_elnaz_ Burun Estetiği Ameliyatı

canım seninle aynı gün ameliyat olduğumuzu sanıyorum ben ayın 5 oldum, alçılar tampon dahil herşeyi ayın 13 de çıkardı doktorum, bant falanda yapıştırmadı, ama şuan çokkk üzgünüm burnum eski burnumdan daha kaba duruyo, burun ucum kocaman, sadece kemer gitmiş, diğer yerler kocaman şaşkınlık içindeyim ağlamaktan halim kalmadı çok yoruldum, ne yapacağımı bilemiyorum, sana bol şanslar diliyorum, kimseler benim yaşadığımı yaşamasın

gecmış olsun canım, belli burnun şiş hala, hem yan hem üst hem burun ucu. onlar geçince burnun oturacagı, daha iyi bi şekil alacagı belli şimdiden. umarım istedıgın gibi olur.

burdaki yorumlar teselli veriyo şiler geçerde oturur diye ama bi burun şişlerin geçmesiyle ne kadr küçülebilrki, benimki kocaman olmuş, kemer alınınca ucunuda hafif kaldırmış gibi ama tam anlaşılmıyo ucu o kadr büyümüşki korkunç olmuş

merak etme cnm ilk alçıdan şiş ve çirkin çıkan burun sonrdan güzelleşeiyor benim ilk çok güzel çıktı cnm sonra bozuldu 3 aydan sonra yani..çirkinleşti ve kocaman oldu..merak etme sonradan güzelleşir..

benim moralimi en çok bozanda beraber ameliyat olduğum bi arkadşla alıçılarımız aynı gün çıktı , onun burnı küçücük çıktı alçıdan, sonradan doktor beninm alçıyı çıkardı şok oldum, diğer bayanın burnu neden şiş deyldi anlamış deyilim, belki benimde şiş deylde zaten böyle diyorum, senin burnun neden çirkinleşti ki 3 aydan sonra zamanla güzeleşmesi gerekmezmiydi

Canım ben iki kez burun ameliyatı oldum, ikisinde de çok şişti, ama ilkinde boyu hiç değişmemiş, ikincisinde (şuanda tam iki haftalık ) şiş olmasına rağmen boyu kısalmış belli, ama o kadar çok yayılmış ki, şiş olduğu acayip belli, hatta burun kanatlarımı desteklemek için kıkırdak koymuştu, kıkırdağın olduğu yerler daha şiş ve kabarık duruyor resmen, o kadar yayılmış durumdaki, burnum boru gibi duruyor, senin kaç günlük ya da aylık bilmiyorum ama eğer yeni ameliyat olduysan boşuna canını sıkma, herkesin bünyesi bir değil, bazısı şişer, bazısı az şişer, bazısı doğru dürüst şişmez, bazısının şişi hemen iner bazısının geç iner, o yüzden daha yolun başında kendini sıkıntıya düşürme, güzel düşün güzel olsun, geçmiş olsun.

aynı şeyleri bu ameliyatı olan herkes yaşıyor. morluk ve ödemlerin geçmesi için çok su içmelisin. tabi doktorunun yazdığı kremi de düzenli olarak kullanman şart. bir de kendini yormayacaksın. başka hiçbir şey yapmana gerek yok. ben Emre İlhan'a ameliyat oldum. 10 günde eski halime dönmüştüm. inşallah sen de döneceksin.

cnm her bünye farklı kimi çok şişer yağlı ve kuru cilt olmnın bile etkisi var...ben bilemiyorum burnum olumsuz yönde değişti ilk zamn daha ufak ve güzeldi şimdi alt taraf şiş gibi ama değil 7 ay olacak yakında..üst kısım incecik..ilk zamn çok mutluydum üzgünüm şimdi ama yine beter değil öyle..sadece eski güzelliği yok..

bende hala bandaj var yasmin.. sanırım bandaj ne kadar çok kalırsa şişlerin inmesi hızlanıyomuş. üzülme senin herşeyin erken bitmiş şu an burnun kocamandır biliyorum bende aynısını yaşadım halada yaşıyorum ama elimle hafifçe dokunduğumda bile şiş olduğu belli.. burda çok insan var ilk günler ağlayıp sonra burnunu çok beğenen.. hem düşünsene eski haline göre daha büyük olması imkansız en kötü ihtimalle doktor hiç küçültme yapmadıysa eski burnunun boyutunda olur o da doktor hiç dokunmadıysa.. daha büyük olması kesinlikle şişlikten sabret biraz..

