98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oflu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
318
39
68
Ankara
Merhaba sevgili günlükk :) daha önce birçok kez diyete başladım ama sonu gelmedi hiçbirinin :D bu sefer kesin kararlıyım yapamayacağımı zanneden insanlara inat :) şimdiden 4 kg ye yakın gitti ama çok kaçamak yaptım artık kaçamak yok

Bugün yediklerim ;

Sabah :
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
yarım domates , 5 siyah zeytin , beyaz peynir ve çay

Öğlen ; Okulda oldugum için simit ayran

Akşam ; 4 kaşık taze fasulye , 3 kaşık bulgur pilavı , 2 kaşık yoğurt
Akşam ekmek yemedim

Şu an da mandalinamı yeyip ara öğünümü yapıyorum :))

benim de ilk günüm sabır işi bu aslında beklemk acele etmemek lazım..sana ..da başarılar canım

benim de ilk günüm sabır işi bu aslında beklemk acele etmemek lazım..sana ..da başarılar canım

teşekkür ederim :) benim de ilk günüm sayılır inşallah bırakmayız :) kesinlikle sabır işi çünküü .. Sizin kaç kg vermeniz gerekiyo ?

teşekkür ederim :) benim de ilk günüm sayılır inşallah bırakmayız :) kesinlikle sabır işi çünküü .. Sizin kaç kg vermeniz gerekiyo ?

12 kilo vermem lazım boyum 170 kilom 72 60 olsam incecik olurum valla hayali çok güzel..
canım çizelge nasıl yapılır kilo için?

9 Ekim ' de yediklerim
Sabah : 1 elma , beyaz peynir , 5 adet zeytin , domates , çay

Öğlen : 1 simit ayran

Akşam : 3 kepçe mercimek çorbası , salata

dün yazamadım dün yediklerim ;

sabah : az tereyağında 1 yumurta

öğlen : 1 parça biftek

akşam : 2 kaşık pilav 2 kaşık oturtma 1 kase yoğurt

bugun yedıklerım

Sabah : 3 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir , 3 zeytin , domates 1 bardak çay

Öğlen : 2 kaşık oturtma 1 kaşık pilav

Akşam : 1 dolma biber , 1 kase yoğurt . 1 dilim ekmek

ara öğün : 1 elma 1 mandalina

Sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum çevremdeki bir çok kişinin yaşam koçu gibi birşeyimdir çünkü :) Umarım dinlersin..yahut dinlemesende umarım başka birine ilham olur :)

-Hazır meyve sularından kesinlikle uzak dur
-Nescafe gibi katkı maddeli ürünlerden uzak dur..Türk kahvesi metabolizmanı daha iyi hızlandırır,kilo vermene yardımcı olur ayrıca cildini güzelleştirir
-Çaya şeker atma! hurma,kayısı,üzüm gibi şeyleri yiyebilirsin ama şeker ile yapılan şeylerden uzak dur.
-Sürekli hareket et. hareketi asla kesme..Ve vücudunu nemlendirmeyi ihmal etme ki çatmalasın derin..
-Karbonhidratları azalt,proteinlere yüklen..et,tavuk,balık sana asla kilo aldırmaz,ekmekle yemediğin sürece..Sen koca bi tavuk yersen kilo yapmaz aksine yağlarını yakarsın ama bir tabak makarna yesen o sana yağ olarak depolanır.
-Kahvaltıda bir kase yoğurdun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı dök ve biraz pul biber serpiştir bu inanılmaz kalori yakar..
-Koladan falan uzak dur demeye bile gerek yok:) ağzına dahi sürme! çok ayran iç ve süt ürünleri tüket..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..çevremde kilo problemi olanları bu sayede çok zayıflattım. ve bu tavsiyeler neticesinde hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı :)

Sana bir kaç tavsiye vermek istiyorum çevremdeki bir çok kişinin yaşam koçu gibi birşeyimdir çünkü :) Umarım dinlersin..yahut dinlemesende umarım başka birine ilham olur :)

