuzum, topik açdın ama fazla paylaşım yapmadan yazmaz olmuşdun... O nedenle aslında tekrar yazdığına sevindim ve sen yazdığın sürece sana desdek olucam inşallah... Azıcık daha sık girmeye çalış ama :)
Olsun sen yaz kafana göre takılan olur bebeğim :)Canim ben aslinda her 5dk ya bakiyorum kimse yazmayinca bende sadece menümü yaziyorum napiyim kendi kendimlemi yazisiyim :):)
Bana destek verdigin icinn sana coook tsk ederimmm
Canim cook iyii gidiyorr
aksam yemegi olarak öglenin aynisini yedim
suann okadarr acimkii ölüyorum resmenn acliktann
ama yemicem yarin eksi cikicam ins tartida
ben ztn gece yedigim icin aliyorum kilo
ac uyudugum zamanda hemen veriyorum
ins yarin birazcik gitmis olurr
Bu kacinci actigim konu ben bile unuttum
Istedigim zaman kilo veriyorum
ama cabuk pes ediyorumm
ayaklarim agriyor diyordum hep
veeee hem sag hem sol tarafta topuk diken oldugu ortaya ciktiii
Doktorum kilodann dediii
coook canim aciyorr yürüyemiyorumm
acida ceksem artik biraz hareket etmek zorundayimm
yarin basliyorum 25 yasindayimm
ama ben kendimi 50 yasinda hissediyorumm resmen kilodan ruhum yaslandii yaa
isteyenlerr benimle birlikte basliyabilir
Olsun sen yaz kafana göre takılan olur bebeğim :)
Akşam yemiyecek misin ? Dayanabilirsen süper aslında ya da salata falan hafif bişeyle geçiştir :)
Olsun sen yaz kafana göre takılan olur bebeğim :)
Akşam yemiyecek misin ? Dayanabilirsen süper aslında ya da salata falan hafif bişeyle geçiştir :)
Ayrıca hem buraya hem bizim gruba takılabilirsin.. İstersen kuzum :) gördün mü bizim grubu ??
Kuzum topik sahibi benim , gel sen sohbet muhabet eğlenirsin işde.. Motivasyonun artar.. Fazla kalabalık değiliz ayrıca.. Genede sen bilirsin ama grupca daha bir motive olursun diye söylüyorum tatlım:)Evet cnm gördüm de orasi cok kalabalik ya
Kuzum topik sahibi benim , gel sen sohbet muhabet eğlenirsin işde.. Motivasyonun artar.. Fazla kalabalık değiliz ayrıca.. Genede sen bilirsin ama grupca daha bir motive olursun diye söylüyorum tatlım:)
Gel gel pişman olmazsın şekerciim :))Ay senii kircagima kafamii kirarim daha iyii :):):)
Geliyim barii
Süper bebeğim, dünden beri 300 gr gitmiş Maşallah.. Yürüyüşlerini her gün birazıcık arttırmaya çalış o 500 e de çıkar inş.Günaydinn
bugünkü kilom 95.900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?