97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kuzum topik sahibi benim , gel sen sohbet muhabet eğlenirsin işde.. Motivasyonun artar.. Fazla kalabalık değiliz ayrıca.. Genede sen bilirsin ama grupca daha bir motive olursun diye söylüyorum tatlım:)
Pogaçaaaaaaa
Evett gelelim bugün yediklerime
sabah 2tane pogaca ve 1bardak meyvesuyu
öglen 1tane pogaca daha yedim
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Pogaçaaaaa çok yanlış besleniyorsun az yiyorum diye zayiflicam sanmaaaa saglkli beslen çok ye ama sagliksiz beslenipte az yemen bi ise yaramaz pogacadaki yag karbnhdrat okdr cokkkiii onun yerine 2 yumurta yee peynir yee olmaz boyleee kiniyorum seni zayiflayamazsn zayiflasanda yagdan degl kastan sudan kaybedersn kas yapmak kolay bisi degl 1 kilo kas icin 2 aydan fazla calisman gerek Begenmedm ceki duzen ver yemene kuzumm

Bir de çok güzel çalışan bağırsaklarım bu 6 günde kurudu gitti hiç çıkmadım bende depolandı mı yediklerim şimdi

Cnm ben önceleride böyle kilo verdim
genee vericemm
biliyorum haklisin pogaca yemekle iyi yapmadim ama benim tek problemim gece yemektii gece yemedimki sabah yedim sporda yaptim erir o erirr bisey olmazz

Kac kilosun cnm
benimde ayaklarim mahvoldu kilodan
hicc morelini bozma bugün gitmediyse yarin giderr

Selam kizlar benimde kilolarla basim fena halde dertte ben carsamba gunu rejime basladim 91 kg ile ve bu sabah 89.5 gordum bu sefer kararliyim umarim basarabiliriz

Doymadim cnm
baska hicbirsey yemedim
biliyorum cnm cabukta aciktim ama canim cekti yemeseydim ozamanda gece bozacaktim bi 6 tane fln yerdim
gece gece yicegime sabah sabah yedim :)

Selam kizlar benimde kilolarla basim fena halde dertte ben carsamba gunu rejime basladim 91 kg ile ve bu sabah 89.5 gordum bu sefer kararliyim umarim basarabiliriz
İgsallah cnm veririz hep beraber

Hosbuldukk insallahhh kizlar ya baksaniza yaz geldi bile ama birbirimize destek olursak hazirana kglarin buyuk bolumunden kurtulmus oluruz

Aynen bende ama yanimda 1 lt su soda ve az once koca bardak yesil cay ictimm bunlari icince malum tikiyor arti ben gunde 5 6 fincan turk kahvesi iciyorum acikinca hemen kahveye saldiriyorumm

Aynen bende ama yanimda 1 lt su soda ve az once koca bardak yesil cay ictimm bunlari icince malum tikiyor arti ben gunde 5 6 fincan turk kahvesi iciyorum acikinca hemen kahveye saldiriyorumm

Ayy keske bende kahve icebilsem
bazen iciyorum tansiyonumu düsürüyor zangir zangirr titremeye basliyorum ve aciktiriyor benii
cok canim istediginde iciyorum kücük bir fincan

Himm tabi icemezsin o zamann bizde kahve delileriyizzz sulalece aliskiniz yanee sende o zaman bitki caylarindan icmeyi denesen en azindan acligini bastirir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…