Bende kilomuu yazayim 95.200 catladaa patlaaaa nisacikkk :)))))
tebrik ederim canım.Aşk olsun oysa ben senin kilo verdiğine sevnmiştimHictee sevinmedimm kilo verdiginee :)))
tebrik ederim canım.Aşk olsun oysa ben senin kilo verdiğine sevnmiştim(
Vay vay vayy ne güzel kilo vermişsiniz kız Cankız ve Nisa tatlılarım çok güzel gidiyorsunuz..
Nisa devam mı pro diyetine kuzum ?
Muruvet yok ay dünden beri kız nerdesin ayy ??
Sağol tatlım, kilo verdikçe yaşımdan gerilere gidiyorum canım :)Wooow supersin eminim 41den cok daha genc gorundugune:) Canim benim endisem su yonde oldu, jillian kaslari epey gelistiriyo biliyorum, vucut sekillendirmeye birebir, bu yuzden kaslarim gelisirken yaglar erimezse daha iri bi goruntu olcak ve moralim dusecek. Sende boyle bi durum oldu mu? Internette arastirma yaptim baya, yag yakimi icin once cardio onerileri gordum hep
Evet kuzum ya bak isteyince azmedince oluyor .. Daha bunlar ne , hergün gide gide olacak bu iş inşallah 90 a kadar kaçamak yasak sana ha ona göre kuzum :))Ablaa cook mutluyumm yaa
yavas yavas gitmeye basladiii :)))
Evet kuzum ya bak isteyince azmedince oluyor .. Daha bunlar ne , hergün gide gide olacak bu iş inşallah 90 a kadar kaçamak yasak sana ha ona göre kuzum :))
Ben yapmıyacagından eminim zaten kuzum :)Ins bi 8 li rakamlari görebilsem dahada hirs gelicek
yok ablacigim valla buraya yazdiklarimdan haric hicbirsey yemiyorum hic kacamak yapmadim daha yapmicamda
Kızlar bugün 74,900 geldim, dünden beri -1,100 gitti oleyyy :)))
Ödem vardı çok dün , temizlendi şükür vücudumdan :)
Birde dün yumurta diyetine başladım ve spor onların etkiside çok tabii
Ramazana kadar yumurtalı karaty kahvaltısı ve akşama sebzeli omlet , yoğurt veya tuzsuz ayran ile devam edicem
Daha önce spor ile günde -500 veriyordum, sıkılıp bırakmışdım.. Bakalım bu sefer nasıl olacak canlarım :)
Kuzum sabah yumurtayla karatay kahvaltısı ekmek yok yaniAbla sen ne yiyorsunda böyle 1kilo verdin
yani ne diyeti yapiyordun
Kuzum sabah yumurtayla karatay kahvaltısı ekmek yok yani
Akşam yumurtayla sebzeden omlet , yogurt veya tuzsuz ayran
( ıspanaklı, prasalı, mantarlı, soğanlı , kabaklı omlet çeşitleri 3 yumurtayla , yada menemen )
Bu şekilde canım :)
tşkler cicimm..Evet devamm bugnde peynirli omlet az yoğurt az öncede bikaç kaşk yoğurt yedim akşama dediğin yoğurtlu tavuk çorbasmı yapsam bilemedimVay vay vayy ne güzel kilo vermişsiniz kız Cankız ve Nisa tatlılarım çok güzel gidiyorsunuz..
Nisa devam mı pro diyetine kuzum ?
Muruvet yok ay dünden beri kız nerdesin ayy ??
Süpersiinn tebrik ederim canım..Kızlar bugün 74,900 geldim, dünden beri -1,100 gitti oleyyy :)))
Ödem vardı çok dün , temizlendi şükür vücudumdan :)
Birde dün yumurta diyetine başladım ve spor onların etkiside çok tabii
Ramazana kadar yumurtalı karaty kahvaltısı ve akşama sebzeli omlet , yoğurt veya tuzsuz ayran ile devam edicem
Daha önce spor ile günde -500 veriyordum, sıkılıp bırakmışdım.. Bakalım bu sefer nasıl olacak canlarım :)
Sende süpersin kuzum çok güzel kilolar vermişsiniz :)tşkler cicimm..Evet devamm bugnde peynirli omlet az yoğurt az öncede bikaç kaşk yoğurt yedim akşama dediğin yoğurtlu tavuk çorbasmı yapsam bilemedim
Süpersiinn tebrik ederim canım..
ayy yaptm ama midem tutackmı yemeğe bilmiyrm çok iştah açıcı görnmüyr.nanede döktm bakim ancak soğursa zorla içerim:)))Sende süpersin kuzum çok güzel kilolar vermişsiniz :)
Yapabilirsin, ya da omlet olabilir sade ama, sebze saf pro da yasak :)
İçine tavuk etlerinden de atsaydın tatlım, iki kase yetmedi üç kase iç çok tok tutuyor merak etme güven sen bana :)ayy yaptm ama midem tutackmı yemeğe bilmiyrm çok iştah açıcı görnmüyr.nanede döktm bakim ancak soğursa zorla içerim:)))
Kız yaparım desen şaşardım zaten :)) sana zayıflama formüllerini sunuyoruz işde seç begen al hayatım :)) aklında olsun hergün yapmasanda arada yaparsın belki kuzum :)Ay bunu yapamam ben
sana kolay gelsinn :)
Evet gögüs etiyle yaptm canm.Güveniym sana iki üç kase fazla olmazmıkii.Yarn 95 i görmek istyrm ona göre:))İçine tavuk etlerinden de atsaydın tatlım, iki kase yetmedi üç kase iç çok tok tutuyor merak etme güven sen bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?