Srt ustu iken bacak arasına bakdi erkek dedi smdi yuz üstü gremedi kiza benzio dedi 4 boytlu ultrasona 5 Agstsda gun vrrdi ozmana ben Catlarim
Başka doktora gitmekten başka şansın yok. Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş versin İnş Allah.
11 doktor muNAsıl idare ettin o kadar doktoru. Ayda kaç defa gidiyordun o zaman sen doktora ? :26::26:
sende ona de ki: bakınca %99 doktor gibisin ama çömeze benziyon...
cnaım kalpler birmiş bnde tam sana 4 boyutlu ultrasonlu bi yer bul istersen dicektim yazdığını görünce sasırdım..bnde gecen hafta sadece 4 boyutlu olan yere gittim oda birtek cinsiyet içindi erkene alma sansın varsa istersen one al tarihini
Kızlar omur kemiğinden anlaşılıyor o.Bebeğin ultrasonunda yandan duruşu varsa gir Google a oradan bak hem de çok bariz fark var arada.Omur kemiğinden bebek cinsiyeti diye arama yap çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahahahah 8,5 ay boyunca her hafta birde çetele tutuyordum bu hafta buna para ile gittim hımmm haftaya ücretsiz kontrolüm var diye hooopp birdaha aynı doktora... ruh hastası olmuştum artık. 34 yaşında anne olmaya karar verince böyle oluyor sanırım... ama tabiii bebek için tehlikeli sürekli ultrason... yani şu durumda dediğimi yap yaptığımı yapma...:45:
O tarihe verdi cnm.ya smdi baska.doktra gtcem bakalm merakdan catlicam inşallah gosterir busfer
Ben anlamm ki ya smdi baska doktra gidicem
Çetelesiz baş edemezdin zaten. Ben 2 taneyi idare edemedim. [/QUOTEv
valla son iki ay aslında tek doktorda kaldım ama onada her hafta karnı ağrıyor bahanesi ile gidiyordum. ikinci olursa inşallah bir tek ona gitmeyi düşünüyorum :)
Çetelesiz baş edemezdin zaten. Ben 2 taneyi idare edemedim.
hahahahah 8,5 ay boyunca her hafta birde çetele tutuyordum bu hafta buna para ile gittim hımmm haftaya ücretsiz kontrolüm var diye hooopp birdaha aynı doktora... ruh hastası olmuştum artık. 34 yaşında anne olmaya karar verince böyle oluyor sanırım... ama tabiii bebek için tehlikeli sürekli ultrason... yani şu durumda dediğimi yap yaptığımı yapma...:45:
canım 4d de pozisyonu ne olursa olsun gosteriolar ki 100 de 100 sonuç ama olsun onumuzdeki ay daha buyumus olur cnaım fotosnuda alırsın
Kız çok kolay bi şey o anlarsın.Kuyruk sokumu eğri olursa kız sivri düz uzanıyorsa erkekti yanılmıyorsam.Görünüyor zaten bak sen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnaım kalpler birmiş bnde tam sana 4 boyutlu ultrasonlu bi yer bul istersen dicektim yazdığını görünce sasırdım..bnde gecen hafta sadece 4 boyutlu olan yere gittim oda birtek cinsiyet içindi erkene alma sansın varsa istersen one al tarihini
Baska.doktra.gttim smdi ciktim kizlar cok bilgili herseyi anlatti bebek yan yatiyodu busefr bakdi erkek dedi % 90 öyle dönme şansı yk dedi ama allah blir dedi pipisini gsterdi banada
valla son iki ay aslında tek doktorda kaldım ama onada her hafta karnı ağrıyor bahanesi ile gidiyordum. ikinci olursa inşallah bir tek ona gitmeyi düşünüyorum :)
Ohhh çok şükür artık bir neticeye bağlandı. Oğluşun hayırlı olsun.Baska.doktra.gttim smdi ciktim kizlar cok bilgili herseyi anlatti bebek yan yatiyodu busefr bakdi erkek dedi % 90 öyle dönme şansı yk dedi ama allah blir dedi pipisini gsterdi banada
Buda.erkek dedi canim pipisini gsterdi 17 temmuza bu doktordan aldim randevu 4 boyutlu icin bakalm ozman kesinlesir artk
gozun aydınn canım benim hayırlsıylaa kucağına alırsın inşallah paşanıııııbir daha o doktra gitme annesi oohh miss gibi yeni bir tane bulursun
Ben öyle bahane ile gitmeye korkuyorum ya gerçek olursa diye o yüzden 2 doktora gidiyordum ama çalışıyorum işler de yoğun tek doktora düştüm.
Ama iyi cesaret valla.
Ohhh çok şükür artık bir neticeye bağlandı. Oğluşun hayırlı olsun.
Hadi gözün aydın canım merak gitmiştir tekrar hayırlı olsun minik beyefendi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim müstakbel eltimede kız dedilerdi ilk haftalarda
şuanda 6. ayında ve en son kontrolünde bu kesin erkek demişler
içerde bebiş ne yaptıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?