% 99 erkek dedi şimdi kiza benziyo diyor

hiç üzme kendini allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. arkadaşımın hep kız dediler çocuk bir doğdu erkek şok olmuştuk.
birde tek doktora gitme valla benimki biraz manyaklık oldu ama hamileliğim boyunca11 tane doktorum vardı
:)

Gidicem.cnm zaten amin tskrler

Tskrlerr bnde baska dktra gidicm ins

Benimde doktoeum erkek dedi ilk alişveriş fln yapmaya başladık 1ay sonra gittik ki kızmıs.suan iki yaşinda kızım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bagslasin cnm

Benide sinirlendiren o ya emin olmayan insan 99 diyebiliyor emin deglse sylemeseydi :)
Şuan yine.emin degl benzio dedi baska doktra gtmek en iyisi

8 aya kadar yüzde90 erkek dedi doktorumu değiştirdim yüzde100 kız dedi kız oldu .birde iki doktorumda özel hastane doktoru [emoji5]️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynrn bnmde özel hastane senn baya kötü olms 8 aya kadar allah bagslasn cnm

Teşekkür ederm canim sennde allah bagslsin bebisini bende evime uzak.bi hastaneye gidiorm zaten yaknda okdr hastane varken ama kafami karstrdi artk bska bi hastaneye gtmessem rahatlaymam

Hayırlı olsun

teyzeme 8 aya kadar erkek dediler odası herşeyi mavi alındı 8 aydan sonra kız dedi doktor şok olduk herşeyi erkeğe göre alındı bir de bazı doktorlar anlamıyor sanırım :26:

Teşekkürler cnm evet anlamdan.emin knsylar bide banada doguma 1 hafya kalana dek erkek demisler ben dogmusum benm bebisde ben gbi herlde

Senn gbi yapim var cnm cinsiyet öğrenene kdr canm çıkmışti öğrendim rahatldm.derken kafam karsti gene baska dktra gidicem bakalm gvenm sarsldi artk

Tabkde saglikli olsun gerisi onemli degl ama.merak.iste

Nasıl güzel heyecanlar Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah Allah bizim gibi isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım

Evet hep bi suphe kalıyo canm bana 99 deyince yanlma.payi olablcegni düşünmemiştim bsfer gttmde kiza benzio deynce sasrdm gene kesin kizda demedi.kesin ogrensem.kiz erkek farketmez rahatlicam

vayy doktor,bari % 99 demeseydin yaa bencede başka bi doktora git kesinleştir,o doktora kaldıysa bi dahaki gitmene yeniden erkeğe benziyo diyebilir

Yk cnm uzmuyorum ama doktr dalga gecer gbi knstu morlm.bzldu bu 3. Doktorm benmde emin olmak istyrm sdce baklm.baska dktra gidicem ne dicek

Nasıl güzel heyecanlar Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah Allah bizim gibi isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım

Evet gzl inşallah darisi basiniza.rabbim en kisa zamanda nasip eder sizede

vayy doktor,bari % 99 demeseydin yaa bencede başka bi doktora git kesinleştir,o doktora kaldıysa bi dahaki gitmene yeniden erkeğe benziyo diyebilir

Aynen ona sasrdm bana dioki kiza benzio dedi bende erkek dedin dedim 100 dememjsim dio ben herkese erkek dedim smdi ne dcem ddm kiz de dedi gene erkek dersen dedim ozmanda erkek dersin dio.mantiga bak

Aynen ona sasrdm bana dioki kiza benzio dedi bende erkek dedin dedim 100 dememjsim dio ben herkese erkek dedim smdi ne dcem ddm kiz de dedi gene erkek dersen dedim ozmanda erkek dersin dio.mantiga bak

yuhh doktora bak 99 un 1 ihtimalini büyütmüş de büyütmüş...tabi canım genellikle hepimizin bebek cinsiyetleri ayda 1 değişiyo,o kadar rahat söylenir bu durum. gerçkten rahat bi doktor,insan özür diler bu kadar büyük konuştuktan sonra tersine çıkmış..

Evet benim kizdigim noktada o oldu madem emn deglsen knsma dün gene emin Degldi görmedi yuz ustydu kıza benzio dedi madem.emn deglsin ksnma gremiyom de dmi braz rahat bzm doktr

Başka doktora gitmekten başka şansın yok. Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş versin İnş Allah.

11 doktor mu NAsıl idare ettin o kadar doktoru. Ayda kaç defa gidiyordun o zaman sen doktora ? :26::26:

Aynen canm baska doktor paklicak beni bakalm hayrlisi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…