_elnaz_ Burun Estetiği Ameliyatı

_elnaz_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
207
12
118
İzmir
Slm kızlar ayın 5. de sonunda bilge beye ameliyat oldum. daha çok yeniyim 4. günüm bu. en berbat ve zor dönemdeyim sanırım yüzüm feci şekilde şiş gözlerim mor*kırmızı karışımı bir renk ağrım fln yok fazla ama aynaya bakmaya korkuyorum evde zombi gibi geziyorum. ameliyattan çıktım ilk 2 gün bu kadar şişmemiştim 3 gün olan oldu basketbol topuna kaş göz çizilmiş gibi bi halim var... bu şişlere ve morluklara yapılacak bişey var mıdır acaba yoksa çok mu acele ediyorum.. pazartesi ilk alçım alınacak.. çok sabırsızım bi an önce günler geçsin her şey normale dönsün istiyorum. daha önceki konularımda eski burnumun fotosu vardı yaptırma diyenler çoktu ama deli cesareti işte nasıl oldu bitti anlamadım dua edin benim için eski burnumu aramayayım .. Bilge beye aşırı bi güvenim var ama yinede insan endişeleniyor...

merhaba canım
bugün benim 23. günüm. benim de bir takım problemlerim var ama morluklar ve şişlikler hakkında sana yardımcı olabilirim. şu an ödeminin maximum olduğu günlerdesin. bu günden sonra morlukların renk değiştirmeye ve azalmaya başlayacak. şişliklerin göz altlarında azalacak yanaklarına doğru inecek. benim 1. haftanın sonunda yanaklarım acayip şişmişti aynı bulldoglar gibi. o sıralar günde 3-4kez 10-15 dk lık buz uygulaması yaptım yanaklarıma. çok faydası oldu. buzları poşetin içine dolduruyordum 1-2 dk bir tarafa daha sonra diğer tarafa sonra diğer taraf şeklinde 10-15 dk devam ediyordum ve 2-3 saatte bir bunu tekrar ettim. 2. hfnın sonunda şişlikler belirgin azaldı. 3. hf sonunda ise hem şişlikler (burun hariç) hem de morluklar tamamen geçti. bir de mor olduğun dönemde güneşe çıkarken muhakkak güneş koruyucu krem kullan yoksa morluklar kalıcı olabiliyormuş.
çok geçmiş olsun canım umarım herşey istediğin gibi olur.:80:

ne kadar güzel 23. gündesin bana çok uzak geliyo şu an ... buz elimden düşmüyor gün içersinde aklıma geldikçe kompres yapıyorum aslında farkettim ki bugün sölediğin gibi yanaklar daha şiş dün gözlerimi açarken zorlanıyodum bugün gözler daha iyi sanki.. valla bu halde güneşe çıkmam baya zor zaten odadan bile çıkmıyorum çok teşekkür ederim buza devam...

23 gün ne ki 6 ayı doldurmamıza daha çok var. ben de 1 hf dışarı çıkmadım ama inan 1 hfnın sonunda kendini daha iyi hissediyorsun. doktorum 1 hflıkken dikişlerimi aldı, güneşle ilgili uyarıyı yaptığında ben de aynı tepkiyi verdim 'hiç dışarı çıkmadım ki' dedim.kendisi de' neden çık dolaş çoğu kimse anlamaz senin ameliyat olduğunu' diye söyleyince bana da cesaret geldi. hemen o gün şöyle bir çarşı yaptım. kimse de bakmadı. dışarı çıkınca kendini daha iyi hissediyorsun hem de burnunu düşünmekten biraz da olsa uzaklaşıyorsun iyi geliyor. kapatma kendini kimse birşey anlamaz. bi de buzu burnuna uygulama göz altından itibaren yanaklarına uygula. by by....:80:

bnde 26. gnümdeim. mrk etme morluklar çok hızlı bi şekilde iyileşiyor.ama hala yanaklarmda ve burnumda şişlikler war bnm.onların geçmesi zmn istior. daha ilk günlerdesin günden güne iyi olduunu hissetmek moral wercek sana sabır gerekio brz.çok geçmiş olsun..

bende 5. günüme geldim :)) morluklarım baya farketti şişliklerde yanaklara ve çeneme indi buna da şükür gözlerimi açamıyodum 3. gün. yalnız aklıma takılan bişey var alçımın sol tarafı biraz kalkmış gibi sanki ve o taraftaki burun deliği daha geniş duruyor haliyle.. çok çok büyük bi fark yok ama aklıma takıldı sorun olur mu acaba?? pztsi 2. alçım takılacak..

