Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonunun iphone olduguna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Ay yok benimki çin malı
Hayır herkese kolaya laf söylüyor da yani Amerikan malı olmayan ne var ki yani ne bilim çoğu şeyi atmamız gerekiyor.
Çıplak kalırız .
Maalesef böyle keşke böyle olmasa tabi.

Keşke ülkemizde yeterince yerli üretim yaygın olsa da boykot ürünlerini almak zorunda kalmasak. İnsanlar saygı duymayı bir türlü öğrenemedi...
Biz böyle kavga ederken elin insanları yapmıs pazarlamis biz hala yerimizde sayiyoruz bir tek peros boron duru torku var bildigim

Ay yok benimki çin malı
Hayır herkese kolaya laf söylüyor da yani Amerikan malı olmayan ne var ki yani ne bilim çoğu şeyi atmamız gerekiyor.
Çıplak kalırız .
Maalesef böyle keşke böyle olmasa tabi.
Daha ben cok konusurdum da is siyasete girerdi cünkü görüsünün ne oldugunu gayet iyi anladim

Ya ellerindeki iphone boykot etsinler önce. 20-30 tllik şeyleri boykot etmek kolay Sürekli bu boykot olayı ortaya çıkıyor sonra fıss
Millet unutacak çünkü özellikle bizim milletin yaptığı en iyi şey unutmaktır bunu da unuturlar

Biz böyle kavga ederken elin insanları yapmıs pazarlamis biz hala yerimizde sayiyoruz bir tek peros boron duru torku var bildigim
O kadar az ki boykot düşünmeden önce kendimiz neden yapamıyoruz neyimiz eksik irdelememiz gereken bu

Bu ürünlerin ülkede satışını destekleyen hükümetlerini boykot etsinler önce, bize mi düştü derdi?
Siz de ne güzel laf anlatmaya uğraşmışsınız benim artık insanlara açıklama yapmaya hiç gücüm kalmadı. Ben İsraili destekliyorum zaten der geçerdim herhalde ama tabi insanların ne yapacağı belli olmaz saldırabilirler de.

Keşke herkes kendi işine baksa haddini bilse.Boykot yapıyorsan da holiganca duygularla değil kendi hayatına uygulayabilecegin şekilde yapsan.
Eşimin amirinin karısı da tesettürlü hergun boykotla ilgili biseyler paylaşıyor boykot etmeyenleri kiniyor batiyi lanetliyor falan ama 5 paylaşım yapsa biri Gazza biri boykot diğer üçü kahve storysi ,manzara, akşam yemeği vs gayet tıkırinda yaşıyor hayatini.Cumhuriyet bayramı kutlamalarına katılmıştı örtüsü vakkoydu çantası pierre cardindi telefonu iPhonedu yani zaten israil mallarıyla geziyorsun gerine gerine.Tabi zaten gidip içmediği gidip yemediği şeylerden vazgeçmek kolay vakkoya gelince no no no şekerim.

Bunlar gibisi çok maalesef ve iyi niyetli olduklarını bile düşünmüyorum artık gösteriş peşindeler kendi kusurlarını milletin kusurlarıyla(!) kapatabileceklerini sanıyorlar.
2 yıl önce yolda tek başıma yürüyorum bir ilçenin meydanında ve ayağımda da topuk yüksekliği 5 cm bile olmayan sandalet var kadının biri beni durdurdu adres soracak sandım. Bana direkt selam bile demeden cehennemde yanacaksınız bu topuklularla bunun çıkardığı sesler cehennemde dinletilecek gibi bir şeyler dedi. Valla açtım ağzımı yumdum gözümü, ona herkesin içinde beni rencide etmeye çalışınca benden iyi müslüman olmadığını kibirli olduğunu ve kalbimi kırdığını kalp kırmanın kabeyi yıkmaktan daha günah olduğunu ve hadsiz olduğunu söyledim. Ne güzel unutmuştum bu anıyı yine hatırladım ya.

Birilerinin hayatına karışmak da moda oldu yaptığı yanlış karşı tarafı haksız buldum kendi hayatlarına baksalar kaç tane boykot ürünü çıkar. Saygısızlık başka bir şey değil yemek yediğim yerde masama müdahale edilmesi kabul edilir bir şey değildir.

iPhone neden boykot edilsin ki? Yahudilere ait değil bildiğim kadarı ile ya da İsrail'i destekler açıklama mi yaptılar? Ben kacirmis olabilirim.
Diğer yandan sadece İsrail'in yaptıkları özelinde değil, genel anlamda türk mallarını kullanmaya özen göstermek gerektiğini düşünüyorum. Diğer milletler bir sekilde buna dikkat ediyor çünkü

bir çok ürün var belki onların bilmediği Allah onları ıslah etsin bu da kul hakkı yemek yiyen insanın boğazına diziyorsun

Herkes işine baksın.Kim neyi kimi boykot ediyor ya da etmiyorsa kendi hayatına yansitsin kimse kimseye dayatma uygulayamaz.Kaldi ki yerli ve milli ayni kalitede asla olamayacak muadili olmayan ürünler var mecbur kalıp alanlar da vardır.Nasil bi saçmalık holiganlik saldırganlık bu.

Daha ben cok konusurdum da is siyasete girerdi cünkü görüsünün ne oldugunu gayet iyi anladim
Ya bu görüş meselesi değil ki .
Bende şu an yapılan zulme lanet ediyorum.
Bunun siyasetle dinle de ilgisi yok .
Bu insanlığa yapılan bir suç .
Ama şöyle de bir şey var boğazımiza kadar Amerikan İsrail malına batmisiz .
Bütün dünya böyle .
Bir kola içmeden oluyorsa icmeyelim gitsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…