97 kiloyla tekrar basliyorumm

Günün menün süper kuzum :) acaba yeşil kahve mi bozdu bağırsaklarını , daha önceden içtiğinde böyle olmuş muydu hiç ??Açlık var mı peki kızım ??

Wooow supersin eminim 41den cok daha genc gorundugune:) Canim benim endisem su yonde oldu, jillian kaslari epey gelistiriyo biliyorum, vucut sekillendirmeye birebir, bu yuzden kaslarim gelisirken yaglar erimezse daha iri bi goruntu olcak ve moralim dusecek. Sende boyle bi durum oldu mu? Internette arastirma yaptim baya, yag yakimi icin once cardio onerileri gordum hep

Günün menün süper kuzum :) acaba yeşil kahve mi bozdu bağırsaklarını , daha önceden içtiğinde böyle olmuş muydu hiç ??Açlık var mı peki kızım ??
Evet yeşil kahve bağırsakları çalştryr ama bu şekil olmamştı hiç kaç aydr kullanıyorum.Hayır tatlım acıkma yoktu tam tersine çok yedim heralde dye vijdan yaptm akşam çünkü midem çok şişmişti çok tok hissedyrdm kendimi.

Günaydın, kasların gelişmesinden ve daha iri bir görünümden korkuyorsun ama yaşın da daha çok genç. Vücudumuzdaki yağları yakan şey kaslarmış tatlım. Vücuttaki kas ağırlığı ne kadar fazlaysa, o kadar çok yağlardan kilo veriyormuşuz. Bu yüzden diyet yaparken sporu tavsiye ediyor doktorlar. Yağ yakımı için evet cardio öneriyolar, cardio egzersizlerinden en iyileri bisiklet sürmek, yüzmek, koşmak, ağırlık çalışmak da vardı sanırım. Sen yine de kaslardan korkma, bir de diyet yaparken doktorların en çok uyarısı diyet yaparken kaslarınızı eritmeyin diyorlar. Nacizane bildiklerimi söyledim, inşallah en güzel zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.

Güüünnaaayydddııınnn.Benim için aydın bi güün.kilo bildirimi yapiyimda cankız gelmedenn:))
en son 97.2
bugün 96.1
fark 1.1
ve bu iki üç gün içinde oldu tabi bu dyetin payı büyüük.

Güüünnaaayydddııınnn.Benim için aydın bi güün.kilo bildirimi yapiyimda cankız gelmedenn:))
en son 97.2
bugün 96.1
fark 1.1
ve bu iki üç gün içinde oldu tabi bu dyetin payı büyüük.

Yasasiiin, tebrik ederimm:) bu arada kilo bildirimlerinizi gunluk mu yapiyorsunuz?

Evet haklisin kas miktariyla yag yakimi dogru orantili:) ben su an jilliana falan baslasam zorlanip sıkılıcam diye dusunuyorum bu yuzden once eglenceli sporlarla vucudumu alistirayim biraz kilo verdikten sonra da gaza gelir kas gelirim yaparim agirlastiririm sporumu diye dusunuyorum:)) sen hangi sporlari yapiyorsun, hedefin nedir?

Kizlar tarti alicam kendime ama hangisini alsam bilemedim, hem uygun fiyatli hem de hassas tarti (imkansiz mi acaba?) onerileriniz var mi?

cankıııızz nerdesin kızz hala uyuyomusun uykucuu.yoksa kilo veremedinde ondanmı yazmıyosun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…