Evet benim kizdigim noktada o oldu madem emn deglsen knsma dün gene emin Degldi görmedi yuz ustydu kıza benzio dedi madem.emn deglsin ksnma gremiyom de dmi braz rahat bzm doktr
yani bekle biraz sanki cinsiyet söylemeyince bişi olucak,kesinleştir öle de, insanları düşündürmeye hakkı yok..
Aynen okdr emn knstki yanlma payni dsnmedik herkese erkek dedik kiyafet aldk ismine bile karar vermistk yani ben okdr kiyaft aldm dediğimde bana dogmamis cocuga don biclmez dedi bide ukala
çok biliyo o,doktora bak hem suçlu hem güçlü cinsinden.. benim doktor 12. haftada çok büyük ihtimalle erkek dedi, 16 haftada bi daha gidince eşim madem erkek pipiyi görelim dedi,doktorda gösterdi,anca öle ikna olduk...
Mantkli aslinda bzde 15 de gttmzde erkek dedgnde bisi gstermisdi ama ck belli dgldi yumrtaliklarni.grmstm esmde grmus hatta ama smdi kiz deyince emn olamadm
Aynen okdr emn knstki yanlma payni dsnmedik herkese erkek dedik kiyafet aldk ismine bile karar vermistk yani ben okdr kiyaft aldm dediğimde bana dogmamis cocuga don biclmez dedi bide ukala
hadi yaa bizede gösterdi doktor pipiyi de yumurtaları da... demekki gösterince cayıp kız olabilir diyen doktor da var,belki de o yumurtalar kıza ait..
Sizin doktor bence anormalmiş. Öyle cevap mı verilir canım. Heralde doğmadan alınıyor her şeyi. Sen ilk önce eminim de sonra don biçilmezmiş. Zorla biçtirirler adama donu. Bak sinir oldum. Yok yok bu doktorlar hamile psikolojisinden hiç anlamıyor.
Blmyrm.valla canm bakalm baska doktra gidim ogrnicez
Senn gbi yapim var cnm cinsiyet öğrenene kdr canm çıkmışti öğrendim rahatldm.derken kafam karsti gene baska dktra gidicem bakalm gvenm sarsldi artk
Canım başka bi.hastalık fln olsa dr iyi olsa yeter ama malesef bu gebelik öyle bir şey değil hem ilgili doktor, hem iyi cerrahisi olan bi doktor, hem güven veren bir doktor hem de cevapları açıklayıcı olan bir doktor istiyor insan bu dönemde...ilk gebelik sonuçta bilgi tecrübe herşey sıfır...benim gebeliğin başından beri 7 doktor gezdim çok.şükür aradığım doktoru buldum sanırım..muayene ederken çenesinden tut midesine, pipisine, saç oluşumuna kadar gösteriyor bize, sorularımızdan sıkılmadan cevap veriyor sezeryanını araştırdım çok şükür kötü duyum almadım... Eşim dalga geçiyor benimle 7 doktora gösterdin oğlanın pipiyi diye ama napim içim rahat oldu en azından ben de haklıyım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hakkınızda hayırlısı olsunn
yeğenime 9.aya kadar kız dediler,son ayda erkek olduğu anlaşıldı.benim de 9 ay cinsiyeti belli olmamıştı ama ultrasonlar o zamanlar bu kadar gelişmiş değildi galiba
Meraba kızlar öncelikli belirteyim kiz erkek hiç farketmez önemli olan sağlıkli olmasi.
15 haftamda doktora gittim sirt üstü yatiyodu ve bakti % 99erkek dedi bugün gittim yüz üstü dönükdu kiza benziyo dedi bişey anlamdm kafam karıştı hangisina inanicam şimdi ?
Srt ustu iken bacak arasına bakdi erkek dedi smdi yuz üstü gremedi kiza benzio dedi 4 boytlu ultrasona 5 Agstsda gun vrrdi ozmana ben Catlarimcanim doktorun yuz ustu sirt ustu degilde direk bacak arasina baksa neyin ne oldugu acikca cikar. benimki 16.da bacak arasina bakti yine aynisini dedi ve gecen haftaki ultrasonda onaylandi. detayli ultrasona girdinmi onu bekle hersey daha iyi gelismis oluyor ilk oncelerde kiz erkek ayirt etmekte zor oluyormus
benim oğluma da kız demişti doktorum.. olabiliyor böyle hatalar sonuçta onlar da insan.. kıyafet konusuna çok takılmayın, bebekler bir süre farklı renkler giyebiliyorlar.. allah tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?