-Hazır meyve sularından kesinlikle uzak dur
-Nescafe gibi katkı maddeli ürünlerden uzak dur..Türk kahvesi metabolizmanı daha iyi hızlandırır,kilo vermene yardımcı olur ayrıca cildini güzelleştirir
-Çaya şeker atma! hurma,kayısı,üzüm gibi şeyleri yiyebilirsin ama şeker ile yapılan şeylerden uzak dur.
-Sürekli hareket et. hareketi asla kesme..Ve vücudunu nemlendirmeyi ihmal etme ki çatmalasın derin..
-Karbonhidratları azalt,proteinlere yüklen..et,tavuk,balık sana asla kilo aldırmaz,ekmekle yemediğin sürece..Sen koca bi tavuk yersen kilo yapmaz aksine yağlarını yakarsın ama bir tabak makarna yesen o sana yağ olarak depolanır.
-Kahvaltıda bir kase yoğurdun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı dök ve biraz pul biber serpiştir bu inanılmaz kalori yakar..
-Koladan falan uzak dur demeye bile gerek yok:) ağzına dahi sürme! çok ayran iç ve süt ürünleri tüket..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..çevremde kilo problemi olanları bu sayede çok zayıflattım. ve bu tavsiyeler neticesinde hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı :)

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tabii ki dinlerim benim de böyle tavsiyelere ihtiyacım var :)))) inşallah bütün arkadaşlara ilham olur da hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan:))

kahvaltımı 10 : 30 gibi yaptım ağzım yandığı için fazla bişey yiyemedim :(

1 e yakın az yağlı yumurta
2 zeytin
2 b. kurusu

öğlen 14 : 30 o doğru 1 simit + ayran

akşam : 17 : 40 gibi 1 tabak nohut 1 dilim ekmek bol salata

Merhaba,
Ben de bugün kk da zayıflamak için ilk konumu açtım.
Bugün tartida gördüğüm son rakam artik yeter dedirtti. Şu an ne yapayım nasil yapayım hic bir şey yok alımda ama hayatımı bir düzene koymam şart.
Ben 1.70 boyunda 100 kilo ve 22 yaşındayım.
Üniversite ogrencisiyim. Ve tatli, atistirmalik vs olmadan günüm gecmiyor.
Artık buna bir dur demek istiyorum. Kaç kilo vereyim falan diye düşünmüyorum hic verebildigimi vereyim ve daha sağlıklı mutlu bir hayatım olsun.
Diyet spor günlük alışkanlıklar konusunda net bir program yapmaya ihtiyacım var . Seni azminden dolayı tebrik ederim.
Darısı başıma ..

Merhaba,
Ben de bugün kk da zayıflamak için ilk konumu açtım.
Bugün tartida gördüğüm son rakam artik yeter dedirtti. Şu an ne yapayım nasil yapayım hic bir şey yok alımda ama hayatımı bir düzene koymam şart.
Ben 1.70 boyunda 100 kilo ve 22 yaşındayım.
Üniversite ogrencisiyim. Ve tatli, atistirmalik vs olmadan günüm gecmiyor.
Artık buna bir dur demek istiyorum. Kaç kilo vereyim falan diye düşünmüyorum hic verebildigimi vereyim ve daha sağlıklı mutlu bir hayatım olsun.
Diyet spor günlük alışkanlıklar konusunda net bir program yapmaya ihtiyacım var . Seni azminden dolayı tebrik ederim.
Darısı başıma ..

kusura bakmayın uzun süredir yoktum :( teşekkür ediyorum ama verdiğim kiloları , hatta daha fazlasını geri aldim ve tekrar başlıyorum :( Sabır cok onemli ve sizi kilo vermeye iten nedenler arttıkça insan hırslanıyor . Ben de 17 yaşında bi lise öğrencisiyim , seneye üniversiteye hazırlanıcam bu yuzden seneye kadar kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum inşallah başarabiliriz .. Darısı başına :)

Selam kızlar :)
Geçen yıl 101 li kilolardan 77 ye kadar düştüm. boyum 175.
Ama 1 yılda yaklaşık 5 kilo aldım. Şuan 83 lerdeyim :(
Kolay mı ? Değil. Zor mu? Çok değil :)
Sadece beyinde bitirmek gerekiyor.
Ben de şu günlerde dikkat etmeye çalışıyorum.
Üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum.
Öğünlerim sorunlu oluyor malesef.
Bakalım günler ne getirecek.
İyi şanslar diliyorum size.
İsterseniz birbirimize destek oluruz :)

Back
X