- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razi olsunOfff evlenip ortada bi sebep yokken ayrı şehirlerde neden be guzelim hemde yıllarcatabi soğukluk olur 5 yıl çocuk babayı tanımaz baba çocuğu tanımaz. .ailelerin faktörü. .oyy ne desem rabbim mübarek günlerde çıkış kapısı versin evladinla.
Aynen oyle anne babasina yapabileceginden fazlasini yapacak cocugunu eşini feda edecek sorumlulukta ama bize karşı sorumlu değileşiniz olacak çocuk evlilik surumluluğunu alacak zekada değil olan olmuş allah yrdımcınız olsun ki olurda merak etmeyin ekonomik olarak güç kazanın önce ondan sonra o boşamazsa siz boşarsınız
Birde sunu size soylemeyi unuttum ortadaki sebep babasinin borclari ve onu esini evladını feda edercesine ödemek bizede kurus vermemek bebek bezi icin kocamin para verdigi adama yalvarmak durumunda kaldım 1 bucuk yasinda cocuguma tuvalete gitmeyi alıştırdım kucuk abdestine ama bir kere bana bunlara sessiz kalip evliligimi surdurdugum icin saol demedi tam tersini yaptıOfff evlenip ortada bi sebep yokken ayrı şehirlerde neden be guzelim hemde yıllarcatabi soğukluk olur 5 yıl çocuk babayı tanımaz baba çocuğu tanımaz. .ailelerin faktörü. .oyy ne desem rabbim mübarek günlerde çıkış kapısı versin evladinla.
En doğru kararı vermişsiniz tebrik ediyorum ! Umarım en kısa sürede evladınızla çok güze bir hayata açılırsınız .Cocuk zaten onunla kavgalarimizi gorurken kime siginacagini şaşırıyordu kucagima alirdim korkmamaso icin sıkı sıkı beni tutardi ben esim içinde cok ugrastim kazanmak icin guler yuz tatli dil iyi davrandim hizmetini ettim bi erkek ne isterse yaptm ama o en ufak meselede kufur kavgababam başkasıyla evli ortada kalacagimdan korkuyor galiba donmemden yana ama ben dönersem sıkıntılı bi hayat var simdi cocugun hic umrunda degil babasi alışmış ayriliga bu yuzden donmeyip bitirmeye karar verdim artik avukstin dedigi gibi simdilik açılacak davayi bekliyorum
Insallah hakkımızda hayırlısı olur.En doğru kararı vermişsiniz tebrik ediyorum ! Umarım en kısa sürede evladınızla çok güze bir hayata açılırsınız .
Ben mutlu olacağınıza ve güzel yavrunuzunda mutlu olacağına inanıyorum bütün güzel dileklerim sizinle...Insallah hakkımızda hayırlısı olur.
Tesekkur ederm Allah razi olsun. Ne kadar karar vermis olsamda cok zor bir durum hickimse boşanmak icin evlenmiyor bence isterdimki mutlu bize ait olan bi yuvamiz dunyamiz olsun cocugumun babasiyla hep birlikte ama tek tarafla olmuyorBen mutlu olacağınıza ve güzel yavrunuzunda mutlu olacağına inanıyorum bütün güzel dileklerim sizinle...
Siz elinizden geleni yapmışsınız gersi onun düşüneceği iş artık sizin mutlu olmanız gerek onunda pişman olması hangi kadın acaba sizin kadar o adama sabır gösterir çeker bilemem...Tesekkur ederm Allah razi olsun. Ne kadar karar vermis olsamda cok zor bir durum hickimse boşanmak icin evlenmiyor bence isterdimki mutlu bize ait olan bi yuvamiz dunyamiz olsun cocugumun babasiyla hep birlikte ama tek tarafla olmuyor
Ben eger benden sonra evlenirsede onun mutlu olacagina inanmıyorum bu kadar sabirli birine böyleyse eger. Birde kufur huyu var çok yazık onaSiz elinizden geleni yapmışsınız gersi onun düşüneceği iş artık sizin mutlu olmanız gerek onunda pişman olması hangi kadın acaba sizin kadar o adama sabır gösterir çeker bilemem...
Siz artık hayatınıza bakın sadece okuyun,çalışın evladınızın büyüdüğünü siz göreceksiniz o mahrum kalacak , en güzel günleriniz başlıyor artık .Ben eger benden sonra evlenirsede onun mutlu olacagina inanmıyorum bu kadar sabirli birine böyleyse eger. Birde kufur huyu var çok yazık ona
Bir çocuğun bebekligni ilk anne baba deyisini görmeyip umursamayan bi adamın bunları umursayacagini dusunemiyorumSiz artık hayatınıza bakın sadece okuyun,çalışın evladınızın büyüdüğünü siz göreceksiniz o mahrum kalacak , en güzel günleriniz başlıyor artık .
Elinde sonunda olacaktır ama siz çoktan istedğiniz hayatı yaşamakla meşgul olacaksınız :))Bir çocuğun bebekligni ilk anne baba deyisini görmeyip umursamayan bi adamın bunları umursayacagini dusunemiyorum
zaten evlilik degilki ?hangi erkek 5 yil esinden uzak kalir akil var mantik varEvet ama ben annem ile 14 yasina kadar gorusmedim babamda öyle biriyle evliki benimle gorusmesi ona batiyor annem her durumda yanimda suanda esim annemin boşanma sebebinden ve 14 yasima.kdr yanimda olmadığı icin gorusmeme izin vermedi bende gizli görüştüm ben inaninki tasin bile çatlayacagi meselelere katlandim
cünki seni sevmiyor bosuna ugrasmaBiliyor musunuz esim 4 bucukta eve geldiginde annesine söylemiştim boyle giderse ondan ayrilacagimi oda dediki sen ayrılırsan oglum sevinir bir memur ile evlenir borcunu da odetir karısıda yapar cok üzülmüştüm neden ben onun icin herseyden vazgectim o babasinin borcundan vazgeçmedi birde bizden vazgecti