% 99 erkek dedi şimdi kiza benziyo diyor

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Meraba kızlar öncelikli belirteyim kiz erkek hiç farketmez önemli olan sağlıkli olmasi.
15 haftamda doktora gittim sirt üstü yatiyodu ve bakti % 99erkek dedi bugün gittim yüz üstü dönükdu kiza benziyo dedi bişey anlamdm kafam karıştı hangisina inanicam şimdi ?

bebeğin hayırlı olsun inşallah büyük ihtimalle kızdır canım çünkü 16. Haftadan sonra kesinleşiyor tam anlamıyla..​

bebeğin hayırlı olsun inşallah büyük ihtimalle kızdır canım çünkü 16. Haftadan sonra kesinleşiyor tam anlamıyla..​

Teşekkürler canim hic farketmez ama kesin bisi ogreniyim istyrm okdr kiyafet aldim.bosa gidicek bide tam bilemedi yuz ustu yatiyo tutarsızlıgi sinirmi bzdu ben dememismdr öyle dio :)
Hayrlisi ama kesin öğrensem Rahatlicam

Aslında ultrason cihazları artık çok net neden göremedi ki acaba? 19 haftalık bebekte baya büyük hala %100 dememesi de enteresan.. Sen bence başka bir doktorada git birde o söylesin.. Ben emin olmak için gitmiştim)) senin erkekte olabilir gibi..

bebeğin hayırlı olsun öncelikle..
doktor kordonu pipi olarak görmüş olabilir

Evet bende anlamdm 15 haftada okdr emin knstu smdide kiz gbi deyince sasrdm ister istemez baska bi doktra gtemyi planlyrm bu adama guvenemicem sanki bdaha

Teşekkür eder canım orasi öyle de emin olmadan emin gbi knsmasi tuaf smdi de emin degl grmuyo salliyo gbi geldi

sallamaz doktor ama belki yoğunlukta igilenememiştir ya da yeni aldıysa uzmanlığını tecrübesiz olabilir başka Dr.a git için rahatlasın sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah

sallamaz doktor ama belki yoğunlukta igilenememiştir ya da yeni aldıysa uzmanlığını tecrübesiz olabilir başka Dr.a git için rahatlasın sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah

Blemedim valla aynen başka bi dktra gidip öğrenmek en mantklisi

Ilk gittigimde banada doktor kiz demisti tam kalkiuordum yaninda baska bir doktor vardi merak etti bende bakayim dedi tekrar baktilar erkek dedi bana kiz diyen doktorda evet erkekmis simdi net gordum demisti. Yani o an o doktor merak edip grlip bakmasaydi kiz diye cikacaktim ordan. Ben yinede emin olamadm bir doktora daha gittim oda mavileri hazirla deyince emin oldum. Yani demek istedigim yanlislik olabiliyor bence emin olmak ocin baska bir doktora daha gitmelisin. Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde 12.haftamdan 5. Ayima kadar kiz dedi doktorum so ra .emleketimdeki doktoeumda randevum vardi erkek dedi sonra ozele gittim erkek dedi sonra kendi doktoeumda evet erkek dedi iyice emin olunca alisveris yao.istik oglusum var sukurler olsun saglikla hayirlisiyla al mucizeni kucagina ins

Benimde doktoeum erkek dedi ilk alişveriş fln yapmaya başladık 1ay sonra gittik ki kızmıs.suan iki yaşinda kızım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o haftadaki cinsuyet tahmini ancak bu kadar olur :))

sen yesil al en iyisi aldiklarini :)

bende oyle yapicam

iki oğlum var tekrar hamile kalınca kızımız olsun istedik yani gönlümüzden geçen buydu ve her kontrole gidişimizde doktora sorardık kız mı diye tam 20.haftaya kadar hiçbir şey söylemedi doktor.20.haftadaki ayrıntılı ultrasonda evet % 90 kız dedi emin olduğu halde yine kesin konuşmadı.benim bildiğim cinsiyet tahmininde hiçbir doktor senin doktorun gibi kesin konuşmuyor.

ama başka bir doktorda daha 9.haftada bence bu bebek kız demişti.

Son düzenleme:
8 aya kadar yüzde90 erkek dedi doktorumu değiştirdim yüzde100 kız dedi kız oldu .birde iki doktorumda özel hastane doktoru [emoji5]️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ultrasonda o tip yanılgılar olabiliyor. Ben kızıma 3,5 hamileyken doktor erkek dedi. 6. ayımda doktor o hastaneden ayrıldı ve bende eve epeyce uzak olan fakat güvendiğim kadındoğum doktoru olan başka bir hastaneye gittim. Daha ilk muayenede adam bana cinsiyetini biliyor musunuz dedi bizde evet erkek dediler dedik. Yoo erkek değil kız bu bebek dedi nasıl yani dedim bildiğiniz kız emin misiniz dedim %99 eminim kız bebek dedi. Ve kızım oldu :)

Hayırlı olsun

teyzeme 8 aya kadar erkek dediler odası herşeyi mavi alındı 8 aydan sonra kız dedi doktor şok olduk herşeyi erkeğe göre alındı bir de bazı doktorlar anlamıyor sanırım :26:

Canım bana da 12 de kızdı demişti sonra erkek dedi 2 ayrı doktora gittim..bugün 17 ye girdik dün farklı bi doktora gittim yine yani 3 doktora gittim hepsi erkek dedi ilk gittiğim doktoru değiştirdim güvenim sarsıldı..Son 2 doktor %100 dedi...benim gibi farklı bi doktora git o da farklı derse başkasına git o da kafan rahat olur:) tabi ki önemli olan sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor ister hele ki benim gibi bi yapın varsa çatlarsın meraktan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşıma da kız demişlerdi, bir sağlık problemleri oldu bir kaç doktor gezdiler onlar kız bilirken ne kızı erkek bu, oğlunuz olacak %100 eminim demiş. Sonra kendi doktoruna tekrar gittiğinde o da kız demiştim ama erkek bu diye onaylamış. Yanılabiliyorlar yani, bir de sanırım ilk aylarda yanılma payı oluyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Son düzenleme:
16.haftamda kendı doktorum ugrastı net göremedı ama %80 kız dedi,ordan cıkıp baska doktora gittim oda net göremedı %80 kız dedi...
17.haftamda bıdaha gittim doktoruma yine kız gibi dedi..
kendımı kız bebege hazırladım dogal oalrak
ama bu oran verme olayı ve yaşayanların anlattıkları acaba erkek olabılırmı dedirtiyor bana acıkcası???
net evet %100 kız demedıgı sürece emın olamıycam sanırım,,
eşimde pipiyi göremedıklerı her bebege kız diyolar sanırım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…