:(:(

Bazi seyler cok zorlamamak lazim.
Açıkçası calisin demeyecegim esinizle belli ki bu ciddi bir sorun olacak hemde bastan nasil konustuysaniz o.
Esinizle tatli tatli konusun ben kendimi yorgun hissediyorum arkadaslarim olsun rahat bi nefes alayim istiyorum zihnim dagilsin hobilerim olsun istiyorum canim istemez misin deyin..
Eskisi gibi benimle ilgilenmene cok ihtiyacim var ayni evdeyiz ama cok özlüyorum falan filan ;)
Yanlislarini da söylemeyin esinizin ailesine.. gerek yok anlamadiklari gibi üstüne seni kötü yaparlar.
Evde yapabilecegin yetenegine uygun bir şeylerle ugrasabilirsiniz. Ahşap boyama vs..

19 yasimda ailemle sorunlarim yuzunden kacarak evlendim. esim cok sıkı. bazen basimi alip kacmak istiyorum . ama onu sevdigimi biliyorum. hala bana sarildiginda kalbim cikacakmis gibi oluyor. ama ayni degeri ben ondan goremiyorum. uzuluyorum. oturup dertlesemiyorum onunla kavga ediyoruz. esimin ailesiylede cok gecinemiyorum. yanlislarini soyledigimde kavga ediyoruz ve hep uzulen ben oluyorum. bu durumdan sıkılıyorum. kollarimda hissizlik uyusmalar basladi gitgide. icime atiyorum. esim yuzunden etrafimda konusabilecegim tek bir arkadasim bile yok. calismama musade etmiyor. 2 haftada bir 3 haftada bir disari cikariyo sadece o. artik kaldiramiyorum. bende careyi buraya yazmakta buldum.. bana tavsiyesi olan varmi?

eşin ailesiyle geçinemiyor sen yanlışlarını söyleyince kavga ediyorsunuz öyle mi, geçinemezse geçinemesin kendi ailesiyle sen niye araya giriyosun ki, seni ilgilendiren bi konu değil, senin en büyük sorunun işaretlediğim yer, ve bunu bu kelimelerle ifade ediyor olman
eşinle konuşup çalışmasan bile kursa falan gitmek istediğini evde çok bunaldığını tatlı dille anlat, ikna etmek için kısa süreli kurslar bulup zamanla uzunlara geçersin, alıştıkça çalışmanda çok abes gelmemeye başlar
aman diyim çocuk yapma

Iki uc haftada bir disari cikariyor ne demek. Tek basina yasamayi ogreneceksin. Kocana bagli olacaksin ama ona bagimli olmayacaksin. Kollarinda uyusma icin bir doktora gorun norolojik bir durum olabilir.

Bu adamın karakteri 30 yaşında evlensende durum değişmezdi bi çok örneği var burda neyse sen ilk işe annesini kötülememekle başla kavga etmek yerine hissettiğin an odadan çık boşanmayacaksan zıtlaşıp çıkmaza sokma

Son madde nefes alma olacak sandım.
Malum söylediklerinizle bu kadıncağız süs biblosu oluyor da...

Gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum.
Bosan desek, boşanmaz.
Baba evi desen dayaktan hastanelik olmuş
Bosan, kendi ayakların üzerinde dur desek, hem eğitim yok, hem yaşı küçük, hem hayatında 1 gün bile çalışmamış.
İnanın bende isterdim, Bosan merak etme, devletin sana sunduğu imkânlarla hayatını kurarsın demeyi.

belli ki pek bir seçeneğin yok.
yanlış bir aileden dolayı yanlış kararlar vermişsin.
bu kadar zorluk yaşatıp, seni resmen köle hayatı yaşamaya mahkum eden bir adamı sevmeyi bırakarak işe başlayabilirsin. hayır yani böyle adamın sevilecek ne yanı var ki seviyorsun??
daha sonra oku. açıktan oku. huyuna suyuna git işe yarayacak şeyler yapmaya çalış. işkurun, belediyelerin kurlarına katı. özellikle aşçılık kursuyla işe giren insanlar var. ayakların üzerinde durduktan sonra ufak ufak birikim yap. sonrada kurtul şu adamdan.
sakın ha çocuk falan yapma.

Back
X