- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Olur mu,parasını verip alıp yere döküp paylaşman gerekirdi!,nasıl içersin sen o kahveyi.Kendi çocuklarına kardeşlerine kıyamazlar ama elalemin çocuğunu hiç düşünmeden gönderirler. Dünyada o kadar ülke varken Filistin in derdi tasası bize düştü sanki. Geçen bu sitede kahve resmi paylaştım linç yağmuruna tutuldum. Ay orda katliam var nasıl paylaşırsın bilmem ne boş duyar kastılar. Sanki biz yapıyoruz katliamı.
O da ayrı komedi zaten sadece gülüp geçiyorum. Bi de yalan yok o sevdiğim işime yarayan ürünü boykot etmemOlur mu,parasını verip alıp yere döküp paylaşman gerekirdi!,nasıl içersin sen o kahveyi.
Protesto edenlerin ki gereksiz duyar kasmaktan başka bir şey değil.O gazlı içeceği satan yeri protesto edip .orada yemek yemeyip kalksalarmis o zaman.
Aynen siz kışkırtıyorsunuz Filistin i bombalayan da sizsinizBen mi bunca insanı kışkırttım yani bunu mu diyorsunuz ?
yönetime şikayet edebilirsiniz saçmalayanlarıAa olur mu ben bu postu acarken dahi izin almaliydim vebal almisim ben sacma sapan bir mesaj aldim bir de bir uyeden
Her konuyu böyle mi anlıyorsunuz merak ettim? Kışkırttınız demedim fırsat verdiniz dedim… İkisi arasında epeyce fark var…Ben mi bunca insanı kışkırttım yani bunu mu diyorsunuz ?
Hanımefendiye ne yaptık da size bir şey yapacağız? Bu iletişim diliyle sosyal hayatta empati kurabiliyor musunuz gerçekten?bu yorumlar şaka mı ya?
ne demek sakin şekilde uyarabilirdi?
ne demek İÇMEYİVERİN??
içmeyiverin mi? bunu yazma cesareti buluyor musun gerçekten burda?
beni dışarıda birisi yediğim içtiğim kullandığım bir şey hakkında böyle uyarsa
isterse dünyanın en kibar uyarısı olsun onu öyle bir yerin dibine sokar öyle büyük bir kavga çıkartırım ki
bi daha ömrü boyunca kendi evladını dahi uyaracak cesareti bulamaz
bu düpedüz başkalarının hayatına karışmak çünkü
siz gerçekten artık sınırlarınızı bileceksiniz ve hiç kimseye karışmamanız gerektiğini öyle yada böyle anlayacaksınız
ben boykot falan etmiyorum ürünleri de bal gibi afiyetle tüketiyorum
filistin de israil de umurumda değil
alakamın olmadığı iki ülkenin birbirini yemesi benim u-mu-rum-da de-ğil!
çocuklar ölüyor ama ühü ühü dramasını da bi kenara bırakın şimdi mi aklınıza geldi çocukların ölmesi ?
bu dünyada herkes birbirini öldürme derdinde ben kendi hayatıma bakarım
içiyorum, tüketiyorum, para da kazandırıyorum, boykot da etmiyorum, umurumda da değil. napacaksın şimdi bana?
Böyle eleştirince boykot için uyaranlardan bir nebze bile farkınız olmuyor. Saygı böyle bir şey değilElinde iphone, kafasında vakko, ayağında nike sonra gider boykot der. İsrail geçmişte bombalarken neredeydi boykotu???
Kola hakkında boykot çağrısı yapanlardan bir gram fark teşkil etmiyor bu yorumunuz tebrikler.Araba alırken sağlam diye amerikan,alman arabası alırlar,telefon (malum marka)çıkar koşa koşa gece sıraya girer mal gibi saatlerce bekleyip alırlar ama o marketi boykot edin,bu içeceği almayın demeyi de kendilerine hak görürler. Edecekseniz bunları da edin,baya gözlerini kapattılar olana bitene,kimsenin gıkı çıkmıyor.
Herşeyi yerli malı alın o halde.
Kimse kusura bakmasın ama boykotu bile işlerine geldigi gibi yapıyorlar.
Uyarı uyarı uyarı... ben de sizi uyarıyorum, insanlar istediğini alır istediği konuyu açar istediği gibi yorum yapar, lütfen jüri gibi insanlara doğru - yanlış etiketi yapıştırmayı bırakın...Hanımefendiye ne yaptık da size bir şey yapacağız? Bu iletişim diliyle sosyal hayatta empati kurabiliyor musunuz gerçekten?
Dünyadaki her şeyden hepimz bir şekilde etkileniriz. Bazıları bundan daha çok etkilenip uyarmışlar hanımefendiyi… sizi okuyan da saldırmışlar filan sanacak.
Siz beni uyardınız diye başka bir konu açmıyorum mesela:)insanları size karşı bir taraf olmaya zorlamıyorum. uyarınızı okudum ve kendi gerçekliğime göre değerlendirip değerlendirmeyeceğime karar veririm. Hala derdimi anlatamadım:)Uyarı uyarı uyarı... ben de sizi uyarıyorum, insanlar istediğini alır istediği konuyu açar istediği gibi yorum yapar, lütfen jüri gibi insanlara doğru - yanlış etiketi yapıştırmayı bırakın...
Alakası yok.Kola hakkında boykot çağrısı yapanlardan bir gram fark teşkil etmiyor bu yorumunuz tebrikler.
uyaramaz hanımefendiHanımefendiye ne yaptık da size bir şey yapacağız? Bu iletişim diliyle sosyal hayatta empati kurabiliyor musunuz gerçekten?
Dünyadaki her şeyden hepimz bir şekilde etkileniriz. Bazıları bundan daha çok etkilenip uyarmışlar hanımefendiyi… sizi okuyan da saldırmışlar filan sanacak.
Bana derdinizi anlatmayın zaten, ben yazdıklarınızı okuyup anladım. Burada bir derdim var bölümü var ve insanlar oraya dert olarak gördüğü şeyleri yazıyor. Bu arkadaşımız da böyle bir sorun yaşamış ve derdini bizimle paylaşmış. Kriterleri siz belirlemiyorsunuz ve gördüğüm kadarıyla editör de değilsiniz. Bu arada bir türlü anlatamadığıniz derdinizi bir derdim var bölümüne yazın, biz de derman olmaya çalışalım:)Siz beni uyardınız diye başka bir konu açmıyorum mesela:)insanları size karşı bir taraf olmaya zorlamıyorum. uyarınızı okudum ve kendi gerçekliğime göre değerlendirip değerlendirmeyeceğime karar veririm. Hala derdimi anlatamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?