• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

cidden çok mu zor?ben de bi ara başlayacaktım ama izleyince gözüm korktu :KK57:
zorlugundan bılmıyorum cnmda dün ısınmadan başladım birazda ondan oldu valla wc ye oturamıyorum o derece agrıyor ama bayagı sıkılastırıyomus cnm önerırım:KK66:

slm cnm günlüğüm burda hava çok güzeldi cnm kocacıgımla 2saat yürüdük spor aletlerınde spor yaptık son 1 saatte beraber bisiklet sürdük hala ter atıyorum ayrıca bugun reglı oldum yarın kılomu etkılemez inş:KK68::KK68::KK68:

slm cnm günlüğüm burda hava çok güzeldi cnm kocacıgımla 2saat yürüdük spor aletlerınde spor yaptık son 1 saatte beraber bisiklet sürdük hala ter atıyorum ayrıca bugun reglı oldum yarın kılomu etkılemez inş:KK68::KK68::KK68:
harikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etme :KK66:

harikasın canımm… ben regl olunca evden dışarı adım atmıyorum.. demek senin rahat geçiyor.. kilonu etkilese bile gerçek kilon o olmaz,merak etme :KK66:
evde olunca daha çok agrı çekıyorum cnm dışarı çıkınca unutuyorum ama kızımdan sonra bayagı azaldı agrılarım:KK66:
ay inş bir 65i görseydım:KK51::KK51:

Süoersin canım Kızın kaç Yaşında nasıl onunla bu kadar dolasabikşyırsunuz

bugunku menum
sabah ve öğle birlikte:kk77::kk77:
DSCN2591.webp
ara:kk77::kk77:
2galeta
kkefir
akşam:kk77::kk77:
DSCN2593.webp
2.5litre su 2bardak yeşilçay:kk77::kk77:
2saat yürüyüş 1saat bisiklet
30dk plates:KK76::KK76::KK76::KK76:

yarın arkadaslarla toplantımız var günlükcüm sabah kahvaltımı yapar çıkarım öğlen orda ne olursa en masumlarından yerim artık:KK51::KK51:

günaydın günlükcüğüm buugun arkadaslarla buluşucam akşama görş artık:KK76::KK76:

Back
X