Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur mu,parasını verip alıp yere döküp paylaşman gerekirdi!,nasıl içersin sen o kahveyi.

Filistin'de Ramallah, Tulkarim, Jericho ve Gazze'de olmak üzere 5 ayrı fabrikamızda üretim gerçekleştiriyoruz.
C...cola firması yetkilisinin sozleridir. Filistin'de beş ayrı fabrikada 1000 kişiye istihdam sağlıyorlarmış.

Aa olur mu ben bu postu acarken dahi izin almaliydim vebal almisim ben sacma sapan bir mesaj aldim bir de bir uyeden
yönetime şikayet edebilirsiniz saçmalayanları
yeter yani artık ne filistinmiş arkadaş
deprem zamanı bizim yanımızda filistini gördük mü hiç hatırlamıyorum
eğer deprem zamanı filistin bize yardım ekibi yolladıysa haber kaynağı ile beraber birisi yazsın lütfen
ama israilin yardım ekibi yolladığını hatırlıyorum
ben benim ülkemi hangi ülke sayar hangi ülke adam yerine koyar
hangi ülke yardımcı olur ona bakarım
bizi hangi ülke halkı severse bende onları severim
geri kalanda umurumda olmaz
filistinden ne dostluk gördükte yardımcı olacakmışız ?
hiç gerek yok
israilin bize doğrudan ne zararı var da mallarını boykot edecekmişiz ?
bir gün bizim ülkemize zararı olursa o zaman düşünürüz
ama şu an hiiiç umurumda olmayan filistin için üzülemem

Hanımefendiye ne yaptık da size bir şey yapacağız? Bu iletişim diliyle sosyal hayatta empati kurabiliyor musunuz gerçekten?
Dünyadaki her şeyden hepimz bir şekilde etkileniriz. Bazıları bundan daha çok etkilenip uyarmışlar hanımefendiyi… sizi okuyan da saldırmışlar filan sanacak.

Kola hakkında boykot çağrısı yapanlardan bir gram fark teşkil etmiyor bu yorumunuz tebrikler.

Saygıyı herkes çok yanlış anlamış. Bir taraf boykot yapmayanı eleştiriyor buna saygısızlık diyor diğer taraf. Ama saygısızlık diyen tarafta o zaman sizde şunları almayın şunları yapmayın filan diye laflar sokunca fark teşkil etmiş sanıyor.

Her iki tarafında yeterince saygılı davranmadığını düşünüyorum.

Uyarı uyarı uyarı... ben de sizi uyarıyorum, insanlar istediğini alır istediği konuyu açar istediği gibi yorum yapar, lütfen jüri gibi insanlara doğru - yanlış etiketi yapıştırmayı bırakın...

Uyarı tarzı belli ki yanlış ama söylemesinde bir sakınca yok bana kalırsa.bence bu konu çok hassas, ben de bu zulümden dolayı çok üzgünüm mesela..öfkeliyim onca masum insanın kanının dokulmesine! belki bu üzüntüyü derinden yaşadığı için şahin davranış sergilemistir.elimizden başka bir şey gelmeyisinin vermiş olduğu bir yükselme.kizmayin luften

Boykotu saçma bulmakla birlikte benim yediğime içtiğime çocuğuma vs toplum içinde tanımadığım biri karışıp fikir beyan edince cok itici buluyorum sanane yani sen kimsin ki ben senin fikirlerindeki doğrulara göre hareket edip şekil alacağım

Siz beni uyardınız diye başka bir konu açmıyorum mesela:)insanları size karşı bir taraf olmaya zorlamıyorum. uyarınızı okudum ve kendi gerçekliğime göre değerlendirip değerlendirmeyeceğime karar veririm. Hala derdimi anlatamadım:)

Kola hakkında boykot çağrısı yapanlardan bir gram fark teşkil etmiyor bu yorumunuz tebrikler.
Alakası yok.
Kimsenin hayatına ne yedip içtiğine yada giydiğine karışmam ,haddimi bilirim. Bana sorulmadığı sürece fikrimi de beyan etmem. Kim boykot ediyor kim afiyetle yiyip içiyor o da beni ilgilendirmez haliyle asla üzerime alınmıyorum yorumunuzu.
Ama yazdıklarım yüzde yüz gerçek. Işlerine geleni boykot edip, işine gelmeyeni tepe tepe kullanmak ikiyüzlülüktür. Amacına uyan bir tavırda olmuyor haliyle.
Bana şunu boykot et,bunu kullanma diyecek haddi kendinde bulan kişinin a'dan z'ye yediği,içtiği,kullandığı herşey yerli malı olmalı. Değilse de haddini bilsin,kendi işine baksın zaten.

uyaramaz hanımefendi
kimsenin yediği içtiği bişey hakkında kimseyi uyaramaz
öyle bi hadsizlik yok çünkü
iletişim dilim kim nasıl hak ediyorsa o şekildedir
nabza göre şerbet veririm
sizin uyarmış canım ne var bunda diye savunduğunuz kadın konu sahibine, sizde kapalısınız beni anlarsınız falan demiş
bu cümlesi bile ayrımcılık içeriyor ne yani kapalılar anlar da açıklar anlamaz mı ?
haklı bulduklarınıza dönün bi tekrar bakın
kaldı ki uyaran kadının yaptığı şeyde sözlü saldırı benim gözümde
siz ilk mesajı okumadınız herhalde.

Bana derdinizi anlatmayın zaten, ben yazdıklarınızı okuyup anladım. Burada bir derdim var bölümü var ve insanlar oraya dert olarak gördüğü şeyleri yazıyor. Bu arkadaşımız da böyle bir sorun yaşamış ve derdini bizimle paylaşmış. Kriterleri siz belirlemiyorsunuz ve gördüğüm kadarıyla editör de değilsiniz. Bu arada bir türlü anlatamadığıniz derdinizi bir derdim var bölümüne yazın, biz de derman olmaya çalışalım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…