97 kiloyla tekrar basliyorumm

1 ay olmamistir yeni basladim sayilir yani bu yuzden baya etkisi oluyor bana:) ben biraz daha boyle devam edip jilliana gecicem o zaman, sanirsam o biraz daha agirlik zumbaya gore

Nisaa küstünmü kiz bana
Bugün hic gaz vermedinn kendimi kötü hissediyorum bak bozarim ona göree gaz verirmisinn lütfennn :)

Iyi aksamlar kizlaaar
Bugunku menum
1kupa sade gold kahve 7:30
Kahvalti 11:00 (bugun biraz gec oldu ama derse kaptirmisim sporumu gec yapinca bu da boyle oldu:)
2yumurtali kasarli dereotlu omlet
Dunku gozlememden kalan kucuk bi parca
Yesil zeytin
1 dilim jambon
Biraz acuka

Ara yok, cok toktum:)

15;00 gibi okula gectim sadece 1 erik almisim yanima onu yedim

Aksam yemegi 18:30 arkadasimla disarida yedik ama duzenimi bozmadim:)
Sebzeli tavuk sote
Salata
Birkac patates kizartmasi

Ve bugun de boyle kapandiii:) hala oturuyoruz cafede, okula gecicem simdi yine :/

Su: henuz 1,5 lt ama 2falan yaparim yatana kadar
Spor: yoga ve zumba

Ben 50 dk tempolu yürüyüş ve 30 dk bisiklet sürüş yapıyorum. Tabi yapabilirsem :) Biraz fazla ev işi yaptığım zamanlarda yada gezmelere gidipte eve döndüğüm zamanlar çok yorgun hissediyorum kendimi zor oluyor.

Canim ins görürsün cok özür dilerim birdaha yazmam öyle seyler ben sakalasiyoruz diye yazmistim tekrar kusura bakma
dedenin neyi varki
Kız ne özür diliyorsun yanlş anladn beni canım tabiiki şakalaşıyoruz birbirimzi motive ediyrz canım.Dedem 15 gün önce mekkede vefat etti vasiyeti üzerinede orda gömüldü.Babamdan daha çok seviyrdm onu aklmdan çıkmıyor bi türlü.özlüyorum bidaha onu göremeyecğimi düşünmek delirtyr beni:'(

Canim benim basin sagolsunn
Bende dedemi kaybedeli 1sene oldu
biliyorum cok zorr ama bizim dua etmekten baska birsey gelmezki elimizden
bol bol dua et onun icinn
Allah mekanini cennet eylesin

Canim benim basin sagolsunn
Bende dedemi kaybedeli 1sene oldu
biliyorum cok zorr ama bizim dua etmekten baska birsey gelmezki elimizden
bol bol dua et onun icinn
Allah mekanini cennet eylesin
Evet canım elden bişey gelmiyor...Dua etmekten başka.O topraklarda yeri gzeldir inşallah buna inanıyorum.Özlem zor işte..Allah razı olsun canım benim.Seninde dedenin mekanı cennet olsun.

menüm.
sabah iki yumurtalı peynirli omlet ve yoğurt
öğlende sadece yoğurt
akşamda ayran çorbası tavuk etli orta bi kase fazla yiyemedim.mekik çektm başka spor yok nekadar oldğnu bilmiyrm tam ama yaklaşk 3 lt su.protein diyetinin 2. günü bitti çok şükür

Affiyett olsun cnm cook iyi gidiyorsun
Cook az yemissin

1 ay olmamistir yeni basladim sayilir yani bu yuzden baya etkisi oluyor bana:) ben biraz daha boyle devam edip jilliana gecicem o zaman, sanirsam o biraz daha agirlik zumbaya gore
Fazla olmamış zumbaya başlaman, bir ay gibi bir süre sonra ya da sana artık kolay geldiğini hissettiğinde Jill' e geçmeni tavsiye ederim.. Kaslar alışınca etkisi azalıyor çünkü sporun ..

Gayet güzel menün tatlım :)

Hadi bakalım yarın çok merak ediyorum ne kadar vermiş olacaksın canım :)

Cankız bugün çekişme göremedim ayy aranızda :))
Nisacığım sende üzülme tatlım, Allah sabır versin ama güzel yerlerde vefat etmiş dedn , inş yeride güzeldir Allah katında..
Kuzum sen kaç yaşındasın Nisa??

Allah razı olsun canım..29 olucam ayn 23nde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…