kızlar bi de bişey sorcam ben ayın 5inde ameliyat olmuştum 20 gün fln oldu yani artık spora başlayabilirmiyim acaba? doktorumu arayıp sorsam mı? o da tatilde zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum..
Gemiş olsun,burnun şimdi ne durumda şişlikler dışarıdan belli oluyor mu?
mrb,
Bn pek dr araştırmadım ama burda Bilge Bey hakkındaki yorumları okudum ve yorumların hepsi olumlu(biri hariç o da o kadar övülecek burnlar yapmıo normal bi dr yazmış)Ayrıca araştırma hastanesinde olduğundan dolayı para da ödememişler:)
Slm kızlar ayın 5. de sonunda bilge beye ameliyat oldum. daha çok yeniyim 4. günüm bu. en berbat ve zor dönemdeyim sanırım yüzüm feci şekilde şiş gözlerim mor*kırmızı karışımı bir renk ağrım fln yok fazla ama aynaya bakmaya korkuyorum evde zombi gibi geziyorum. ameliyattan çıktım ilk 2 gün bu kadar şişmemiştim 3 gün olan oldu basketbol topuna kaş göz çizilmiş gibi bi halim var... bu şişlere ve morluklara yapılacak bişey var mıdır acaba yoksa çok mu acele ediyorum.. pazartesi ilk alçım alınacak.. çok sabırsızım bi an önce günler geçsin her şey normale dönsün istiyorum. daha önceki konularımda eski burnumun fotosu vardı yaptırma diyenler çoktu ama deli cesareti işte nasıl oldu bitti anlamadım dua edin benim için eski burnumu aramayayım .. Bilge beye aşırı bi güvenim var ama yinede insan endişeleniyor...
Hastneyi arasan Bilge Beye ulaşabilrsin,Liposakşın da yapıyorElnaz bana bilge beye ulaşabileceyim bi numara yazabilrmisn, liposekşın yapıyosa ona yaptırmayı düşünüyorum
dün bi tv progrmında estetik cerah konuşurken burnun bi ayda şeklini aldığını iyleşmenin 6 ay devam ettiğini söyledi yani şekil bi ayda belli oluyomuş, herşey bi ayda bitiyo gibi konuştu öyleyse ben mahfoldum
yeni foto ekledim kızlar albüme bi bakınn :18:
kızlar dudağınızın üstü şiş mi sizinde? benim bi hafta oldu. yüzüm şiş ve üst dudağımın üstüde bayağı şiş, maymuna benziyorum. sizde de var mı şişlik?
canım seninle aynı gün ameliyat olduğumuzu sanıyorum ben ayın 5 oldum, alçılar tampon dahil herşeyi ayın 13 de çıkardı doktorum, bant falanda yapıştırmadı, ama şuan çokkk üzgünüm burnum eski burnumdan daha kaba duruyo, burun ucum kocaman, sadece kemer gitmiş, diğer yerler kocaman şaşkınlık içindeyim ağlamaktan halim kalmadı çok yoruldum, ne yapacağımı bilemiyorum, sana bol şanslar diliyorum, kimseler benim yaşadığımı yaşamasın
bi hafta dudaklarım silikonlu gibi gezdim ben gülünce yılmaz morgülün yeni haline benziyodumama bi hafta içinde baya azaldı dudağımdaki şişlikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?