Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece sokakta basima gelmiyor, kac kere kapimizi bile caldilar :/
valilikten onaylı kart ve makbuz !
bunlar önemli gerçekten çünkü uyanıp yalan yanlış kartlar takanlar da var sırf soranlara gösterebilmek adına..
aman dikkat
Benimde karşıma haftada böyle kaç tanesi geçiyor ilgilenmiyorum arkadaşım ben sizin gibilere kanmıyorum dedi artık onaylı kartı sorarız bakalım gerçek mi dolandırıcılar mı
Ben İstanbulda gayet işlek bir ilçe de oturuyorum. Yani tenha değil. Ama yine de siteye girip kapı kapı yardım toplayanlar oluyor.
Ben hep merak ettim böyle kapı kapı gezme hakları var mı diye. :26:
kesinlikle sorun.
hatta çevrenize de bunu anlatın.
kadınlar olarak bilinçlenmeliyiz.
çünkü bu tip olaylarla en çok biz karşılaşıyoruz.
Yaşadıgım şehirde de körlerle ilgili dergi vb ürünler satıyorlar ama gördüklerimde yaka kimlik kartları vardı çogunlukta tabi arada olmayanlarda vardı bilgilendirdigin için teşekkürler.Bende bir ara çarşıda bir dilenci görmüştüm genç bir erkekti yürüyemiyordu yerlerde sürünüyordu millet para veriyordu bende verecektim tam o sırada birisi seslendi kardeşim paranı boş yere verme diye bir baktım zabıta gelmiş yerlerde sürüklenen adam bir anda iki ayagının üstüne kalktı bide pis pis sırıtıyor.![]()