yasmin kimseyle karşılaştırma kendini .. herkesin bünyesi bir deil bazılarında morarma bile olmuyor.. ayrıca herkese yapılan işlemde bir deil. mesela benim ciltim çok hassas en ufak bi çarpmada bile hemen mosmor olur.. lütfen sabret ve panik yapma.

canım burnum 2 günde o kadr deyiştiki ama yinede tam olarak istediym gibi deyl, çünkü ben tasarım yapmıştım aynından istiyodum doktorum tlf da tasarım yaparız dediyi halde ameliyat günü ne tasarım yaptı nede benim götürdüğüm tasarıma baktı, ben yaptığım tasarımdaki gibi istiyodum, şuanda burnumun şişleri biaraz indi şekilide deyişti, şuan istediğim gibi deyl ama burun ucum çoookk şiş diyer yerler iyi çokk şiş deyller, burun ucumdaki şişler inince nasıl olacak çokk merak ediyorum, şişler indikçe burun ucum daha kalkık oluyo sanki, doktora gitiğimde yaşadığım şoku ve ilgisizliği düşününce bunada şükr ediyorum ya burnum çok daha kötü olsaydı diye teselli oluyorum

yasmin aslında ben bi problem yaşamadım saolsun doktorum çok ilgili ve işini iyi yapan birisi. alçıdan sonra eğrilik oldu burnumda o da sol taraf daha fazla şiş olduğu için sağa doğru kayma oluyor... gündüz uyandığımda çok belli mesela ama akşama doğru dengeleniyor.. burun ucumda çok şişlik var senin dediğin gibi kocaman duruyor eski burnumdan daha büyük resmen... bununda geçeceğine inanıyorum sonuçta orda ciddi bi işlem oldu şişmesi çok normal.

bi de ben tasarıma fazla bakmıyorum. benim doktorum yapmıyor zaten yapsa da benim için çok önemli değil. bi sürü kişi var tasarım yaptırıp alakasız bi burunla karşılaşan.. benim burnum zaten çok sorunlu deildi doğallığı bozulmasın istedim. öle de oldu sanırım.

eski haline göre nasıl burnun. yani eski halinden güzel diyebiliyo musun? eğer bunu diyosan -ki bunu demek için bile erken- başka hiçbişeyi sorun yapma.

resimler albümümde. herkese açık neden bakamıyosun?

albüme bakmam için 25 yorum yazmam gerekiyomuş benim henüz 9 yorumum var, yorumlarım çoğalınca bakabilecem, bendede eyrilik var hemde bariz belli, ameliyatan önce doktorum burnumda eğriliğin olduğunu söyledi düzelteceğini söyledi ama hala eyri inş düzelir sonradan, benimde burnum eskisine göre daha büyük, oda düzelir inşala, eski burnumu sevmiyodum ama bunu sevmedim sonradan düzelirse sevebilirm, çevremdekilerin çoğu ameliyat olduğumu anlamıyolar, hata çok iyi tanıyanlar bile son iki gündür görüştüm anlamadılar bi iki kişi dışında anlayan olmadı, ama 4 gün öncesinde daha şişti sokaktaki insanlardan bazıları çok tuhaf ve dikatli bakmışlardı, herşey gönlümüzce olur inşallah, maddi ve manevi yıprandım bu ameliyatta.

bak burnunda eskidende eğrilik varmış.. işte bu yüzden bi tarafa yapılan işlemle bi tarafa yapılan işlem aynı deil. çok işlem gören yer daha şiş oluyor bu da asimetrik gibi algılamamıza neden oluyor. benim ilk alçı çıktığında resmen burnum sağa doğru gidiyordu.. 3 günde bile o kadar düzeldi ki.. hatta ben alçı varken bile korkuyordum sol tarafımdaki alçı kalkmıştı o yüzden daha şiş duruyodu sol taraf. eski msjlara bak resim ekleyip sormuştum bişey olur mu die. inan düzeliyor. bende korkmuştum başta çok ama artık eminim düzeleceğinden moralini bozma iyi düşün iyi olsun :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…