resimde belli olmuş biraz

canım geçmiş olsun inşallah istediğin burna kavuşursun süreci anlatabilir misin malatya dışından mı geldin?istediğin burnu anlattığında doktor neler söyledi?bide bilge bey burunla birlikte kaş kaldırma ameliyatı yapar mı?cvplarını merakla bekliyorum

teşekkür ederim. evet malatya dışından geldim. daha önce tel de randevu almıştım geçen hafta pztsi ordaydım. bilge beyle görüştük. ben istediklerimi anlattım. bilge bey doğallıktan yana biri bendende öle olunca şekil konusunda ilk dkdan itibaren anlaştık. sonra hemen aynı gün anestezi için tahlil fln yapıldı. filmdi kandı vs.. ertesi gün saat 7buçukta ameliyata alındım. nasıl oldu bitti anlamadım yani. 1 gün hastanede yattım ve sivasta yaşadığım için -malatyaya 3 saat- geri döndüm. yarın tekrar alçılarımın değişmesi için gidicem.

kaş kaldırma ameliyatı yapar mı bilmiyorum ama tek anestezide göğüs ve burun yaptıran, yağ aldırıp botoks yaptıranları gördüm.. kaş kaldırmayıda yapar muhtemelen..

cevabın için çok teşekkür ederim cnm burnunu çok merak ediyorum ben istanbulda ameliyat olmak istiyorum ama muhtemelen olamıycam bilge beyi düşünmeye başladım doktor gerçekten çok doğal burunlar yapıyo ve güzelde inşallah seneye bende ameliyat olurumda bu dertten kurtulurum

yarın ilk açı çıkacak bakalım resim çekip koyabilirim çok saçma bişey olmadıysa eğer :) bende çok merak ediorum açıkcası burnumu.. beni takip et

herkese geçmiş olsun.... ben de bu hafta olacağıım doktorumdan gün bekliyorum... umarım hepimiz için herşey çok güzel olurrr

burnunun şekli günden güne değişeceği gibi gün içerisin de bile farklılıklar olacak. daha kaç şekle girip çıkacak. bunları kafana takma sadece sabırla bekle...

kızlar bugün alçım değişti.. kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ilk açıdan baya garip çıkabiliyo burun.. hatta bilge bey alçıyı aldığında aynaya bakmim ben siz yeni alçıyı yapın dedim .. olmaz bak dedi :) ve gerçekten inamadım ilk açıda bile istediğimden daha iyi duruyodu. resim isticeksiniz ama heyecandan resim çekmeyi bile unuttum .. cuma alçım tamamen çıkacak inş o zaman resim eklicem herkesin istediği burna kavuşması dileğiylee :))

kızlar alçılar çıktı bandaj var şu an ama burnum biraz yamuk resim ekliyorum bi bakarsanız sevinirim

albüm herkese açık bakın lütfen.. özellikle 3. resimde yamuk.. geçer de mi

Son düzenleme:
Elnazciim baktim resimleri. ama bebisim , senin burnunda bir sey yokmus ki? su anki fotoda da burun ucuda sisilik var. insallah en kisa zamanda burnun istedigin sekli alir. merak etme icini ferah tut canim. sabir-sabir-sabir....

Elnazciim baktim resimleri. ama bebisim , senin burnunda bir sey yokmus ki? su anki fotoda da burun ucuda sisilik var. insallah en kisa zamanda burnun istedigin sekli alir. merak etme icini ferah tut canim. sabir-sabir-sabir....

aslında içinde çok problem vardı bende olmuşken ikiside olsun dedim.. kanatları asimetrik duruyor doktor şişlikten dedi ama insan korkuyo yine umarım şişliktendir :97:

kızlar alçılar çıktı bandaj var şu an ama burnum biraz yamuk resim ekliyorum bi bakarsanız sevinirim
canım baktım resimlerine burnun şu an çok şiş. her iki tarafa yapılan işlemler farklı olabildiği için iki tarafın ödemi de aynı olmayabiliyor. o yüzden ilk başlarda yamuk gözükebiliyor. benim de sol tarafım daha şiş. ucu hafif sağa dönük gibi ama zamanla sanki bu görünüm azalıyor. çoğu insanda bu oluyormuş. 3 aydan sonra düzeldiğini söyleyenler var. burnun genel formuyla çok hoş olmuş. güle güle kullan.

teşekkür ederim doktorumda aynı şeyi söledi ama insan korkuyor yinede.. valla bandajların çıkmasını sabırsızlıkla bekliorum masajlar fln belki daha çabuk ödemlerin inmesini sağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…