98 kg'dan 55'e doğru uzun bir yolum var :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi oflu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offff buyuklerini ornek alsana su forumda kizip sinirlenip yiyenlerin kilolarini gormuyormusun sakin başkası yuzunden kendine zarar verme tatlim oyle durumlarda hincini baska seylerden cikart kendini yonlensirmeye çalış ben keske gecmisi degistirebilseydim bu kilolarin gramini almazdim. Su akar yolunu bulur takma diyete devam

aynen öylle hiçbirşey yolundan döndürmesin seni devam ett..

süper okulda dönem bitti çok şükür :) diyeti sorarsan biraz boşladım ama yarın düzenli başlıyorum senın nasıl gidiyor:)

Ben fena değil oglusum hastalandi onunla ugrasiyorum onun disinda bu yil calismiyorum rahatim kpss hazirlanacagim seneler sonra yer degistiriyorum tahta onunden siraya geciyorum bakalim dershaneye kayitoldum cok sıkıcı

Ben fena değil oglusum hastalandi onunla ugrasiyorum onun disinda bu yil calismiyorum rahatim kpss hazirlanacagim seneler sonra yer degistiriyorum tahta onunden siraya geciyorum bakalim dershaneye kayitoldum cok sıkıcı

geçmiş olsun miniğe :) Allah yardımcın olsun komşu hakkında hayırlısı :)

evett 1 hafta daha geçti.. Pek güzel geçmedi ama :( Sadece 600 gr gitmiş çünkübol kaçamaklı bir haftaydı :( Haftaya 89 ları görürüm artık :(

Himm umutsuz gördüm seni olmaz ki tamam bir ara benim de sekmeye ugradi ama yilmak yok hadi bakayim silkelen kendine gel

Himm umutsuz gördüm seni olmaz ki tamam bir ara benim de sekmeye ugradi ama yilmak yok hadi bakayim silkelen kendine gel

aynen oyle bi ara umutsuzluğa kapıldım ama pantolunu giydim ve bol geldiğini gördüm artık ölsem de bırakmam diyeti :D

Verirsin canim.ilk bastaki azimin aklina gelsin. Baslarda basardiysan simdi yine yaparsin. Yeterki kendin8 topla. Konsantre ol. Bende 88 ler dustum. 2 gun simardim. Bosladim. Hemen almaya basladim. Verecem ama. Kendini toplamadan olmuyor.

Son düzenleme:
Verirsin canim.ilk bastaki azimin aklina gelsin. Baslarda basardiysan simdi yine yaparsin. Yeterki kendin8 topla. Konsantre ol. Bende 88 ler dustum. 2 gun simardim. Bosladim. Hemen almaya basladim. Verecem ama. Kendini toplamadan olmuyor.

aynen oyle ben de 2 gundur bosladım ama artık yeter. Tesekkur ederım :)

Komsum nasil gidiyor tekrar toparladin galiba ben de toparladim dukana basladim simdi atak evresindeyim ilk 6 gun daha hizli verecegim ins sonra seyir evresinde normal gidecek diye umuyorum

Komsum nasil gidiyor tekrar toparladin galiba ben de toparladim dukana basladim simdi atak evresindeyim ilk 6 gun daha hizli verecegim ins sonra seyir evresinde normal gidecek diye umuyorum

toparlamaya calısıyorum komsu fazla kılo almadım ama mutsuzum :(( ben de dukan yaptım 10 gün falan 6 gun atak evrem vardı 6 kg vermiştim sonra yulaf kepeğinden çok midem bulandı , meyve falan da yoktu dıyette bıraktım 2 katından fazla aldım komşu :((( ayrıca bu dıyetle kg verdıkten snra omrun boyunca gunde en az yk yulaf kepeği yemen gerekiyor benım cok mıdem bulandı :(

toparlamaya calısıyorum komsu fazla kılo almadım ama mutsuzum :(( ben de dukan yaptım 10 gün falan 6 gun atak evrem vardı 6 kg vermiştim sonra yulaf kepeğinden çok midem bulandı , meyve falan da yoktu dıyette bıraktım 2 katından fazla aldım komşu :((( ayrıca bu dıyetle kg verdıkten snra omrun boyunca gunde en az yk yulaf kepeği yemen gerekiyor benım cok mıdem bulandı :(

Bir yildan fazla bir sure aynen yemem kerekiyor koruma evresinde ama haftada bir gun ekmek kek vs yapilabiliyor farkli sekilde tuketirsem cok sorun olmaz gibi geliyor bir de zor da degil sabah kahvaltiyi ancak 12gibi yapabildim iki yumurta yulaf kepegi ile krep yaptim icine peynir koydum yedim hala tokum disardaydik ogluma yas pasta aldim yedirdim esim birseyler yedi ama tin canim istemedi bile güzel gidiyor yani acikirsam tavada yumurta yapip ustune sarimsakli yogurt dokmeyi planliyorum tadi kötü olmuyor ben normaldede severim tek fark yagsiz olmasi

Back
X