_EsCApE_ 'de nihayet yarın doğuma gidiyooooooorrr.... :)

_EsCApE_

Hayat Şimdi Daha da Güzel
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
608
0
96
39
Herkese merhaba arkadaşlar... a.s.

Nihayet bende zorlu ama bir o kadarda heyecanlı ve güzel serüvenin sonuna gelmiş bulunmaktayım... :CüvCüv:

Yarın sabah 8'de hastaneye gidiyorum... Allah kısmet ederse yarın bebeğimi kucağıma alacağım... :ecrin_bebek:

Dr.umuz öncelikle sunni sancıyı deneceyek... Eğer sonuç alamazsak sezeryan yapacak... Ama Dr.da bende sezeryan istemiyoruz.. Hakkımızda hayırlısı... :Saruboceq:

Kasım annesi olacam derken Aralık annesi olacağım... Rabbim neyi alnımıza yazdıysa onu yaşayacağız....

Tüm dualarım sizlerle olacak... Sizlerde dualarınızı bizden eksik etmeyin.... :1hug:

Sizleri seviyorum.... kaydirigubbakcemile5

((Ayrıca bu serüven boyunca yanımda olan ve beni benden çok merak eden arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.... :lepi:

azra_sila, CheGuevera, daylight, janet, lora, NILBERA, Papatya, sunLight, süar, TUUBA, ŞiRiN€_88..... :enbuyukkk:

Hepinizi çoooooook seviyorum.... :asigim:

dipnot: isimler alfabetik sırada... :roflol: ))

Son düzenleme:
ben de tam bu escape dğum yapmadı mı ki die düşünüyordum canım kasımdan aralığa kaydınız ama olsun sen yine de kasım annesisin allah hakkınızda hayırlısınıı versin inşallah
sağlıkla kavuşursun bebeğine hikayenide merakla bekliyoruz

escape canımcım hayırlı ugurlu olsun darısı bana ve büyülü bahçe olmak isteyenlere tüm dileyenlere olsun

inşallah kolay bi doğum olur...bi sancıda kurtulursun...şimdiden allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

neyse bebeğinizle size mutluluklar...:)

Son düzenleme:
allah kolay doğum nasip etsin canım, epidural düşündünmü doktorun ne der bilmiyorum ama eğer düşünmediysen aklının bir köşesinde kalsın, en iyisini doktorun bilir tabiki:)

sende al kucağına benim gibi tek elle yazmaya çalış inşallah( lokumum şimdi kucağımdada:)
allah isteyen herkese versin kimseyi bu yolda oyalamasın

ya denizanası hem kucağına alıp hem nasıl yazmayı başarıyorsun yaaa bi ben yapamadım şunu=)

İnşallah senin de gönlünden geçtiği gibi normal doğum olur,bende çok istemiştim 3 gün sancı çektim ama kısmet olmadı,sezeryen oldum.Neyse hepsinden önemlisi Allah'ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,Allah yardımcın olsun EsCApE_...:Saruboceq:a.s.

ya denizanası hem kucağına alıp hem nasıl yazmayı başarıyorsun yaaa bi ben yapamadım şunu=)

laelaelaelaelae hokkabaz gibi oldum valla sol kolumun üzerine yatırıyorum emzirme pozisyonu gibi ( emzirirken daha rahat oluyor pek kıpırdamıyorya:)) sağ ellede yazıyorum ama nedense diğer el olmayınca bunu tek parmak kullanabiliyorum:roflol::roflol:

hakikaten nihayet ya...her adana buluşmasında resimlere bakıyorum ,karın kocaman yakında doğurur diyodum hep içimden...
allah ikinizede sağlık versin darısı başımıza inşallah..

hakikaten nihayet ya...her adana buluşmasında resimlere bakıyorum ,karın kocaman yakında doğurur diyodum hep içimden...
allah ikinizede sağlık versin darısı başımıza inşallah..

canım bizde her buluşmada doğururum die bekledik amma bizim oğlan çıkmaz istemedi.. ayıp olur die.. kaydirigubbakcemile3

