kızlar bugün başıma bir şey geldi.
bir adam yolumu kesti ve dedi ki ''dergi satıyorum körler için alıp yardım etmek istemez msiniz?''
normal de yardım ederim ama rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yaptıktan sonra bilinçlendim.
hemen sordum'' yardım etmek isterim yalnız valilikten onaylı kartınızı görebilir miyim?''
en uygun smiley şu galiba
aha aynen böyle kaldı.
ık mık kem küm ardından '' şey yanımda getirmedim''
tabii ki yanında bulunmak zorunda. kıvırdı anlayacağınız.
ben de dedim ki getirdiğinde alırım o zaman.
kızlar demem o ki lütfen içinizden gelip samimi duygularla yaptığınız yardımların gerçekten ihtiyacı olanlar yerine çıkarcılara gitmesini engelleyin.
bunu siz yapabilirsiniz ancak.
lütfen yanınıza yaklaşıp size yarım amaçlı bir şey satmak isteyenler önce onaylı kimliğini yada belgesini sorun.
çıkartıp göstermesini rica edin zaten yakaların da bulunur genelde.
sonra ise size yaptığınız yardım karşılığında bir makbuz verir.
normal de süreç budur. belki atladığım istisnalar olabilir ama genel de bu şekilde.
aşırı sinir oldum adama hatta bir ara düşündüm polisi arasam mı diye.
çünkü o bölge de o kadar çok böyle insan oluyor ki.
mesela yıllardır marmara üniversitesinde ki bir felçli kız için yardım toplanıyor.
eğer öyle biri varsa yardım etmek isterim ama senelerdir ya abartmıyorum aynı kız için yardım toplanıyor.
insan da inanamıyor ki:26:
bir adam yolumu kesti ve dedi ki ''dergi satıyorum körler için alıp yardım etmek istemez msiniz?''
normal de yardım ederim ama rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yaptıktan sonra bilinçlendim.
hemen sordum'' yardım etmek isterim yalnız valilikten onaylı kartınızı görebilir miyim?''
en uygun smiley şu galiba

ık mık kem küm ardından '' şey yanımda getirmedim''
tabii ki yanında bulunmak zorunda. kıvırdı anlayacağınız.
ben de dedim ki getirdiğinde alırım o zaman.
kızlar demem o ki lütfen içinizden gelip samimi duygularla yaptığınız yardımların gerçekten ihtiyacı olanlar yerine çıkarcılara gitmesini engelleyin.
bunu siz yapabilirsiniz ancak.
lütfen yanınıza yaklaşıp size yarım amaçlı bir şey satmak isteyenler önce onaylı kimliğini yada belgesini sorun.
çıkartıp göstermesini rica edin zaten yakaların da bulunur genelde.
sonra ise size yaptığınız yardım karşılığında bir makbuz verir.
normal de süreç budur. belki atladığım istisnalar olabilir ama genel de bu şekilde.
aşırı sinir oldum adama hatta bir ara düşündüm polisi arasam mı diye.
çünkü o bölge de o kadar çok böyle insan oluyor ki.
mesela yıllardır marmara üniversitesinde ki bir felçli kız için yardım toplanıyor.
eğer öyle biri varsa yardım etmek isterim ama senelerdir ya abartmıyorum aynı kız için yardım toplanıyor.
insan da inanamıyor ki:26:
Son düzenleme: