Ne yapacağımi bilmiyorum:(

Canım 5 sene dile kolay değil adamin yani gidince adam tabi istemez siz ona artık bir yabancı olmuşsunuz baksanıza arkadaşlara katılıyorum gidin bir boşanma davası açın zaten ailenin çok borcu varsa çocuğu o aileye vereceklerini düşünmüyorum o vakite kadar da sizde bir iş bulun çocuğunuzla beraber mutlu mesut yasayin inşallah

iş kurun meslek edinme kursları var tam adını hatırlayamadım oraya kayıt olmanı tavsiye ederim en azından şansını dene kurs boyunca para alacaksın asgari ücret. nafaka bağlanmasını istiyorsan onun açması daha iyi ama icralık varsa sırada beklersin sanırım. çocuğa illaki bağlanacak bakım için maaşının 4/1 oranında iste sonra artırrsın büyüdükçe. o evde durmanın mantığı yok gibime geldi.

cünki seni sevmiyor bosuna ugrasma
Ilk söylediğine cvp veryim hangi erkek? Anne baba ugraslari sonucunda kendini yasama amacını sorumluluklarini unutan esinden sogutulan erkek sogumasi icin herseyi yaptilar. Evlendiimizde cok seviyordu ne zaman memur oldu para sahibi oldu baba yakaya yapisti boyle baba olmaz olsun benmde cocugum var ne kadar okusa memur olsada ben ona yardim ederim ama asla almam zor durumda olsamda. Cok sıkışsam borc gibi belki ama onlar oglunun maasina icra geldi mal varligi oldugu haldr yillarca süründurdu sonra esinden cocugundan soguttu para icin gondermedi anlican herseyini elinden alan ailesi oldu

iş kurun meslek edinme kursları var tam adını hatırlayamadım oraya kayıt olmanı tavsiye ederim en azından şansını dene kurs boyunca para alacaksın asgari ücret. nafaka bağlanmasını istiyorsan onun açması daha iyi ama icralık varsa sırada beklersin sanırım. çocuğa illaki bağlanacak bakım için maaşının 4/1 oranında iste sonra artırrsın büyüdükçe. o evde durmanın mantığı yok gibime geldi.

Pardon yanlışlıkla bos msj gönderdim evden ciktim zaten suan ailemleyim disardan kafama yatan bir bolum var kazanirsam okumayo dusunuyorum is bulabilecegm bir bolum

Peki avukatim davanin onun acmasini beklememi istedi bu konuda ne dusunuyorsunuz

Boyle birseye cok ihtiyacım var. Ama bu bosanma davasini ben acarsam eger cocugun velayeti ve nafaka sorunu cikabilir demesi dusundurdu beni

iyi akşamlar öncelikle. Yaşadıklarınız üzücü evet ama çözümsüz değil. Kendinizi hırpalamadan kurtulun bu adamdan. Normal şartlarda meslektaşlarım hakkında konuşmam ama üzgünüm avukatınız yanlış yapıyor. Ve avukatlar genelde tanıdıklarının işlerini savsaklar :) Davayı sizin açıp açmamanız sonucu etkilemez kesinlikle. Hemen davanızı açın. İlk olarak dava sürecinde almak için tedbir nafakası talep edin hem kendiniz için hem çocuk için. Mutlaka manevi tazminat talebinde bulunun. Elinizde ne tür deliller var bilemedigim için davanın süresini tahmin etmek zor. Mutlaka tehdit edildiğinizi belirtin ve koruma talep edin. 5 yaşında bir çocuğu kimse annesinden ayırmaz bundan kuşkunuz olmasın. Dava bitiminde tazminat + kendiniz için nafaka+çocuk icin nafaka alırsınız. Korkmayın sakın açın davanızı. Hangi sehirdesiniz bu arada

