Anladim cnm. Bn calisiyrm benim durum biraz daha farkli kahvalti yapamiyrm tek ogun besleniurum :/ duzensiz bi yeme seklim var iste
kahvaltıyı ben de pek sevmem aslında ama gercekten cok gereklı atlamamak gerekır ve en az 2 öğün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnm. Bn calisiyrm benim durum biraz daha farkli kahvalti yapamiyrm tek ogun besleniurum :/ duzensiz bi yeme seklim var iste
bugun bozdum dıyetımıOkul olmadıgı zamanlarda hep böyle oluyo ama artık tutucam kendımı cunku bı hedefim var !! İnş pazartesi 4 görmem tartıdaa
((
Bn kararliyim kacamsk yok :)
Yediklerim ;
(11:00 / 15:00 arasi)
Az salata, 2 kucuk kofte
2 dilim greyfurt, 1 kucuk ince ananas
Daha da bisi yok :)
Bugün çok mutsuzum +900 gr olmus( Bu hafta bayağı zorlicam bakalım sonuç ne olacak
akşam biraz kaçtı ama bırakmadım :)
1 dürüm çiğköfte
2 kase arpa çorbası
Cnm corbayi icmeseydin ya da 1 kase icseydin daha iyi olurdu :)
Bugun cnm tatli istedi sabah kucuk kasede sutlac yedim sutlu tatlilar 1 porsiyonu 1 meyveyle ayni degerde o yuzden yedim 2 tanede cilek yedim :) oglen yemedim sonra midem agriyinca az bisey tavuzk az salta azda yogur yedim toplasan 1 kase bile etmez :) aksamda yarim kase corba ictim bide kepekli biskvi yedim 2-3 saat sonra mide rahatsizligim oldugundan cok agriyo midem tutuyo o biraz :) bnm bu kdr iste :) dunde sabah peynir 1 tane cilek yedim oglen yemedim aksamda lor peynirli lahana salatası yedim :)
aynen onu az tutmam lazımdı ama okuldan canavar gibi aç gelince maalesef :))
Senin listen güzel ama bana yetersiz gibi geldi çünkü zayıfladıktan sonra da bu sekılde beslenıcez ve zorlanmayacagımız bir diyet uygulamamız lazım vucut buna alıscak cunku en azından proteini artır :)
Canim ben midemi kucultmek icin yapiyrm bi sure sonra normal yemegi porsiyon azaltarak yemeğe baslicam :)
hadi bakalım inşallah başarırız :) Kaç yaşındaydın bu arada ?
23 canım :) son günlrde biraz saldım maalesefdaha doğrusu sadece aksam yemek yedim
![]()
kaçamak yaptıgımda menu yazmamaya karar verdım 2 çikolata götürdüm bugun((
aslinda yazsan daha iyi olur senin icin. kacamak yapmani onler, "bunu nasil yazicam" dersin kacamak yapmazsin.