97 kiloyla tekrar basliyorumm

Vay vay vayy ne güzel kilo vermişsiniz kız Cankız ve Nisa tatlılarım çok güzel gidiyorsunuz..
Nisa devam mı pro diyetine kuzum ?
Muruvet yok ay dünden beri kız nerdesin ayy ??

Sağol tatlım, kilo verdikçe yaşımdan gerilere gidiyorum canım :)
Canım Jillian Shred programı zaten bir aylık Kardio çalışması, kas yapamazsın istesende ki bayanların kas yapması öyle zor ki o kadar kolay iş değil, yapabilsem bende olurdu 6 aydır spor yapıyorum ...
Ha alttan oluşuyor azıcık ama Kardio öncelikli çalışdığımdan yağlarımda eriyor..yağlar bitsin sırf kas geliştirme programına geçicem inşallah tatlım..

Zumbayı ne kadar zamandır yapıyorsun kuzum ??

Kızlar bugün 74,900 geldim, dünden beri -1,100 gitti oleyyy :)))

Ödem vardı çok dün , temizlendi şükür vücudumdan :)

Birde dün yumurta diyetine başladım ve spor onların etkiside çok tabii

Ramazana kadar yumurtalı karaty kahvaltısı ve akşama sebzeli omlet , yoğurt veya tuzsuz ayran ile devam edicem

Daha önce spor ile günde -500 veriyordum, sıkılıp bırakmışdım.. Bakalım bu sefer nasıl olacak canlarım :)

Evet kuzum ya bak isteyince azmedince oluyor .. Daha bunlar ne , hergün gide gide olacak bu iş inşallah 90 a kadar kaçamak yasak sana ha ona göre kuzum :))

Ins bi 8 li rakamlari görebilsem dahada hirs gelicek
yok ablacigim valla buraya yazdiklarimdan haric hicbirsey yemiyorum hic kacamak yapmadim daha yapmicamda

Abla sen ne yiyorsunda böyle 1kilo verdin
yani ne diyeti yapiyordun

Abla sen ne yiyorsunda böyle 1kilo verdin
yani ne diyeti yapiyordun
Kuzum sabah yumurtayla karatay kahvaltısı ekmek yok yani
Akşam yumurtayla sebzeden omlet , yogurt veya tuzsuz ayran
( ıspanaklı, prasalı, mantarlı, soğanlı , kabaklı omlet çeşitleri 3 yumurtayla , yada menemen )
Bu şekilde canım :)

Vay vay vayy ne güzel kilo vermişsiniz kız Cankız ve Nisa tatlılarım çok güzel gidiyorsunuz..
Nisa devam mı pro diyetine kuzum ?
Muruvet yok ay dünden beri kız nerdesin ayy ??
tşkler cicimm..Evet devamm bugnde peynirli omlet az yoğurt az öncede bikaç kaşk yoğurt yedim akşama dediğin yoğurtlu tavuk çorbasmı yapsam bilemedim
Süpersiinn tebrik ederim canım..

tşkler cicimm..Evet devamm bugnde peynirli omlet az yoğurt az öncede bikaç kaşk yoğurt yedim akşama dediğin yoğurtlu tavuk çorbasmı yapsam bilemedim

Süpersiinn tebrik ederim canım..
Sende süpersin kuzum çok güzel kilolar vermişsiniz :)
Yapabilirsin, ya da omlet olabilir sade ama, sebze saf pro da yasak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…