iyi akşamlar öncelikle. Yaşadıklarınız üzücü evet ama çözümsüz değil. Kendinizi hırpalamadan kurtulun bu adamdan. Normal şartlarda meslektaşlarım hakkında konuşmam ama üzgünüm avukatınız yanlış yapıyor. Ve avukatlar genelde tanıdıklarının işlerini savsaklar :) Davayı sizin açıp açmamanız sonucu etkilemez kesinlikle. Hemen davanızı açın. İlk olarak dava sürecinde almak için tedbir nafakası talep edin hem kendiniz için hem çocuk için. Mutlaka manevi tazminat talebinde bulunun. Elinizde ne tür deliller var bilemedigim için davanın süresini tahmin etmek zor. Mutlaka tehdit edildiğinizi belirtin ve koruma talep edin. 5 yaşında bir çocuğu kimse annesinden ayırmaz bundan kuşkunuz olmasın. Dava bitiminde tazminat + kendiniz için nafaka+çocuk icin nafaka alırsınız. Korkmayın sakın açın davanızı. Hangi sehirdesiniz bu arada
Aksaraydayim. Elimdeki delil eger hala kayıtlar mevcut ise aile hekimligi kayitlarim 5 yil esimden ayri olmami kanitlamak icin. Cunku esim bu sirada başka şehir de görev yapmaktaydi ve ayni zamanda eger ifade verirlerse ev sahibimin sahitligi belki vermez esim icin. Ve ailemdeki insanlarin sahitligi ayri olmamla alakalı. Borclara gelince araştırıldığı takdirde babasinin yuklu miktarda borclu olduug benm kaldiigim yıllarda ona her ay 1 buçuk 2 bin tl gondermesi hatta bazen daha fazlasi ayrica karsida okul var kamerasindan esimin aksam en erken 11de evde olduğu.

Ha birde bir bankaya borcundan dolayi maasina icra karari gelmişti en son bu durumu cozdugunu sanmiyorum

Ha birde bir bankaya borcundan dolayi maasina icra karari gelmişti en son bu durumu cozdugunu sanmiyorum
Canım 5 sene dile kolay değil adamin yani gidince adam tabi istemez siz ona artık bir yabancı olmuşsunuz baksanıza arkadaşlara katılıyorum gidin bir boşanma davası açın zaten ailenin çok borcu varsa çocuğu o aileye vereceklerini düşünmüyorum o vakite kadar da sizde bir iş bulun çocuğunuzla beraber mutlu mesut yasayin inşallah
Cnm isine geldiği konularda istiyor ama gelmeyen sorumluluk gerektirenlerde yok

Birde esimin borcu ve maasindaki icradan dolayı nafaka da sorun cikarmi

Canım inşallah allah yardimcin olur eğer eşini seviyorsan biraz izlemeye bırak bakalım ne yapacak işine gelince tabi ister ihtiyaç karşılama dediğin zaman bütün erkekler ister ama diğerlerine gelince yok

Canım inşallah allah yardimcin olur eğer eşini seviyorsan biraz izlemeye bırak bakalım ne yapacak işine gelince tabi ister ihtiyaç karşılama dediğin zaman bütün erkekler ister ama diğerlerine gelince yok
Amin insallah ama suan oglum yanımda onuda getirdim ayrilirsam velayeti alacağım ama o hic umrunda degil cocuk falan nasil dayaniyor ya 5 yil boyunca da boyleydi en fazla annesine eksik birseyleri varmi diye sormuştur anneside ondan para aldigi icin herseyimix eksik olduğu halde hersey tamam derdi insan kendi gozuyle gormeden nasil rahat eder:(

