- 24 Kasım 2016
- 3
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mavigokyuzuu
-
Huyuna gitmeye calis bence.Benimkiside aksam konusurken dedi ki.Sabah sinirim bozuktu seni alip kacircaktim dedi.Sonra vazgectim dedi Bi kafamda kurdum da ben dugun dernekli evlenmek istiyorim ya19 yasimda ailemle sorunlarim yuzunden kacarak evlendim. esim cok sıkı. bazen basimi alip kacmak istiyorum . ama onu sevdigimi biliyorum. hala bana sarildiginda kalbim cikacakmis gibi oluyor. ama ayni degeri ben ondan goremiyorum. uzuluyorum. oturup dertlesemiyorum onunla kavga ediyoruz. esimin ailesiylede cok gecinemiyorum. yanlislarini soyledigimde kavga ediyoruz ve hep uzulen ben oluyorum. bu durumdan sıkılıyorum. kollarimda hissizlik uyusmalar basladi gitgide. icime atiyorum. esim yuzunden etrafimda konusabilecegim tek bir arkadasim bile yok. calismama musade etmiyor. 2 haftada bir 3 haftada bir disari cikariyo sadece o. artik kaldiramiyorum. bende careyi buraya yazmakta buldum.. bana tavsiyesi olan varmi?
Baba psikopatmış...Olmuyo. baba evinde sevgi gormedim. dayaktan hastanelik oldugum gunler oldu. esim bana hem baba hem abi hem arkadas hersey oldu ama cok degisti
19 yasimda ailemle sorunlarim yuzunden kacarak evlendim. esim cok sıkı. bazen basimi alip kacmak istiyorum . ama onu sevdigimi biliyorum. hala bana sarildiginda kalbim cikacakmis gibi oluyor. ama ayni degeri ben ondan goremiyorum. uzuluyorum. oturup dertlesemiyorum onunla kavga ediyoruz. esimin ailesiylede cok gecinemiyorum. yanlislarini soyledigimde kavga ediyoruz ve hep uzulen ben oluyorum. bu durumdan sıkılıyorum. kollarimda hissizlik uyusmalar basladi gitgide. icime atiyorum. esim yuzunden etrafimda konusabilecegim tek bir arkadasim bile yok. calismama musade etmiyor. 2 haftada bir 3 haftada bir disari cikariyo sadece o. artik kaldiramiyorum. bende careyi buraya yazmakta buldum.. bana tavsiyesi olan varmi?
Son madde nefes alma olacak sandım.Şiddet yoksa,
1) dirdir yapma. şikayet etme.
2) asla ama asla ailesini kötüleme
3) ailesi ile mümkün mertebe az bir araya gel ama bunu yaparken uyanık ol, dikkat çekme.
4) arkadaşı ol, seninle konuşabilsin ki sende ona derdini açabil. Konuşmayı sevmiyorsa sende konusma
5) kendine meşgale edin. calisamiyorsan bir şey öğren evde yap sat, örgü ör, yemek yap, kitap oku, el işi bir şeyler yap. İnternette her yerde her şeyin videosu var aç öğren
6) zamanla arkadaş fikrine alıştır. Gerekirse önce onun çevresi ile görüş. Yasit kuzen vs varsa.. Ama derdini açma, ev halini onun ailesinden kimseye anlatma.
7) ve en onemlisi
Evliliğin oturan kadar çocuk düşünme!
Beni oyalar, yalnız kalmayayim falan sakin He!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?