Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zannettim ki başörtüsü ignesi falan isteyecek dumur oldum ya boykottan bahsedince kapalılar nefes alsa suc

Bana da markette bir kadın su an tam sebebini hatırlamadığım bir kriterden dolayı en helal markanın t.rku olduğunu söyleyip t.rku almamı söyledi. Ben cevap vermeden diğer markanın ürününü sepete atınca kapali oldugunuz için muslumansiniz sandım tarzı bisi dedi ve alışveriş boyu beni gözleriyle yedi

Takmamak lazım desek de can sıkıyorlar. Ne yazık ki görünüşte kalıyor boykot. Madem öyle neden 2 kişiden 1i bop un eşbaşkaniyim diyen bir adama oy veriyor hayret ediyorum. Neyse bu konu siyasete bağlanmadan zor yürür. Allah akıl fikir versin millete. Zalimlerin zulmünden de korusun masumları...

Açıkçası ben bireysel boykottan ziyade toplumsal boykota inanıyorum.
Arada bir bu İsrail i boykot etme durumu çıkar herkes bı gaza gelir sonra o gaz sönünce aynen devam.
Ee noldu şimdi ?
Yıllardır bu böyle devam edip gider şu an pek çok kişi de bu gazla hareket ediyor.
Önemli olan böyle zamanlarda bile sağduyulu hareket edebilmekte.

Bu muhabbet çok sıktı artık. Çok boykot istiyorlarsa oraya gitsinler. TV önünde çık cık edip vah vah etmekten başka hiçbir halt yapmadıklarına da eminim bu tiplerin . Onu icmeyince ne oluyor ölüler geri mi geliyor bombalar mi duruyor ? Boykot bu kadar önemliyse açlık grevine girsin yemesin icmesin kafede ne işi var? Çok sıkıldım su Instagram'da insan avına çıkan malum tayfadan . Artık dışarda da ava başlamışlar.

Lisedeyken günlük 20 liraya stand hostesliği yapıyordum mecbur geçinmem gerekiyordu ailemden ayrıydım.
Sırf okul yol paramı karşılıyordu.
Danone standına verdiler beni tadım için sabah 10 akşam 10 çalışıyordum 3 vesait hafta sonları..
kadının teki geldi bu İsrail malı diye küfür kıyamet üstüme yürüdü ağladım orda küçüğüm yani 15 yaşındayım kimin nereye ait olduğunu da bilmiyorum yıl 2007 sanırım o zaman. Öyle gücüme gitti ki ajansım ağladım diye bana kızmıştı çok dokunuyor o travmam hala allahın belası

Kapalılıkla ne ilgisi varmış bunun yav. Sanki açıklar İsrail’e fon aktarıyor. Ayrıca birkaç aya unutacakları şey için tanımadığı insanlara ahkam kesmeleri hiç samimi gelmiyor bana. Millet kafayı yemiş valla, dibini sıyırıyor.

iLginc sekilde bir kolaya bir de mc donalds a takmislar.Neden cunku en kolay onu boykot edebiliyorlar.Gerisi islerine gelmiyor.Hassasiyetlerini sevdiklerimin :)
Ben ki gidip domestos cif vs almam hep yan sanayi a101 in bimin cife domestosa muadil ürünlerini alirim gelmis bana duyar kasiyor.Ha ala da bilirim bu arada herkes kendinden sorumlu ben sarı icecek ictim diye savas hızlanmadķ

Güya daha hassaslar kapalilar diye düsündu kendince

B*ykotunu yapan yapabildiği kadar yapsın da yapmayanlara karışmak niye? İnsanların içinde rencide etmek ne ya? Birde h*dayet dilemek falan. k*fir olmayan birine k*fir yakıştırması yapması hdyt dilemesi bile başlı başına günah. Saygısızlıktan başka birşey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…