Hos bulduk canim naslsin .
Senide murvet ablani vildan gil ablani cankizi isildurumu hep takib ederdim .
O kadar buraya girmeyi sizinler yazismayi hayal ederdim ki .
Baslarda birisi vardi simdi bebek bekliyor ismin bi hatrlarsam ..
Allah onunda yardimcisi olsun bebesini saglam dogursun kucagina alsin insallah
Sağolun çok şükür iyi gidiyor en son 10 gün evvel gördüm kızımı :) kilo almaya başladım biraz canım sıkılıyor ama doğumdan sonra döneceğim sahalara inşallah :)Amine Busra idi o bebek bekleyen :)) nasıl gidiyor hamişlik hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Kiz bir aydir 75 te duruyordum. Kırdım onu çok şükür 74 ü gördüm bugünNisaeylemmir kız 70 olunca 41 kilo vermiş olucan kız 41 kere maşallah diycez desene :)) Verde yaz valla banada anlat ama bu işin sırrını bir ileri bir geri gidiyorum çünkü
Arada olur olur takma sporu yapmışsın hem.Kizlar bugun kacamak yapdimya agzimi tutamadim....
Amma simdi sporumu yapdim tam 1 saat yurudum kosdum dusumu aldim tarcinli sutumu icdim simdi de bakiyorum sizler neler yapiyorsunuza
Aman Allah im Nisa benimle aynıKiz bir aydir 75 te duruyordum. Kırdım onu çok şükür 74 ü gördüm bugün1 cevizi akşamdan suya koyup sabah uyanınca aç karna suyu içip cevizi yiyorum 1 saat sonra kahvaltımı yapıyorum. Deneyin derim iyi geldi valla bana.
Yarışa gireriz daha guzel:) aslı ablada 71 le 75 arasında gidip geliyor enson 70 gördü ama Türkiye'ye gelmiş kesin artıyla dönecem diyorduAman Allah im Nisa benimle aynı
Helal olsun tatlım
Senı geçmem lazım deyim ama bu gidişle sen benide gecersin:)
Evet evet ancak böyle gaza gelirimYarışa gireriz daha guzel:) aslı ablada 71 le 75 arasında gidip geliyor enson 70 gördü ama Türkiye'ye gelmiş kesin artıyla dönecem diyordu
Size kaçın diyordum degilmi:))) a.slm canımEvet evet ancak böyle gaza gelirim
Hey gidi günler ilk gruba katıldığımda Cankız la yarış yapıyordun
Sıra bana geldi
TR gidip dönüyüm yarışa girelim
Asliyada selam söyle tatlım öptüm
Ah canlarim hepimiz kaza gelelim yaris yapalim ne yapsak yapalim bu kilolardan kurtulalim .Size kaçın diyordum degilmi:))) a.slm canım
Canim sende kilo vermis birisi olarakdan bilersindir ben 105 kq dan dussum 75 sonra baxdim ki hasta olcam kanim falan yendi dedim biraz ara vereyim vucudum kendin toparlasin oldum 80 yahu aylardi ne yapiyorsam bu 80 den bir turlu enemiyorum spor diyet yapiyorum sanki vucudum direniyor.Size kaçın diyordum degilmi:))) a.slm canım
Canım bende bir ay ara verdim ama 75 ı korudum kilo almadım. Aldıysam da iki gün dikkat edince gitti. Ben bu sabah 74.0 oldum şükürler olsun o duraklamayi kırdım. Sporunda yada yemek düzeninde değişiklik yap. Yada bak bi tarif vereyim. Akşamdan bir litre suya yarım portakalı doğra bir kabuk tarçın koy. Uyanınca bir bardak aç karnına gerisinide gün boyunca iç. Çok faydasinida gördüm bunun. Ama ceviz suyu mucize gerçekten. Canım hiç tatlı istemiyor şükürler olsun. Hemde bugün yarın regl olacam. Düşünün yani tatlı krizlerine girerim genelde özel güne yakın.Canim sende kilo vermis birisi olarakdan bilersindir ben 105 kq dan dussum 75 sonra baxdim ki hasta olcam kanim falan yendi dedim biraz ara vereyim vucudum kendin toparlasin oldum 80 yahu aylardi ne yapiyorsam bu 80 den bir turlu enemiyorum spor diyet yapiyorum sanki vucudum direniyor.
Zayiflamamda duraklama donemin sanki yasiyorum
Canim benimde regilim catim bugun sabah olasiyamda birce olsaydim sislikde azalardi belki kilo bu sefer oynuyar benci bi gitmeye baslasa gerisi gidecek insallahCanım bende bir ay ara verdim ama 75 ı korudum kilo almadım. Aldıysam da iki gün dikkat edince gitti. Ben bu sabah 74.0 oldum şükürler olsun o duraklamayi kırdım. Sporunda yada yemek düzeninde değişiklik yap. Yada bak bi tarif vereyim. Akşamdan bir litre suya yarım portakalı doğra bir kabuk tarçın koy. Uyanınca bir bardak aç karnına gerisinide gün boyunca iç. Çok faydasinida gördüm bunun. Ama ceviz suyu mucize gerçekten. Canım hiç tatlı istemiyor şükürler olsun. Hemde bugün yarın regl olacam. Düşünün yani tatlı krizlerine girerim genelde özel güne yakın.
Canim bu cankizz goresen bu mesajdari okuyub da mi girmiyor ya hic ugramiyor suraya ....Muruvet abla cankiz siz nerelerdesiniz? ?
Canım kahvaltı biraz fazla olmus hani zaten yumurta peynir dolu dolu bi kahvaltıymis yulaf süt musli yemeseydin. Hem ekmekte varmış. Yanlış anlama fikrim bu yaniKizlar bugun ki menum .
2 tane haslama yumurta
4 zeytin
Maydonuz
Yulaf sut musili karsimi
Beyaz peynir
Aci tursu biber
Yumurtalara pul biber serpdim
Bir dilim kepek ekmek.
Yesil cay bir kasikda meyva receli
Oglen yemeyim
Kucuk dilim kepek ekmek
Bir kase de eriste corbasi ev eristesi
16 da ara ogun
1 bardak sut
Elem......
Simdi acikdigimi his etdim 1 diyet biskuvu
3 tane hurma yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?