" A " harfini kullanmadan cümle kurma :)

Yine bol bol ''a' kullanacağım. :) Dün yaptığım araştırmayı genişletmem sonucu yakın çevrenin de en azından eşinin ve yakın arkadaşının da ateist olduğu kanısına vardım. Sen de öyle olmalısın ki onlarla birliktesin sonuçta. Yani inancın hakkında hiçbir şey anlamadım ama ateist olman kuvvetle muhtemel ya da sonradan inanmaya başladın; yani hiçbir şey anlamadım. Yargılamak bana düşmez, Allah bile yarattığı kulu özgür bırakırken inanç konusunda... Zaten ben yargılamıyorum, sadece görüş olarak ateist birisiyle iletişim kurmak istemem çünkü Allah'ım benim için her zaman birinci sıradadır, ona saygı duymayana ben de saygı duymam kimse kusura bakmasın.

Bunlari yazabilecegin bin tane topik varken neden israrla buraya yazdigini anlamis degilim. Oyunun mantigini anlamadigini dusunup bir kez de ben anlatayim. Kurdugun cumlelerin icinde a harfi olmayacak.

Belki simdi oturmustur biseyler.

Zaten hiç düşünmeden kalp kırmandan, kimseyi düşünmeden istediğini yapmandan belliydi inançsız olduğun.

Bana ''seni seviyorum'' deyip deyip gidip başkasıyla birlikte olmandan belliydi.

Bana hala nikah günü bile '' seni seviyorum'' demenden, aynı günün akşamı evlenmenden belliydi.

Aşkın gözü körmüş işte, anlayamadım o zamanlar.

Ah o yazıları o zaman görseydim keşke ben...

Neyse dediğim gibi dört yılım boşa geçmiş, yani inançsız bir insana birşeyler öğretmeye çalışmışım ama vardır bunda bir hikmet, ben Allah'ımdan gelen herşeyin bir sebebi olduğunu düşünürüm mutlaka.

Bundan sonra artık yazmam gereken şeyler olursa da sana yazmayacağım, sen de benimle asla iletişim kurmaya çalışma. Geri teper...

Tamam yazdıklarından yaşadıklarını anladık.
Ama topigimizi sabote ediyorsun..
Bunları yapabileceğin başka topikler var.
Oraları kullan...
Belli ki yenisin ama kib lemek zorunda bırakma bizleri..

Boynuzu yemis gelmis dertleniyo. Bdv dururken oyun bolumunde ne isi olur ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…