Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane der geçerim demişim. Sanane deyin dememişim umarım siz okuduğunuz cümleleri anlayabiliyorsunuzdur. Orasını burasını kırpıp oraya buraya çekiştirince istediğiniz yere varmış olmuyorsunuz çünkü. Çirkinliğe aynı çirkinlikle yanıt verilirse bir fark oluşmaz diyorum temelde ama siz anlamıyorsunuz. Bildiğinizi yapın o halde toplum şuradan şuraya gidemiyor zaten. Ben düşünce yapınızı sadece kendinizi haklı çıkarmak üzere cevaplardan oluşturduğunuzu düşünüyorum.

Ama şikayet etmiş olduğunuz şeyi yapmış olmaz mısınız? Burayı oturtamıyorum. Aynısı oluyor. Bir farkı yok ki o zaman.

Aynen öyle. Anlatmak istediğimi uzun ve açıklayıcı bir biçimde anlatmışsınız. Yapılan terbiyesizlik. Olabildiğince dikkat ediyoruz ama bir başkasının da hayatına karışıp laf etmiyoruz. Ama gelip ben birşey alırken buradaki gibi saygısızca eleştiri olursa ben de aynı dilden cevap veririm.

Ben hala akıllı ve saygılı görünmeye çalışırken kendinizi saçma bir duruma soktuğunuzu düşünüyorum iyi geceler

Ama şikayet etmiş olduğunuz şeyi yapmış olmaz mısınız? Burayı oturtamıyorum. Aynısı oluyor. Bir farkı yok ki o zaman.
Anlamadığınız birşey var, bakın israil sadece bu sene yapmıyor bu zulmü, senelerdir yapıyor. Biri bana aldığım içecek için böyle müslümanlığıma laf edecek ben de haklısınız dikkat edeyim mi diyeceğim? İnsanların ne giydiği ne yiyip içtiği ne aldığı sizi ilgilendirmez, bu kadar laf etmeden önce ilk önce dönüp bir kendinize bakın, elinizde iphone var son model, başınız da deseniz vakko, ayağınızda adidas sizin benden ne farkınız var? Önceden almiş olabilirsiniz ama israilin geçmişte de zulüm yaptığı gerçeğini değiştitmiyor.

Gelde anlat Filistin Filistin tutturmuşlar. Bu arada Filistin bize dost değil fakat İsrail'in de Türkiye yi sevdiğini sanmıyorum.

Yok biz saygısızlık yapana, saygısızlık olur diye hiçbir şey demeyelim durdurmayalım, yaptıkları hatayı sorunu çelişkiyi söylemeyelim öyle bakalım onlara, onlar da elini kolunu sallayıp herkese karışsınlar

Benzer bir yazıyı Filistin-İsrail tartışması çıkan bir profilde de yazdım, kimse kendisini başkasına açıklamak zorunda değildir, deprem oldu hepimiz üzüldük ama herkes kim ne kadar duyarlı takibine başladı topiklerde ayrı profillerde ayrı tartışma çıktı, Gazze’de katliam yaşanıyor yine aynı şekilde, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır herkes aynı şekilde yoğurt yemiyor diye duyarlı-duyarsız diye yaftalanamaz.

Neyse hanımlar bu topikte tartışmanın sonu gelmeyecek o yüzden kapatmak en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…