Valla canısı ekmek yok hayatımda. Herşeyi yedim ama akşam 7 den önce porsiyon küçülterek ölçülü yani. Bide öğlen bozdysam akşm dengeledm mesela. Haftanın 4-5 günü muhakkak yürüdm egzersz yaptım. Yaklaşık 1 buçk saat yani. Arada şok diyetlerde yaptm ama günlerce bozdğmda oldu pes etmedim devam ettim.Nisa nasıl zayıfladın sen ya banada anlat 30 kilo vermiş sin
Harika, bende gorebilecekmiyim birgün :-(
Helal olsun nisacim ayakta alkışlıyorum seni
70 benim hedefim zatennb :-D70 te takilsam keşke ah ahhhh nerde
Tebrikler nisacigim evet sen gittin tadı kalmadı buranın eskisi gibi kimse yazmiyorSlm kızlar bugün tartı günümdü 80.4 çıktım inşlh haftaya 7 li sayılara geçicem artık. 6 ayda 24 kilo verdim ve artık beni her gören küçük dilini yutuyor. Keşke daha önce başlasaydm pişmanum ama zararın neresnden dönülse kar. Sizleri öpüyorum çok yazamıyorum ama siZi takipteym :)
Oooo mükemmel canım bravo
Slm kızlar bugün tartı günümdü 80.4 çıktım inşlh haftaya 7 li sayılara geçicem artık. 6 ayda 24 kilo verdim ve artık beni her gören küçük dilini yutuyor. Keşke daha önce başlasaydm pişmanum ama zararın neresnden dönülse kar. Sizleri öpüyorum çok yazamıyorum ama siZi takipteym :)
Hadi hayirlisiMerabalar bende ise basladim o yuzden pek firsat bulamiyorum hem yuruyus hem yememe dikkat ile vermeye devam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?