Ne yapacağımi bilmiyorum:(

Offf evlenip ortada bi sebep yokken ayrı şehirlerde neden be guzelim hemde yıllarca :( tabi soğukluk olur 5 yıl çocuk babayı tanımaz baba çocuğu tanımaz. .ailelerin faktörü. .oyy ne desem rabbim mübarek günlerde çıkış kapısı versin evladinla.

Herkes ayni dusuncede bir kisi bile bana aksine birsey soylememis bende bu dusunceseyim bazi insanlar burada ayrilmamam konusunda kafami karıştırdı ama sayenizde daha objektif gördüm kendi durumumu.

Offf evlenip ortada bi sebep yokken ayrı şehirlerde neden be guzelim hemde yıllarca :KK43: tabi soğukluk olur 5 yıl çocuk babayı tanımaz baba çocuğu tanımaz. .ailelerin faktörü. .oyy ne desem rabbim mübarek günlerde çıkış kapısı versin evladinla.
Amin Allah razi olsun

eşiniz olacak çocuk evlilik surumluluğunu alacak zekada değil olan olmuş allah yrdımcınız olsun ki olurda merak etmeyin ekonomik olarak güç kazanın önce ondan sonra o boşamazsa siz boşarsınız
Aynen oyle anne babasina yapabileceginden fazlasini yapacak cocugunu eşini feda edecek sorumlulukta ama bize karşı sorumlu değil:( sanki zorla evlenip cocuk yaptirdim ona

Offf evlenip ortada bi sebep yokken ayrı şehirlerde neden be guzelim hemde yıllarca :KK43: tabi soğukluk olur 5 yıl çocuk babayı tanımaz baba çocuğu tanımaz. .ailelerin faktörü. .oyy ne desem rabbim mübarek günlerde çıkış kapısı versin evladinla.
Birde sunu size soylemeyi unuttum ortadaki sebep babasinin borclari ve onu esini evladını feda edercesine ödemek bizede kurus vermemek bebek bezi icin kocamin para verdigi adama yalvarmak durumunda kaldım 1 bucuk yasinda cocuguma tuvalete gitmeyi alıştırdım kucuk abdestine ama bir kere bana bunlara sessiz kalip evliligimi surdurdugum icin saol demedi tam tersini yaptı

Cocuk zaten onunla kavgalarimizi gorurken kime siginacagini şaşırıyordu kucagima alirdim korkmamaso icin sıkı sıkı beni tutardi ben esim içinde cok ugrastim kazanmak icin guler yuz tatli dil iyi davrandim hizmetini ettim bi erkek ne isterse yaptm ama o en ufak meselede kufur kavga:KK43: babam başkasıyla evli ortada kalacagimdan korkuyor galiba donmemden yana ama ben dönersem sıkıntılı bi hayat var simdi cocugun hic umrunda degil babasi alışmış ayriliga bu yuzden donmeyip bitirmeye karar verdim artik avukstin dedigi gibi simdilik açılacak davayi bekliyorum
En doğru kararı vermişsiniz tebrik ediyorum ! Umarım en kısa sürede evladınızla çok güze bir hayata açılırsınız .

Ben mutlu olacağınıza ve güzel yavrunuzunda mutlu olacağına inanıyorum bütün güzel dileklerim sizinle...
Tesekkur ederm Allah razi olsun. Ne kadar karar vermis olsamda cok zor bir durum hickimse boşanmak icin evlenmiyor bence isterdimki mutlu bize ait olan bi yuvamiz dunyamiz olsun cocugumun babasiyla hep birlikte ama tek tarafla olmuyor

Tesekkur ederm Allah razi olsun. Ne kadar karar vermis olsamda cok zor bir durum hickimse boşanmak icin evlenmiyor bence isterdimki mutlu bize ait olan bi yuvamiz dunyamiz olsun cocugumun babasiyla hep birlikte ama tek tarafla olmuyor
Siz elinizden geleni yapmışsınız gersi onun düşüneceği iş artık sizin mutlu olmanız gerek onunda pişman olması hangi kadın acaba sizin kadar o adama sabır gösterir çeker bilemem...

Siz elinizden geleni yapmışsınız gersi onun düşüneceği iş artık sizin mutlu olmanız gerek onunda pişman olması hangi kadın acaba sizin kadar o adama sabır gösterir çeker bilemem...
Ben eger benden sonra evlenirsede onun mutlu olacagina inanmıyorum bu kadar sabirli birine böyleyse eger. Birde kufur huyu var çok yazık ona

Ben eger benden sonra evlenirsede onun mutlu olacagina inanmıyorum bu kadar sabirli birine böyleyse eger. Birde kufur huyu var çok yazık ona
Siz artık hayatınıza bakın sadece okuyun,çalışın evladınızın büyüdüğünü siz göreceksiniz o mahrum kalacak , en güzel günleriniz başlıyor artık .

Kufur eden insanlardan omrum boyunca nefret etmisimdir boyle bi insan hayatima girdi:(

Biliyor musunuz esim 4 bucukta eve geldiginde annesine söylemiştim boyle giderse ondan ayrilacagimi oda dediki sen ayrılırsan oglum sevinir bir memur ile evlenir borcunu da odetir karısıda yapar cok üzülmüştüm neden ben onun icin herseyden vazgectim o babasinin borcundan vazgeçmedi birde bizden vazgecti

Evet ama ben annem ile 14 yasina kadar gorusmedim babamda öyle biriyle evliki benimle gorusmesi ona batiyor annem her durumda yanimda suanda esim annemin boşanma sebebinden ve 14 yasima.kdr yanimda olmadığı icin gorusmeme izin vermedi bende gizli görüştüm ben inaninki tasin bile çatlayacagi meselelere katlandim
zaten evlilik degilki ?hangi erkek 5 yil esinden uzak kalir akil var mantik var

Biliyor musunuz esim 4 bucukta eve geldiginde annesine söylemiştim boyle giderse ondan ayrilacagimi oda dediki sen ayrılırsan oglum sevinir bir memur ile evlenir borcunu da odetir karısıda yapar cok üzülmüştüm neden ben onun icin herseyden vazgectim o babasinin borcundan vazgeçmedi birde bizden vazgecti
cünki seni sevmiyor bosuna ugrasma

Back
X