98'le kilo verme sürecim...

butterflyy18

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
22
0
6
Bursa
şubat ayında spora başlamıştım, büyük bir hırsla. lakin o hırs 1 hafta içinde söndü ve nasılsa spora gidiyorum diye yememe hiç dikkat etmedim ilk ay yalnızca 2 kilo verebildim. ikinci ay yine aynı şey oldu ve 94'e düşmüştüm. hiç yoktan iyiydi, çünkü yemekten sonra çıktığımda 100.2'yi tartısında görebilen biri için hiç yoktan iyiydi. sonra nisan 29'da diyetisyene başladım. ve 20 mayısta ki randevumda 5.1 kg vermiştim, 100 kg'yi gören bir insan olarak 88.7'ye düşmüştüm. şimdi 1 haftalık bi süre kendimi saldım diyebilirim ama yine topladım bir dahaki randevumda hedefim 85 ve bayrama kadar 80 olabilmek. klasik her zamanki diyetlerden benimkide ama bir danışan olmadığında başaramadığım için diyetisyene gidiyorum, dünyanın en iyi diyetisyenine sahibim ama tabiki iş bizde bitiyor. henüz 17 yaşındayım seneye üniversiteye gideceğim ve herkesten duyduğum cümle şu: çok güzelsin be kızım ama nolur zayıfla. bu sefer bu iş olacak inşallah, bir daha ki girdiğimde 85 kilo olarak size yazmayı ümit ediyorum :)
not: diyet listesini isteyen varsa yazabilirim. ben ne yazacağımı bilemedim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Gecen yilki halimi okuyorum adetaaa:) canim basarilar bende 1.5 2 aydir duzenli diyet yapiyorum gunlugumu takip edebilirsinn 18 yasimdayim universitedeyim her konudasoracagin bir sey olursa bende cevao veririm arasirada bakarim gunlugune :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.

Son düzenleme:
Gecen yilki halimi okuyorum adetaaa:) canim basarilar bende 1.5 2 aydir duzenli diyet yapiyorum gunlugumu takip edebilirsinn 18 yasimdayim universitedeyim her konudasoracagin bir sey olursa bende cevao veririm arasirada bakarim gunlugune :)

uzun zamandır mı diyet yapıyorsun nasıl gidiyor önerebileceğin bir şeyler var mı peki :)
yardımın için çok teşekkür ederiim :)

uzun zamandır mı diyet yapıyorsun nasıl gidiyor önerebileceğin bir şeyler var mı peki :)
yardımın için çok teşekkür ederiim :)

Yok canim ben cok uzun zaman diyete baslamaya calistim cok fazla diyetisyene gittim falan baska bir hastaligim daha var onunlada ugrasmaya calistim ne kiloya ne ona cozum bulamadik tabi sorun bendeydi ben diyet listelerini yapamiyorum sempatik gelmiyor 1 aydir besin takviyesi kullaniyorum toplamda 1.5 aydir diyetteyim :)

Back
X