canım seninle aynı gün ameliyat olduğumuzu sanıyorum ben ayın 5 oldum, alçılar tampon dahil herşeyi ayın 13 de çıkardı doktorum, bant falanda yapıştırmadı, ama şuan çokkk üzgünüm burnum eski burnumdan daha kaba duruyo, burun ucum kocaman, sadece kemer gitmiş, diğer yerler kocaman şaşkınlık içindeyim ağlamaktan halim kalmadı çok yoruldum, ne yapacağımı bilemiyorum, sana bol şanslar diliyorum, kimseler benim yaşadığımı yaşamasın
benim moralimi en çok bozanda beraber ameliyat olduğum bi arkadşla alıçılarımız aynı gün çıktı , onun burnı küçücük çıktı alçıdan, sonradan doktor beninm alçıyı çıkardı şok oldum, diğer bayanın burnu neden şiş deyldi anlamış deyilim, belki benimde şiş deylde zaten böyle diyorum, senin burnun neden çirkinleşti ki 3 aydan sonra zamanla güzeleşmesi gerekmezmiydi
Slm kızlar ayın 5. de sonunda bilge beye ameliyat oldum. daha çok yeniyim 4. günüm bu. en berbat ve zor dönemdeyim sanırım yüzüm feci şekilde şiş gözlerim mor*kırmızı karışımı bir renk ağrım fln yok fazla ama aynaya bakmaya korkuyorum evde zombi gibi geziyorum. ameliyattan çıktım ilk 2 gün bu kadar şişmemiştim 3 gün olan oldu basketbol topuna kaş göz çizilmiş gibi bi halim var... bu şişlere ve morluklara yapılacak bişey var mıdır acaba yoksa çok mu acele ediyorum.. pazartesi ilk alçım alınacak.. çok sabırsızım bi an önce günler geçsin her şey normale dönsün istiyorum. daha önceki konularımda eski burnumun fotosu vardı yaptırma diyenler çoktu ama deli cesareti işte nasıl oldu bitti anlamadım dua edin benim için eski burnumu aramayayım .. Bilge beye aşırı bi güvenim var ama yinede insan endişeleniyor...
benim moralimi en çok bozanda beraber ameliyat olduğum bi arkadşla alıçılarımız aynı gün çıktı , onun burnı küçücük çıktı alçıdan, sonradan doktor beninm alçıyı çıkardı şok oldum, diğer bayanın burnu neden şiş deyldi anlamış deyilim, belki benimde şiş deylde zaten böyle diyorum, senin burnun neden çirkinleşti ki 3 aydan sonra zamanla güzeleşmesi gerekmezmiydi
canım seninle aynı gün ameliyat olduğumuzu sanıyorum ben ayın 5 oldum, alçılar tampon dahil herşeyi ayın 13 de çıkardı doktorum, bant falanda yapıştırmadı, ama şuan çokkk üzgünüm burnum eski burnumdan daha kaba duruyo, burun ucum kocaman, sadece kemer gitmiş, diğer yerler kocaman şaşkınlık içindeyim ağlamaktan halim kalmadı çok yoruldum, ne yapacağımı bilemiyorum, sana bol şanslar diliyorum, kimseler benim yaşadığımı yaşamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?