var var olmamıı açlık.o bişiler atıştryr ablası rahatsz etmeyelim
Günün menün süper kuzum :) acaba yeşil kahve mi bozdu bağırsaklarını , daha önceden içtiğinde böyle olmuş muydu hiç ??Açlık var mı peki kızım ??şikayetm durdu.ama kahvemi içmedim.
sabah 3 yumurtalı az peynirli omlet şekersz iki çay
öğlen yarım kase yoğurt
akşam 4 parça haşlanmış tavuk bi kase yoğurt
35 dk tempolu yüryş artı 15 dk egzersz
su da 3 litreyi geçniştir hala içiyorum:)))
Kız senin espirileri tutum haa babyvar var olmamıı açlık.o bişiler atıştryr ablası rahatsz etmeyelim
Ben senmiyim birseyler atistircak:))))
Ortam fena halde atışma içeriyor , yarın sabah ne atışmalar dönecek bakalım
Canım ben 41 yaşındayım :) 172 boy 76 kiloyum ( yarın 75 lerdeyim inş bugün ödem oldu ) hedefim 65 olmak , 6 aydır sürekli spor yapıyorum.. Jillian Hemen hemen her programını yaptım , Insanity Max30 iki aylık programı tamamladım, şu anda Insanity yapıyorum , buda iki aylık bir progam ve 2. Haftamdayım
Neden 54 ü bekliyorsun hemen başlıyabilirsin Jill Shred programına canım, ben 89 kiloyla hopalyıp zıpladım çok faydası oldu bana Jill'in kondüsyonum acayip arttı ki Max30 ve Insanıty yapabiliyorum :)
Evet yeşil kahve bağırsakları çalştryr ama bu şekil olmamştı hiç kaç aydr kullanıyorum.Hayır tatlım acıkma yoktu tam tersine çok yedim heralde dye vijdan yaptm akşam çünkü midem çok şişmişti çok tok hissedyrdm kendimi.Günün menün süper kuzum :) acaba yeşil kahve mi bozdu bağırsaklarını , daha önceden içtiğinde böyle olmuş muydu hiç ??Açlık var mı peki kızım ??
Günaydın tatlı kızz:))Gunaydiiin fit hatunlar, cok guzel bi gun olsun ben sabah sporumu yapmaya hazirlaniyoruum
Wooow supersin eminim 41den cok daha genc gorundugune:) Canim benim endisem su yonde oldu, jillian kaslari epey gelistiriyo biliyorum, vucut sekillendirmeye birebir, bu yuzden kaslarim gelisirken yaglar erimezse daha iri bi goruntu olcak ve moralim dusecek. Sende boyle bi durum oldu mu? Internette arastirma yaptim baya, yag yakimi icin once cardio onerileri gordum hep
Güüünnaaayydddııınnn.Benim için aydın bi güün.kilo bildirimi yapiyimda cankız gelmedenn:))
en son 97.2
bugün 96.1
fark 1.1
ve bu iki üç gün içinde oldu tabi bu dyetin payı büyüük.
Günaydın, kasların gelişmesinden ve daha iri bir görünümden korkuyorsun ama yaşın da daha çok genç. Vücudumuzdaki yağları yakan şey kaslarmış tatlım. Vücuttaki kas ağırlığı ne kadar fazlaysa, o kadar çok yağlardan kilo veriyormuşuz. Bu yüzden diyet yaparken sporu tavsiye ediyor doktorlar. Yağ yakımı için evet cardio öneriyolar, cardio egzersizlerinden en iyileri bisiklet sürmek, yüzmek, koşmak, ağırlık çalışmak da vardı sanırım. Sen yine de kaslardan korkma, bir de diyet yaparken doktorların en çok uyarısı diyet yaparken kaslarınızı eritmeyin diyorlar. Nacizane bildiklerimi söyledim, inşallah en güzel zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
canım sinbo nun almştm bende 101 e gelmişti 19.90Kizlar tarti alicam kendime ama hangisini alsam bilemedim, hem uygun fiyatli hem de hassas tarti (imkansiz mi acaba?) onerileriniz var mi?
Tşkler canımm.burda belirli bi gün yok sanırım isteyen yapıyor bildiriminiYasasiiin, tebrik ederimm:) bu arada kilo bildirimlerinizi gunluk mu yapiyorsunuz?
cankıııızz nerdesin kızz hala uyuyomusun uykucuu.yoksa kilo veremedinde ondanmı yazmıyosun:)))
Güüünnaaayydddııınnn.Benim için aydın bi güün.kilo bildirimi yapiyimda cankız gelmedenn:))
en son 97.2
bugün 96.1
fark 1.1
ve bu iki üç gün içinde oldu tabi bu dyetin payı büyüük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?