Sağol tatlım, kilo verdikçe yaşımdan gerilere gidiyorum canım :)
Canım Jillian Shred programı zaten bir aylık Kardio çalışması, kas yapamazsın istesende ki bayanların kas yapması öyle zor ki o kadar kolay iş değil, yapabilsem bende olurdu 6 aydır spor yapıyorum ...
Ha alttan oluşuyor azıcık ama Kardio öncelikli çalışdığımdan yağlarımda eriyor..yağlar bitsin sırf kas geliştirme programına geçicem inşallah tatlım..
Zumbayı ne kadar zamandır yapıyorsun kuzum ??
Kız yaparım desen şaşardım zaten :)) sana zayıflama formüllerini sunuyoruz işde seç begen al hayatım :)) aklında olsun hergün yapmasanda arada yaparsın belki kuzum :)
yok aşkım küsmem ben kimseye öyle bugün moralimde bozk biraz aslnda dedem aklmdan çıkmadu hiç:'(.yarn ben 95 i görecm seni bilmemCokk sagol ablaa denerim belki ben böyle bile cok zor dayaniyorum bunu denersem bozarim diye korkuyorum
Evet haklisin kas miktariyla yag yakimi dogru orantili:) ben su an jilliana falan baslasam zorlanip sıkılıcam diye dusunuyorum bu yuzden once eglenceli sporlarla vucudumu alistirayim biraz kilo verdikten sonra da gaza gelir kas gelirim yaparim agirlastiririm sporumu diye dusunuyorum:)) sen hangi sporlari yapiyorsun, hedefin nedir?
yok aşkım küsmem ben kimseye öyle bugün moralimde bozk biraz aslnda dedem aklmdan çıkmadu hiç:'(.yarn ben 95 i görecm seni bilmem
Kız ne özür diliyorsun yanlş anladn beni canım tabiiki şakalaşıyoruz birbirimzi motive ediyrz canım.Dedem 15 gün önce mekkede vefat etti vasiyeti üzerinede orda gömüldü.Babamdan daha çok seviyrdm onu aklmdan çıkmıyor bi türlü.özlüyorum bidaha onu göremeyecğimi düşünmek delirtyr beni:'(Canim ins görürsün cok özür dilerim birdaha yazmam öyle seyler ben sakalasiyoruz diye yazmistim tekrar kusura bakma
dedenin neyi varki
Kız ne özür diliyorsun yanlş anladn beni canım tabiiki şakalaşıyoruz birbirimzi motive ediyrz canım.Dedem 15 gün önce mekkede vefat etti vasiyeti üzerinede orda gömüldü.Babamdan daha çok seviyrdm onu aklmdan çıkmıyor bi türlü.özlüyorum bidaha onu göremeyecğimi düşünmek delirtyr beni:'(
Evet canım elden bişey gelmiyor...Dua etmekten başka.O topraklarda yeri gzeldir inşallah buna inanıyorum.Özlem zor işte..Allah razı olsun canım benim.Seninde dedenin mekanı cennet olsun.Canim benim basin sagolsunn
Bende dedemi kaybedeli 1sene oldu
biliyorum cok zorr ama bizim dua etmekten baska birsey gelmezki elimizden
bol bol dua et onun icinn
Allah mekanini cennet eylesin
Evet canım elden bişey gelmiyor...Dua etmekten başka.O topraklarda yeri gzeldir inşallah buna inanıyorum.Özlem zor işte..Allah razı olsun canım benim.Seninde dedenin mekanı cennet olsun.
menüm.
sabah iki yumurtalı peynirli omlet ve yoğurt
öğlende sadece yoğurt
akşamda ayran çorbası tavuk etli orta bi kase fazla yiyemedim.mekik çektm başka spor yok nekadar oldğnu bilmiyrm tam ama yaklaşk 3 lt su.protein diyetinin 2. günü bitti çok şükür
Bu diyet bitince kendimden korkuyorum inşallah yemeklere abanmamAffiyett olsun cnm cook iyi gidiyorsun
Cook az yemissin
Fazla olmamış zumbaya başlaman, bir ay gibi bir süre sonra ya da sana artık kolay geldiğini hissettiğinde Jill' e geçmeni tavsiye ederim.. Kaslar alışınca etkisi azalıyor çünkü sporun ..1 ay olmamistir yeni basladim sayilir yani bu yuzden baya etkisi oluyor bana:) ben biraz daha boyle devam edip jilliana gecicem o zaman, sanirsam o biraz daha agirlik zumbaya gore
Gayet güzel menün tatlım :)Iyi aksamlar kizlaaar
Bugunku menum
1kupa sade gold kahve 7:30
Kahvalti 11:00 (bugun biraz gec oldu ama derse kaptirmisim sporumu gec yapinca bu da boyle oldu:)
2yumurtali kasarli dereotlu omlet
Dunku gozlememden kalan kucuk bi parca
Yesil zeytin
1 dilim jambon
Biraz acuka
Ara yok, cok toktum:)
15;00 gibi okula gectim sadece 1 erik almisim yanima onu yedim
Aksam yemegi 18:30 arkadasimla disarida yedik ama duzenimi bozmadim:)
Sebzeli tavuk sote
Salata
Birkac patates kizartmasi
Ve bugun de boyle kapandiii:) hala oturuyoruz cafede, okula gecicem simdi yine :/
Su: henuz 1,5 lt ama 2falan yaparim yatana kadar
Spor: yoga ve zumba
Hadi bakalım yarın çok merak ediyorum ne kadar vermiş olacaksın canım :)menüm.
sabah iki yumurtalı peynirli omlet ve yoğurt
öğlende sadece yoğurt
akşamda ayran çorbası tavuk etli orta bi kase fazla yiyemedim.mekik çektm başka spor yok nekadar oldğnu bilmiyrm tam ama yaklaşk 3 lt su.protein diyetinin 2. günü bitti çok şükür
Yok öyle abanmak falan, hazır moda girdik devam şekerlerim .. Menülerine sebze, sabahları az meyve ilavesi yapırsın abanacak bir ortam olmaz kuzum inş.Bu diyet bitince kendimden korkuyorum inşallah yemeklere abanmam
Allah razı olsun canım..29 olucam ayn 23ndeCankız bugün çekişme göremedim ayy aranızda :))
Nisacığım sende üzülme tatlım, Allah sabır versin ama güzel yerlerde vefat etmiş dedn , inş yeride güzeldir Allah katında..
Kuzum sen kaç yaşındasın Nisa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?