- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.084
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben zannettim ki başörtüsü ignesi falan isteyecek dumur oldum ya boykottan bahsedince kapalılar nefes alsa sucİnsanlar ne kolay başkasının yaşam şekline müdahale ediyor. Bir de tesettürlü olduğunuz için daha fazla toplum baskısına bırakıyor. Açıklama yapmanıza bile gerek yoktu.
Sanane diyip önünüze dönseydiniz.
Bu hiç iyi bir şey değil ya/
Aynı firmanın hepsiYok sarı kula
Ben ki gidip domestos cif vs almam hep yan sanayi a101 in bimin cife domestosa muadil ürünlerini alirim gelmis bana duyar kasiyor.Ha ala da bilirim bu arada herkes kendinden sorumlu ben sarı icecek ictim diye savas hızlanmadķiLginc sekilde bir kolaya bir de mc donalds a takmislar.Neden cunku en kolay onu boykot edebiliyorlar.Gerisi islerine gelmiyor.Hassasiyetlerini sevdiklerimin :)
Güya daha hassaslar kapalilar diye düsündu kendinceKapalılıkla ne ilgisi varmış bunun yav. Sanki açıklar İsrail’e fon aktarıyor. Ayrıca birkaç aya unutacakları şey için tanımadığı insanlara ahkam kesmeleri hiç samimi gelmiyor bana. Millet kafayı yemiş valla, dibini sıyırıyor.
Kendisi nasıl yaşıyormuş acaba? Günde onlarca boykot ürünu kullanmak durumunda kalıyoruz yani illa ki. Kola,MC, Starbucks bir akillarindaki.Ya ne kadar sinkrlendim anlatamam
o ürünlere ve boykot edilen diğer ürünlere bi indirim gelse herkes saldırır.iLginc sekilde bir kolaya bir de mc donalds a takmislar.Neden cunku en kolay onu boykot edebiliyorlar.Gerisi islerine gelmiyor.Hassasiyetlerini sevdiklerimin :)
Konuyu nereye baglayacagini bilemeyince sacmaladıHerkesin boykotu kendine…Hem burda da mı açık kapalı ayrımı yapmış şuursuzlar.
Kiz ictigim sey de sarı kula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?