_elnaz_ Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar bi de bişey sorcam ben ayın 5inde ameliyat olmuştum 20 gün fln oldu yani artık spora başlayabilirmiyim acaba? doktorumu arayıp sorsam mı? o da tatilde zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum..

bende ameliyat olalı 45 gun oldu benım doktorum 1 ay sonunda spor yapabılır denıze havuza gırebılırsın demistı sanırım şimdı yapmasan daha ıyı 1 ayı bekle derım ben

Gemiş olsun,burnun şimdi ne durumda şişlikler dışarıdan belli oluyor mu?

hayır canım şişlikler bi hayli indi dışarda fln rahatça geziyorum hala var tabi ama ucunda çok .. bilmeyende farketmiyor.

şöle sölim evet o kadar övülecek burunlar yapmıyo.. fabrikadan çıkmış gibi ucu kalkık minicik kaydırak gibi burunlar yapan bi doktor değil.. he hiç mi yapmıyo yüzüne yakışacağına inanırsa yapar.. selma diye bi arkadaş vardı ona gayet minik kalkık bi burun yapmıştı mesela. şu an benim aldığım tepkiler şöle.. uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm.. sende bi değişlik var bi güzellik gelmiş ama ne diyip durdu devamlı.. bence başarılı estetik budur işte... doğalllığı bozmadan insanın yüzünü + bi güzellik katması.. bilge beyde bunu fazlasıyla sağlıyo..

umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz......bende ogünleri çok zor atlattım şimdide sıra revizyonda umarım...siz öyle bir sorunla karşılaşmazsnz....

kızlar bi ayım bitteli 3 gün oldu, şişliklerin %80 nin inmiş olması gerekiyo, öyleyse bende sadece %20 şişlik kalmış ama burnumun ucu hala çok kocaman %20 ne kadr küçültebilrki, revizyon yapsam çokkk zor hem maddi olarak zor hemde benim bu sorunu hemn haletmem lazım zamanım yok, bi doktor nasıl bu kadr dikatsiz olur eski burnun daha kibar duruyodu bu kemer alındığı halde çookk kaba

dün bi tv progrmında estetik cerah konuşurken burnun bi ayda şeklini aldığını iyleşmenin 6 ay devam ettiğini söyledi yani şekil bi ayda belli oluyomuş, herşey bi ayda bitiyo gibi konuştu öyleyse ben mahfoldum

elnaz canım burnunda ki şişler inmeye başladı mı son halinden memnun musun zor kısmı atlattın artık sabırla beklemen gerek inşallah iyiye gidiyodur şekli haberlerini bekliyorum:)

kızlar burdayım.. 40 gün fln oldu ameliyat olalı. sonuçtan memnunum bende zaten çok fazla bi operasyon olmamıştı ama ucundaki şişlik hala devam ediyor.elimle dokunduğumda anlayabiliyorum bunu.. ama böle bile kalsa memnunum. bakalım bi kaç gün sonra foto eklerim .

el naz benide ekle bende olmayı düşünüyorumda..

kızlar dudağınızın üstü şiş mi sizinde? benim bi hafta oldu. yüzüm şiş ve üst dudağımın üstüde bayağı şiş, maymuna benziyorum. sizde de var mı şişlik?

bi hafta dudaklarım silikonlu gibi gezdim ben gülünce yılmaz morgülün yeni haline benziyodum ama bi hafta içinde baya azaldı dudağımdaki şişlikler :)

canım sen kime oldun ameliyat şikayetlerimiz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…