Ben burayi coktandir takip ediyorum isimin buraya dusecegini tahmn eder gibi:KK43: konuya geleyim 23 yasindayim anne babam ben bebek iken ayrilmis ve ben 18 yasinda evlendim asla 26 olmadan evlenmem derken eşimin bir daha bulamayacagim bi insan oldugunu düşünüp evlendim ailesi istemedi sorun çıkardılar ama evliligimz oldu. Lakin bilmedigim birşey varmis oda babasi ev arsa dukkan alip cok borçlanmis memur olan iki oğlundan para alıyormuş hep neyse benim kocamda evlendikten 3 ay sonra memur oldu ve ben 1 ayda hamile kaldim o gitti baska bir ile benm 6 ay beklemem gerektigi söylendi bekledim sonra cocuk olsun oyle git dediler yine bekledim cocuk oldu ele avuca sığsın dediler bekledim 1 yili gecirdik bu sekilde daha sonra esim benden sogudu arayip sormadı ben haftada bir zorla konusturuyor gibi konsturdum daha sonra bilirsiniz anne olanlar emzirme sırasında veya bebegin oyunu sırasında bogazinda sut veya tukuruk kalır bunu buyutup esime cocugun hasta olduğunu gonderemedkleri söylendi o inandi oyle birşey olmadigini soylesemde daha sonra oyle olmadigini gördü ama babasi sabaha kadar kavga etti onunla esimin beni gotururse kendisine para veremeyecegini soyledigini duydum bu sekilde 5 yil kaynana kayinbaba gorumcelerle ayni evde babasiz cocuk büyüttüm ayrilmamak icin esim ne dogumumda bulundu ne maddi manevi yanimda oldu maddi olarak cok zorluk çektim bu yil cocugumla esimin oldugu sehre gittim sonunda ama esim soguktu bizden eve uğramıyordu aksam 11 de gelirdi hep bazen 2 bucuk bir kere 4 bucukta geldi kavgalar oldu aramizda anne babasi icin beni dövdüğü oldu çocuğumun onunde ve cok fazla kufur ediyor en son kavgamiz ramazanin ilk gunu oldu ve yine kufurler bu sefer ben hazirlanip kendi memleketime gitmek istedim kapıyı kilitledi k.babami aradi kayınbabam oglunun haksiz oldugunu bildigi halde onu destekledi beni ya bizim memlekete oglunla gelirsin yada ogluni aliriz seni göndeririz dedi esimin kardesi bizimle ayni sehirdeydi kardesim gelsin cocugu alsin annemlere götürsün sende git dedi bende komşuma msj attim polis cagirttim polis esliginde evimden çıktım bir iftiraya maruz kalmamak icin simdi bana pazartesi günü dediki ya cuma gelirsin yada bosarim bende eger cocugumuz icin bana kufur etmeyeceksen pismansan belirt bunu bana tehdit eder gibi söyleme al gotur beni ama eger devam edeceksen seninle cocuk buyutemem dedim o gün bu gundur aramiyor bosanmak bosanmamak arasinda kaldım maddi manevi destegi yok babasina para vermek icin ben yillarca babasiz cocuk buyuttum simdi maasina icrada geldi babasi yuzunden bize iyide davranmıyor ve cagirirken bile bütün bunların sorumlusu olarak beni görüyor ne olur uzun yazdigimi biliyorum ama yardimci olacak tavsiyeler istiyorum
iğrenç adam ya.
sinirlerim bo zuldu.
6 ay değil 1 yıl değil 5 yıl mı katlandın ayrı yaşamaya.
birleşince de bunu bu hak ettin. at gitsin bee
sinir oldum. ne kadir kıymet bilmez insanmış .

Amin insallah ama suan oglum yanımda onuda getirdim ayrilirsam velayeti alacağım ama o hic umrunda degil cocuk falan nasil dayaniyor ya 5 yil boyunca da boyleydi en fazla annesine eksik birseyleri varmi diye sormuştur anneside ondan para aldigi icin herseyimix eksik olduğu halde hersey tamam derdi insan kendi gozuyle gormeden nasil rahat eder:KK43:
evet kocan vicdansız bi adam. bunu kabul et.
sizi yok saymış.
kendisine yeni bi hayat kurmuş orada.
şimdi de kabullenemiyor aile hayatın.
geri dönersen başına bi iş getirir bu adam senin.
döver elinde kalırsın. gitme. can güvenliğin yok bence.

evet kocan vicdansız bi adam. bunu kabul et.
sizi yok saymış.
kendisine yeni bi hayat kurmuş orada.
şimdi de kabullenemiyor aile hayatın.
geri dönersen başına bi iş getirir bu adam senin.
döver elinde kalırsın. gitme. can güvenliğin yok bence.
Siz onu ailesine sorun cok vicdanli biri cunku kendi ailesinin hayatini onlara verdi

Siz onu ailesine sorun cok vicdanli biri cunku kendi ailesinin hayatini onlara verdi
iyi bi evlat , iyi bi arkadaş olabilir ama işi bi eş değil. küfür ediyor . çocuğunun yanında saçma sapan davranıyor. sizin ihtiyaçlarınızı annesine soruyor . 5 yıl .:sinirli::sinirli:

iyi bi evlat , iyi bi arkadaş olabilir ama işi bi eş değil. küfür ediyor . çocuğunun yanında saçma sapan davranıyor. sizin ihtiyaçlarınızı annesine soruyor . 5 yıl .:sinirli::sinirli:
Canim aynen oyle arkadaşlarina canını verir biri ona darilsa pesinde kosar ama bak biz geldik bizim pesimizde kosan yok kendisi bilir bu olanlari ben yapmadım o yaptı ayrilsamda içim rahat elimden geleni yaptim cunku

Back
X