A normal miyim ben

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...ben bekarlığımdan beri çocukları çok seviyorum hep anne olmayı hayal ettim çok şükür Allahım nasip etti...pko liydim bu yüzden hemen tedaviye başladım evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım şu an 2.5 aylık bi oğlum var onu çok seviyorum uyuduğunda özlüyorum uyuduğunda fotoğraflarina bakiyorum biraz sağlik sorunları da var çok korkuyorum onu kaybetmekten Allahim korusun evlatlarimizi 1 ay sonra işe başlayacam nasıl bırakıp gidecem düşündükçe ağliyorum siz nasil yaptiniz ben mi abartiyorum yoksa zaten olmasi gereken bu mu tüm anneler böyle mi..

Slm kızlar...ben bekarlığımdan beri çocukları çok seviyorum hep anne olmayı hayal ettim çok şükür Allahım nasip etti...pko liydim bu yüzden hemen tedaviye başladım evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım şu an 2.5 aylık bi oğlum var onu çok seviyorum uyuduğunda özlüyorum uyuduğunda fotoğraflarina bakiyorum biraz sağlik sorunları da var çok korkuyorum onu kaybetmekten Allahim korusun evlatlarimizi 1 ay sonra işe başlayacam nasıl bırakıp gidecem düşündükçe ağliyorum siz nasil yaptiniz ben mi abartiyorum yoksa zaten olmasi gereken bu mu tüm anneler böyle mi..
işe başlaman yakında ondan fazla duygusallığın...benimde 2 çocuğum var bende çok özlüyorum..kim bakacak oda önemli eğer gözün arkada kalmayacaksa daha rahat olursun benimkilere bakıcı bakmıştı içim hiç rahat olamıyordu ..şimdi okula gidiyorlar

Ben ilk seneleri birlikte gecirmenin onemli oldugunu dusunuyorum. Durumumuz super degil ama idare ediyoruz. 3 yasindan once calismayi dusunmuyorum. Oglum bir yasini gecti ve su an kararimdan mutluyum. Dogru olani yaptigima inaniyorum. Guzel bir gelecek icin calismak da bir secenek ama ben bugunu en guzel sekilde keskesiz yasamak istedim.

Ben izin aldım.

Çalışmam gerekseydi evet zorlanırdım ama fazla duygusal bağlayacağımı sanmıyorum.

Ben ilk seneleri birlikte gecirmenin onemli oldugunu dusunuyorum. Durumumuz super degil ama idare ediyoruz. 3 yasindan once calismayi dusunmuyorum. Oglum bir yasini gecti ve su an kararimdan mutluyum. Dogru olani yaptigima inaniyorum. Guzel bir gelecek icin calismak da bir secenek ama ben bugunu en guzel sekilde keskesiz yasamak istedim.
İnan mecbur olmasam ben de çalışmazdım ama şu an mecburum..

İşe başlayacakken bunu düşünen bir çok anne gördüm .
Resimlere bakma kısmı belki 1 tık fazla ama bu korku vs normal .

Korkun onu nasıl bırakacağın mı yoksa işe başlayınca ilgilenemeyeceğin mi ?

İşe başlayacakken bunu düşünen bir çok anne gördüm .
Resimlere bakma kısmı belki 1 tık fazla ama bu korku vs normal .

Korkun onu nasıl bırakacağın mı yoksa işe başlayınca ilgilenemeyeceğin mi ?
Bi anne olarak ona en iyi ben bakabilirim bu durumda en iyisini verememek...onu çok özlerim

Allah kolaylıklar versin. Borçlar hemen bitsin.
Ama ülke olarak kötü zamanlardayız. Çocuğunuzun geleceği için borç olmasa bile çalışmak mantıklı.
Zamanla alışırsınız inşallah.

Yok eşimle alakalı değil maddi durumdan dolayi yeni kredi çekip çocuk için araba aldık o yüzden çalışmam lazım..
Hmm. Kredi varsa zor canim. Biz kiradayiz, araba yok, tek maas. Ek bir gelirimiz yok. Evet cok kolay bir hayat degil ama bebisle olmak, onun her gun yeni seyler ogrendigini gozlemlemek guc veriyor. En basiti atesi ciksa bile icim rahat. Gozum arkada kalmiyor.

İnsani bazı duygular birbirinden çokta farklı değil. Abartmayın. Çalışan annelerin çoğunluğu bunları hissediyor. Alışırsın.

Bi anne olarak ona en iyi ben bakabilirim bu durumda en iyisini verememek...onu çok özlerim

Özlemene bir şey demiyorum ama ona en iyi senin bakacağı kısmını bir daha düşün .
Bir kreş çocuğun için iyi bir eğitimin başlangıcı olabilir .
Şuan kim bakacak ona ? Oğlun çok küçük değil iyi veyahut kötü muameleyi sana söyler .
Bence çalışan anne daha iyi . Tek sorun beslenme oluyor :)

Özlemene bir şey demiyorum ama ona en iyi senin bakacağı kısmını bir daha düşün .
Bir kreş çocuğun için iyi bir eğitimin başlangıcı olabilir .
Şuan kim bakacak ona ? Oğlun çok küçük değil iyi veyahut kötü muameleyi sana söyler .
Bence çalışan anne daha iyi . Tek sorun beslenme oluyor :)
Oğlum 2.5 aylık canım:))

Oğlum 2.5 aylık canım:))

Ay affedersin ya .
Allah bağışlasın annesi . Yerim ben onu :KK46:
Ben 2,5 yaşında zannettim . İşin zor kime emanet edeceksin ?
Çalışma saatlerin neler ? Öğlede işten eve gelme imkanın var mı ?
NE kadar süre çalışmayı plalıyorsun ?

Ay affedersin ya .
Allah bağışlasın annesi . Yerim ben onu :KK46:
Ben 2,5 yaşında zannettim . İşin zor kime emanet edeceksin ?
Çalışma saatlerin neler ? Öğlede işten eve gelme imkanın var mı ?
NE kadar süre çalışmayı plalıyorsun ?
Memurum canm iş yerim 1.30 saatlik mesafede evime..anneme bırakmayı düşünüyorum da ondan da pek umudum yok 1 aya bakamiyorum diyebilir bakıcıya da güvenemem..

Memurum canm iş yerim 1.30 saatlik mesafede evime..anneme bırakmayı düşünüyorum da ondan da pek umudum yok 1 aya bakamiyorum diyebilir bakıcıya da güvenemem..

Memurlar için bu durum biraz zor . Ama birazda kolay .
Hani çalışma saatin belli . Hafta sonun var .
Torun evlattan tatlıdır annen bırakmaz inşallah .
Ev senin değilse iş yerine daha yakın bir yere çıkmaya çalış . Allah yardımcın olsun :)

Back
X