97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bilmem artıkk ne olacak görecez akşmda haşlanmış tavuk ve bikase yoğurdmu yedim yaranaz inşşlhhh

benim de ilk hedefim 57 simdilik:) bu arada 22 yasindayim, ogrenciyim, ismim eda:) siz de kendinizden bahseder misiniz?

Bugunku menum soyleydi;

Sabah 7:30
1 kupa sade gold kahve, en sertinden:)

Kahvaltı 10:00
Bir peynirli gozlemenin ceyregi
3-4 parca kasar peyniri
5-6 zeytin
1 sahanda yumurta
biraz acuka sosu
1 dilim jambon

Ara 11:30
1 sade türk kahvesi
1 kare bitter cikolata

Ögle 13:00
1 porsiyon patlıcan yemegi
1 bardak ayran
Bol yesil salata

Ara 15:00
biraz kuru meyve

Aksam 18:30
1 kase yulaflı tarcinli meyveli yogurt

Su: 2,5 lt
Spor: sabah kahvaltı öncesi 15 dk yoga 30 dk zumba
saat 16:00 leslie 3 mile

Süper bir menüü canım :)
Vayy sportmensin Maşallah , çok güzel yaptığın sporlar tatlım ..

Süper bir menüü canım :)
Vayy sportmensin Maşallah , çok güzel yaptığın sporlar tatlım ..

Tesekkur ederim canim:) <3
Spor yapmaya bayılıyorum, insan zinde ve mutlu hissediyor. Öncelikle yağları yakayım diye cardio seklinde devam ediyorum boyle ama bi 52 falan olayim jillian michaels 30 days yapicam insallahhh sen hangi sporlari yapiyorsun, hedefin nedir, kac yasindasin:))

Canım ben 41 yaşındayım :) 172 boy 76 kiloyum ( yarın 75 lerdeyim inş bugün ödem oldu ) hedefim 65 olmak , 6 aydır sürekli spor yapıyorum.. Jillian Hemen hemen her programını yaptım , Insanity Max30 iki aylık programı tamamladım, şu anda Insanity yapıyorum , buda iki aylık bir progam ve 2. Haftamdayım

Neden 54 ü bekliyorsun hemen başlıyabilirsin Jill Shred programına canım, ben 89 kiloyla hopalyıp zıpladım çok faydası oldu bana Jill'in kondüsyonum acayip arttı ki Max30 ve Insanıty yapabiliyorum :)

kııız hangi dilden konuşuyonuz bu yaptıkların nedrr

Nasıl oldun tatlım düzeldin mi biraz, akşam ne yedin ? Menü paylaşmadın sanırım ??
şikayetm durdu.ama kahvemi içmedim.
sabah 3 yumurtalı az peynirli omlet şekersz iki çay
öğlen yarım kase yoğurt
akşam 4 parça haşlanmış tavuk bi kase yoğurt
35 dk tempolu yüryş artı 15 dk egzersz
su da 3 litreyi geçniştir hala içiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…