- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Kuzum topik sahibi benim , gel sen sohbet muhabet eğlenirsin işde.. Motivasyonun artar.. Fazla kalabalık değiliz ayrıca.. Genede sen bilirsin ama grupca daha bir motive olursun diye söylüyorum tatlım:)
PogaçaaaaaaaMerhaba canım hoşbuldum üstüme alındım inşallah doğrudur.
Neler yapıyorsunuz kg vermek için hayatınız hareketli mi ne kadar kg verdiniz bir de?
Canım bunlarla doydun mu şimdi sen başka bir şey yiyecek misin?
Bir de hamurişi insanı daha çok acıktırıyor bak unutma
PogaçaaaaaEvett gelelim bugün yediklerime
sabah 2tane pogaca ve 1bardak meyvesuyu
öglen 1tane pogaca daha yedim
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Pogaçaaaaaaa
Pogaçaaaaaçok yanlış besleniyorsun az yiyorum diye zayiflicam sanmaaaa saglkli beslen çok ye ama sagliksiz beslenipte az yemen bi ise yaramaz pogacadaki yag karbnhdrat okdr cokkkiii onun yerine 2 yumurta yee peynir yee olmaz boyleee kiniyorum seni zayiflayamazsn zayiflasanda yagdan degl kastan sudan kaybedersn kas yapmak kolay bisi degl 1 kilo kas icin 2 aydan fazla calisman gerek Begenmedm ceki duzen ver yemene kuzumm
Bir de çok güzel çalışan bağırsaklarım bu 6 günde kurudu gitti hiç çıkmadım bende depolandı mı yediklerim şimdi
Çalışıyorum canım
fibromiyalji ve reflüm var zar zor çalışıyorum anlayacağın. Üstüne bu kilolar beni mahvetti
Acil kilo vermem lazım belki faydası olur tabanlarım da çok kötü ağrıyor çünkü.
6 gündür 1000- 1500 kcal arası besleniyorum çünkü diyet yapamıyorum ben bir türlü.
Yediklerimi kontrol ediyorum ne faydalı ne değil
hangi besin kaç kcal gibi
karbonhidratı minimuma indirdim.
ama bu gün tartıldım gr verememişim çok üzgünüm
İyi akşamlar arkadaşlar
Merhaba canım hoşbuldum üstüme alındım inşallah doğrudur.
Neler yapıyorsunuz kg vermek için hayatınız hareketli mi ne kadar kg verdiniz bir de?
Canım bunlarla doydun mu şimdi sen başka bir şey yiyecek misin?
Bir de hamurişi insanı daha çok acıktırıyor bak unutma
Selam kizlar benimde kilolarla basim fena halde dertte ben carsamba gunu rejime basladim 91 kg ile ve bu sabah 89.5 gordum bu sefer kararliyim umarim basarabiliriz
Selam kizlar benimde kilolarla basim fena halde dertte ben carsamba gunu rejime basladim 91 kg ile ve bu sabah 89.5 gordum bu sefer kararliyim umarim basarabiliriz
İgsallah cnm veririz hep beraberSelam kizlar benimde kilolarla basim fena halde dertte ben carsamba gunu rejime basladim 91 kg ile ve bu sabah 89.5 gordum bu sefer kararliyim umarim basarabiliriz
İgsallah inanmak basarmanin yarisidirHosbuldukk insallahhh kizlar ya baksaniza yaz geldi bile ama birbirimize destek olursak hazirana kglarin buyuk bolumunden kurtulmus oluruz
Hosbuldukk insallahhh kizlar ya baksaniza yaz geldi bile ama birbirimize destek olursak hazirana kglarin buyuk bolumunden kurtulmus oluruz
Aynen bende ama yanimda 1 lt su soda ve az once koca bardak yesil cay ictimm bunlari icince malum tikiyor arti ben gunde 5 6 fincan turk kahvesi iciyorum acikinca hemen kahveye saldiriyorumm
Himm tabi icemezsin o zamann bizde kahve delileriyizzz sulalece aliskiniz yanee sende o zaman bitki caylarindan icmeyi denesen en azindan acligini bastirir canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?