- 19 Nisan 2012

- 5.854

- 4.334

- 248

sagol cnm darısı senin başınaMerhaba canım bende seni merak ediyordum tebrik ederim seni formunu korumana canım inş bende o günleri görürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm darısı senin başınaMerhaba canım bende seni merak ediyordum tebrik ederim seni formunu korumana canım inş bende o günleri görürüm
sağol cnm allahım isteyen herkese versin inşmerhaba canım, tebrik ederim, kilonu karumuşsun,
ayrıca ev almışın hayırlı olsun,
aynen öyle cnm neyse zararın neresinden dönersek kardırbayramda hepimiz kilo aldık tatlım.ramazandan çıkınca diyet felan yalan oldu![]()
Ooo bitirmeye bak bnde bâyâ biriktirmiştim bidur dedim kendime artık
Merhaba canımkızlar napıyosunuz![]()
Hayırslm tatlım nasılsın zayıfladın mı![]()
olsun cnm önemli olan kararlı omak azmin bol olsunHayıraz az gidiyor maalesef
![]()
Sağol cnmolsun cnm önemli olan kararlı omak azmin bol olsun![]()
günaydın canım, kilo vermeye çalışıyorum, sen nasılsın, uğramıyorsun pekkızlar napıyosunuz![]()
slm cnm bende iyiyim verdinmi kilo kaçlardasıngünaydın canım, kilo vermeye çalışıyorum, sen nasılsın, uğramıyorsun pek
yavaş yavaş veriyorum diyeyim, 62.8 en son kilom,slm cnm bende iyiyim verdinmi kilo kaçlardasın![]()
ne güzel cnm en son 67lerdeydin az kalmış hedefeyavaş yavaş veriyorum diyeyim, 62.8 en son kilom,
Hoşgeldin ya geçen aklıma geldin oçime doğdun sankislm günlükcüğüm ben yıne 69 kılo oldum aferın bana
ve artık diyete başlayamıyorum buraya yazmanın faydalı olacagını düşündüm umarım tekrardan başlayabılırım![]()