Doğuma Hazırlık % 99 erkek dedi simdi kiza benziyo diyo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Bu doktoru anlamdm kizlar 15 haftada sirt üstü iken bebek % 99 erkek dedi bugün gittim yüz üstü kiza benziyo.diyo :)
Kiz erkek hic farketmez sağlıkli olsun ama güvenimi kirdi doktor bida bişey dese inanmam yani smdi anlamadım kizmi erkekmi

öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...
eğer güvenin yoksa kesinlikle arastırıp ultrason konusunda deneyimli olan bir doktora daha git doktora güvenmek çok önemli hamilelikte ben 3 doktor değiştirdim doğuma kadar allahtan sonuncusu çok iyi cıktı:)

canim hayirli olsun bebegin ama nasil bi doktor yuzde 99 erkek derken kiza benziyor diyebilir ya doktorlarada guvenmiceksek kime guvenelim :26:
benimde 12 inci haftamda doktorum kiza benziyor dedi daha yeni kontrolumun zamani gelmedi merak icindeyim bende senin mesajini okuyunca iyice kafam karisti

Teşekkürler amin inşaallah cnm güvenmi sarsti zaten ertesi gün başka doktra gttim yan dönmüş erkege benzio dedi oda bu 4.doktor inşallah son olur :))

Tskrler cnm bende ona kizdim zaten erkek dedgnde sırt ustu heryeri görünüyordu kiza benzio dedgnde arkası dönükdu baska doktra gttim oda erkek bence dedi bakalm yarin 4 bytlu ultrsnm vat onda kesinlesicek artk hala kiz erkek bilmedm kafam allak bullak.oldu benmde

sonuç ne çıktı cinsiyet :)

gozun aydin canim sonunda erkek oldugu kesinlesmis hayirli olsun oglusun huzur ve mutluluk getirsin insallah yuvaniza

çikocum hiç kafana takma rabbim sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek fark etmez canım. bak benimde oğluşum olacakmış inşeallah ama bilmem biliyormusun bir takım sıkıntılar yaşıyoruz oğlumla. idrarını yapamıyor ve 1aydır gel git hala bir neticeye varamadık dr.lar pek olumlu şeyler konuşmuyorlar.sağlıkla sıhhatle al kucağına inşeallah yavrunu ve bizim içinde dualarını eksik etme ve gerçekten insanın başına böyle durumlarda gelince ne kadar basit şeyleri kafamızda takdığımızı büyüttüğümüzü bir kez daha anladım öpüyorum seni Allaha emanetsiniz.

Canm kafama takmiyrm zaten kiz erkek basimin uzerinde.yeri var ama kiyaftler almaya baslamistim sok oldum bide doktorun alayli tavri sinir etti bu yüzden doktor değiştirdim ama kesinlesti artik erkek olucagi pipisni grduk gördüm cnm evet ck uzuldm haklsn insan ufck syleri.sorun edio bazen.rabbim bebgne en.kisa zamanda sifa versin inşallah hersy gzl oluck sag salim alicaksn bebsni kucağna umudnu kaybtme dualrim snnle

Evet kıyafet almaya başlayıp da değiştiğini öğrenmek çok kötü olmuştur eminim ki. Çevremde 5 ay boyunca bebeğine kız denip, 6. ayda erkek olduğunu öğrenen tanıdıklarım var. Sanırım bebek alışverişini biraz ilerleyen zamanlara bırakmak lazım. İnsan dayanamıyor biliyorum, ben de ilk kızımda 4 aylıkken almaya başlamıştım, neyse ki değişiklik olmadı, şimdi 4,5 aylığız henüz yeni bir şey almadım, eşim şaka yollu 'erkeğe dönecek o ' diyor, ben kız olmasından çok memnunum ama

Bazen doktorlar net görmeden de net konuşuyorlar ne yazık ki,bence birkaç farklı doktora daha gidin.

Allah razı olsun çikom yaa rabbim bebişlerimizi inşeallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza hep dua ediyorum tüm hastalara kimin gönlünde ne varsa ne sıkıntısı varsa herkese dua ediyorum yer gök dua sonuçta.bizimde bir oğluşumuz olacak inşeallah desene bu sene erkek senesi kime sorsam erkek sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç önemli değil gülüm

Tabikide cnm Rabbim her derdi hastaligi hastasi olana sabir sifa versin inşallah su mübarek günlerde hayrli olsun cnm benm senden önce belliydi zaten knsmstk bi ara dgsr gbi oldu degsmedi artk 4 bytluda kesinlesti evet bende öyle kmi görsem erkek bikac haric Rabbim hepimize saglikla kucağımza almayi nasip etsin senin pasanada rabbim sifalar versin inşallah güzel haberler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…