İnşallah senin de gönlünden geçtiği gibi normal doğum olur,bende çok istemiştim 3 gün sancı çektim ama kısmet olmadı,sezeryen oldum.Neyse hepsinden önemlisi Allah'ım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,Allah yardımcın olsun _EsCApE_...

ben hep normal istedim canım ama ikimizin sağlığı için hangisi iiyse o olsun... başka bişe istemem sağlıklı doğsunda yavrucuğum..

allah kolay doğum nasip etsin canım, epidural düşündünmü doktorun ne der bilmiyorum ama eğer düşünmediysen aklının bir köşesinde kalsın, en iyisini doktorun bilir tabiki:)

sende al kucağına benim gibi tek elle yazmaya çalış inşallah( lokumum şimdi kucağımdada:)
allah isteyen herkese versin kimseyi bu yolda oyalamasın

canım epidural düşünmedim ama sanırım dr.umuz bizim için hangisi iyiyse ona karar verecektir.. çünkü gerçekten çok memnunum dr.umdan... :1rolleyes:

inşallah kolay bi doğum olur...bi sancıda kurtulursun...şimdiden allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
bazılarının korkusundan darısı benim gibi olmayanların başına diyemiyorum...böyle diyerekten çok göze batıyormuşum...:(
neyse bebeğinizle size mutluluklar...:)

canım Allah razı olsun... Darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla olsun.... Dualarım sizlerle olacak....

ben de tam bu escape dğum yapmadı mı ki die düşünüyordum canım kasımdan aralığa kaydınız ama olsun sen yine de kasım annesisin allah hakkınızda hayırlısınıı versin inşallah
sağlıkla kavuşursun bebeğine hikayenide merakla bekliyoruz

canım bende doğurmicam bu çocuk bööle içimde kalacak diodum ama neyse dr.umuz buna izin vermedi... :roflol:
kasım anneleri ekim annesi oldu genelde bende bi değişiklik yapıp aralıkta doğurim dedim... :roflol:
hikayemide inşallah yazarım sizlere... :CüvCüv:

canım şimdiden allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Allah kurtarsın Allah sağlıklı bi o kadarda hayırlı bir doğum nasip etsin:)

escape canımcım hayırlı ugurlu olsun darısı bana ve büyülü bahçe olmak isteyenlere tüm dileyenlere olsun

ayrıca hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum..... :1hug:
a.s.:enbuyukkk:a.s.

escape,imiz, :1hug:aylardır birlikte bebişinin büyümesine:CüvCüv: tanık olduk.
o güzel gün geldi, çattı demek ki.kaydirigubbakcemile4
allah sağlıkla kolaylıkla, bebişine:ecrin_bebek: kavuşmanı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
7/cettin, imizkaydirigubbakcemile3 vatanına, milletine, ana_babasına, teyzelerinekaydirigubbakcemile5 hayırlı evlat olur inşallah.
bizi habersiz bırakma emi.:delphin:
:nazar:bakarsın hastanede yaparız bu buluşmamızı.:nazar:

oh be şükürler olsun gelioo gelioooo bayram hediyemiz gelioookaydirigubbakcemile3:teytey::emir_bebek:
allahım analı babalı büyütsün senide bi çığrışta kurtarsın escapem :Saruboceq:
çok bekledik ama bekledğimize değecek belli:nazar:
bak doğururukene haber ver hmn geliyoruuz kaydirigubbakcemile3

bu arada alfabatik sıraymş bnde kendimi en başta görünce en çok bni seviyosun sandım:roflol:

slm allah yardıncın olsun adanalım hayırlısıyla doğsun inşallh kcaman öptüm seni

canımmmm hadi hayırlı haberlerle gel bitanem merkla bekliyoruz seni ve bebğini alklahım yardımcın olsun kalbim seninle

kız escape sende sonunda doğuruyon he ohh oğluna kavuşuyonnnn rabbim oğlunu sana hayırlı bir evlat etsin... hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canımmmm...

şimdi kocişiyle konuştum sabah 08.00 almışlar dogumhaneye daha ses seda yok ay saatlerdir suni sancı hamişlik,annelik hepsi iyi hoş da şu dogum işi rezalet birşey

Back
X