- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
hoşgeldinde canımm şimdi ben kendimi öldüreyimmii yaa 64 kgdanmı şikayetçisin
1.63 tatlım.Ama ben 70 olmak istiyorum azcık et but kalsn yani demi:)))Öldürme kız sende 60 ol :)) boyun kaçdı Nisa tatlım senin ??
İnsan nasıl mutlu hissediyorsa o kiloda olsun kuzum ben hiç takılmam öyle o boya az, çok gibi yani önemli olan mutlu olman ve sağlıklı olman şekerciim benimm :)1.63 tatlım.Ama ben 70 olmak istiyorum azcık et but kalsn yani demi:)))
Kızlar ne tatlı atışıyosunuz öyle Maşallah :)
Hadi bakalım yarın neler olacak acaba merakdayım bende :)
Kız birbirinize güzel lakaplar takın bari ne öle şişko tombulTabiki ben kilo vermis olucam
siskoo kilo almis olacak :))
Bilmem artıkk ne olacak görecez akşmda haşlanmış tavuk ve bikase yoğurdmu yedim yaranaz inşşlhhh
Kız birbirinize güzel lakaplar takın bari ne öle şişko tombul
Süper bir menüü canım :)Bugunku menum soyleydi;
Sabah 7:30
1 kupa sade gold kahve, en sertinden:)
Kahvaltı 10:00
Bir peynirli gozlemenin ceyregi
3-4 parca kasar peyniri
5-6 zeytin
1 sahanda yumurta
biraz acuka sosu
1 dilim jambon
Ara 11:30
1 sade türk kahvesi
1 kare bitter cikolata
Ögle 13:00
1 porsiyon patlıcan yemegi
1 bardak ayran
Bol yesil salata
Ara 15:00
biraz kuru meyve
Aksam 18:30
1 kase yulaflı tarcinli meyveli yogurt
Su: 2,5 lt
Spor: sabah kahvaltı öncesi 15 dk yoga 30 dk zumba
saat 16:00 leslie 3 mile
Süper bir menüü canım :)
Vayy sportmensin Maşallah , çok güzel yaptığın sporlar tatlım ..
Canım ben 41 yaşındayım :) 172 boy 76 kiloyum ( yarın 75 lerdeyim inş bugün ödem oldu ) hedefim 65 olmak , 6 aydır sürekli spor yapıyorum.. Jillian Hemen hemen her programını yaptım , Insanity Max30 iki aylık programı tamamladım, şu anda Insanity yapıyorum , buda iki aylık bir progam ve 2. HaftamdayımTesekkur ederim canim:) <3
Spor yapmaya bayılıyorum, insan zinde ve mutlu hissediyor. Öncelikle yağları yakayım diye cardio seklinde devam ediyorum boyle ama bi 52 falan olayim jillian michaels 30 days yapicam insallahhhsen hangi sporlari yapiyorsun, hedefin nedir, kac yasindasin:))
kııız hangi dilden konuşuyonuz bu yaptıkların nedrrCanım ben 41 yaşındayım :) 172 boy 76 kiloyum ( yarın 75 lerdeyim inş bugün ödem oldu ) hedefim 65 olmak , 6 aydır sürekli spor yapıyorum.. Jillian Hemen hemen her programını yaptım , Insanity Max30 iki aylık programı tamamladım, şu anda Insanity yapıyorum , buda iki aylık bir progam ve 2. Haftamdayım
Neden 54 ü bekliyorsun hemen başlıyabilirsin Jill Shred programına canım, ben 89 kiloyla hopalyıp zıpladım çok faydası oldu bana Jill'in kondüsyonum acayip arttı ki Max30 ve Insanıty yapabiliyorum :)
Spor programları canım :) az zayıflayın sizde başlarsınız inş :)kııız hangi dilden konuşuyonuz bu yaptıkların nedrr
Nasıl oldun tatlım düzeldin mi biraz, akşam ne yedin ? Menü paylaşmadın sanırım ??kııız hangi dilden konuşuyonuz bu yaptıkların nedrr
şikayetm durdu.ama kahvemi içmedim.Nasıl oldun tatlım düzeldin mi biraz, akşam ne yedin ? Menü paylaşmadın sanırım ??
var var olmamıı açlık.o bişiler atıştryr ablası rahatsz etmeyelimCankızz ne ediyon kızz açlık var mı anam :))
Cankızz ne ediyon kızz açlık var mı anam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?