Ben burayi coktandir takip ediyorum isimin buraya dusecegini tahmn eder gibi

konuya geleyim 23 yasindayim anne babam ben bebek iken ayrilmis ve ben 18 yasinda evlendim asla 26 olmadan evlenmem derken eşimin bir daha bulamayacagim bi insan oldugunu düşünüp evlendim ailesi istemedi sorun çıkardılar ama evliligimz oldu. Lakin bilmedigim birşey varmis oda babasi ev arsa dukkan alip cok borçlanmis memur olan iki oğlundan para alıyormuş hep neyse benim kocamda evlendikten 3 ay sonra memur oldu ve ben 1 ayda hamile kaldim o gitti baska bir ile benm 6 ay beklemem gerektigi söylendi bekledim sonra cocuk olsun oyle git dediler yine bekledim cocuk oldu ele avuca sığsın dediler bekledim 1 yili gecirdik bu sekilde daha sonra esim benden sogudu arayip sormadı ben haftada bir zorla konusturuyor gibi konsturdum daha sonra bilirsiniz anne olanlar emzirme sırasında veya bebegin oyunu sırasında bogazinda sut veya tukuruk kalır bunu buyutup esime cocugun hasta olduğunu gonderemedkleri söylendi o inandi oyle birşey olmadigini soylesemde daha sonra oyle olmadigini gördü ama babasi sabaha kadar kavga etti onunla esimin beni gotururse kendisine para veremeyecegini soyledigini duydum bu sekilde 5 yil kaynana kayinbaba gorumcelerle ayni evde babasiz cocuk büyüttüm ayrilmamak icin esim ne dogumumda bulundu ne maddi manevi yanimda oldu maddi olarak cok zorluk çektim bu yil cocugumla esimin oldugu sehre gittim sonunda ama esim soguktu bizden eve uğramıyordu aksam 11 de gelirdi hep bazen 2 bucuk bir kere 4 bucukta geldi kavgalar oldu aramizda anne babasi icin beni dövdüğü oldu çocuğumun onunde ve cok fazla kufur ediyor en son kavgamiz ramazanin ilk gunu oldu ve yine kufurler bu sefer ben hazirlanip kendi memleketime gitmek istedim kapıyı kilitledi k.babami aradi kayınbabam oglunun haksiz oldugunu bildigi halde onu destekledi beni ya bizim memlekete oglunla gelirsin yada ogluni aliriz seni göndeririz dedi esimin kardesi bizimle ayni sehirdeydi kardesim gelsin cocugu alsin annemlere götürsün sende git dedi bende komşuma msj attim polis cagirttim polis esliginde evimden çıktım bir iftiraya maruz kalmamak icin simdi bana pazartesi günü dediki ya cuma gelirsin yada bosarim bende eger cocugumuz icin bana kufur etmeyeceksen pismansan belirt bunu bana tehdit eder gibi söyleme al gotur beni ama eger devam edeceksen seninle cocuk buyutemem dedim o gün bu gundur aramiyor bosanmak bosanmamak arasinda kaldım maddi manevi destegi yok babasina para vermek icin ben yillarca babasiz cocuk buyuttum simdi maasina icrada geldi babasi yuzunden bize iyide davranmıyor ve cagirirken bile bütün bunların sorumlusu olarak beni görüyor ne olur uzun yazdigimi biliyorum ama yardimci olacak tavsiyeler istiyorum