Cok iyi iki haftada 3, 200 tebrik ederim
çok teşekkür ederim :))) 2 haftadan sonra sanki normaldede hep böyle besleniyomusum gibi geldi :)) Ben sevdim bu zayıflama işini :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi iki haftada 3, 200 tebrik ederim
çok teşekkür ederim :))) 2 haftadan sonra sanki normaldede hep böyle besleniyomusum gibi geldi :)) Ben sevdim bu zayıflama işini :))
Evet ya zayiflamaya başlayınca insan daha çok motive oluyor sanki hep öyle besleniyormusuz gibi geliyor birde insanin kendine guveni geliyor inş hep böyle devam eder
insallah:)) en uzun suren diyetim bu bıramayı da hic dusunmedm artık normal porsıyonlar bile fazla gelıyor
Hadi ins yaza çıtır girmek istiyorum seninde gönlüne göre olsun. düşünme zaten kilo sorunu olan hiç kimse bırakmayı düşünmesin ki birbirimize gaz verelim
aynen benim hedefim de temmuz :) aynen birbirimize destek olalım :) senın kaç kg vermen gerek
Ben 90 la diyete basladim şimdi 84 kiloyum hedefim 50 kg yani eski kilom kendimi mutlu hissettiğim kilom uzun bir yol var önümde hedefim haziran başı ne kadar yaklasirsam o kar birlikten kuvvet doğar kurtulalim su yaglardan
ben de 98 ile başladım şu an 94 üm kendimi bildim bileli kiloluyum ama yaşım daha küçük ilerki yaşlarımı yağ tulumu olarak geçirmek istemiyorum ben de 55 kg olmak istiyorum :)) inşallah bu sefer başarıcaz :))
yarın 3. haftam inş kg vermişimdir(( hiç vermiş gibi hissetmiyorum