• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Süper bebeğim, dünden beri 300 gr gitmiş Maşallah.. Yürüyüşlerini her gün birazıcık arttırmaya çalış o 500 e de çıkar inş.
Yürüyüş bandında spor ayakkabısı giyiyorsun değil mi tatlım bacaklarına fazla yük binmesin ..

30dk fazla yürüyemem ayaklarimin üstüne basamiyorum agridan
ins tedavim bi yanit versin ayaklarim iyi olsun daha fazla yürücem
evt cnm giyiniyorum

Slm arkadaşlar bende dün diyetisyen gittim.hasimato troidim var dün 95.800 bugün 94.300 vücudumun %41 suymuş
İgsallah sonuçlar iyi olur

Doğadanin 9 lu ve yeşil çayı harika ödem atıyor. Abartılısiz 20 dak lavaboya cikariyo

Kızlar merhaba bende katılsam size ama daha fazla uğrasanız buraya bırakmayın topiğinizi başı boş lütfen :KK35::KK35:

Hosgeldinn cnm
ben kimse yok diye fazla girmiyordum
artik hep burdayimm

Çok sevinirim ben yazmazsam ne yediğimi burada olsam bile bil ki yapmıyorumdur lütfen beni rahatsız et tamam mı:KK48:

Çalışıyor musun ev hanımısın canım?

Tmm rahatsizz ederim senii :):)
hayir ben calismiyorum sen

Çalışıyorum canım
fibromiyalji ve reflüm var zar zor çalışıyorum anlayacağın. Üstüne bu kilolar beni mahvetti:mad:
Acil kilo vermem lazım belki faydası olur tabanlarım da çok kötü ağrıyor çünkü.

6 gündür 1000- 1500 kcal arası besleniyorum çünkü diyet yapamıyorum ben bir türlü.
Yediklerimi kontrol ediyorum ne faydalı ne değil
hangi besin kaç kcal gibi
karbonhidratı minimuma indirdim.
ama bu gün tartıldım gr verememişim çok üzgünüm:KK70:

Hoş geldin canim

Merhaba canım hoşbuldum üstüme alındım inşallah doğrudur.
Neler yapıyorsunuz kg vermek için hayatınız hareketli mi ne kadar kg verdiniz bir de?

Evett gelelim bugün yediklerime
sabah 2tane pogaca ve 1bardak meyvesuyu
öglen 1tane pogaca daha yedim
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs

Canım bunlarla doydun mu şimdi sen başka bir şey yiyecek misin?
Bir de hamurişi insanı daha çok acıktırıyor bak unutma

Back
X