Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla şimdi bir sürü linç gelecek ama ne boykotu arkadaşlar bizim buradaki fabrikaları kapattirma lüksümüz mu var?
Ülke batıyor ztn biz fabrika kapattırmaya mi uğraşıyoruz o ürünler burada üretiliyor ztn
Çare bu mu
Ben ortaokulda iken bu konuyu duydum hala gr ilerleme yok hala sektörlerde liderler.
Facebookta boykot sayfası kurulmus tövbe yarabbim bisey yazsam anlayan çıkmayacak
ilaç sektöründe liderler alternatifi varmi? Yok
Ticari anlaşmalar var ülkemiz ne kdr ticaret hacmi arttırmış bir araştırın
Bence asitli içecekler zehir o apayrı bir konu
İçlerinde İngiliz markasıda dahil olmus listeler karmakarışık ben marka kötüleme olarakta görüyorum sonra yerli marka diye paylaşılmış marka Cumhuriyet düşmanı çıktı tövbe bir lira vermem işte ona, bu ülkenin varlığına düşman olmak asıl zarar.
Çare çalışmak ama biz ancak gaza gelir olmayacak işler peşinde koşarız

kullandığın iphone u şu çöpe at ben de atarım bu gazozu sorun değil derdim.

en çok da şu mcdonaldsa starbucksa gidip de bebek kanı alabilir miyim diyenlere ayar oluyorum. orada asgari ücretle ev geçindirmeye harçlık yapmaya çalışan insanların g.tlerinden kan damlayarak çalışıyorlar sonra geliyor bir dallama bunlarla muhatap oluyor.

bu kadar olay oldu deprem oldu sel oldu şehidimiz oldu ses yok lafa gelince israil kanı

Ben ki gidip domestos cif vs almam hep yan sanayi a101 in bimin cife domestosa muadil ürünlerini alirim gelmis bana duyar kasiyor.Ha ala da bilirim bu arada herkes kendinden sorumlu ben sarı icecek ictim diye savas hızlanmadķ
Aladabilirsiniz yani ben Omo deterjan alırım bırakmayı düşünmüyorum çıkarsınlar madem yerli böyle temizleyen deterjan yok bir tane Omo gibi deterjan ayrıca İsrail halkı kendileri de desteklemiyor mazlumların ölmesini bu baştakilerin savaşı Hamas ve Netanyahunun savaşı iyice zıvanadan çıkıyor belli bir kesim

Ayrıca Filistin'de kaç tane fabrikalari var kaç kişi çalışıyor buda ayrı bir araştırma konusu olmalı
Millet sanıyor ki tepemize paraşütle deterjan atıyorlar. Hayır abi senin insanın çalışıyor ekonomik düzene bak istediğin şey mantıklı mi

ya bu boykot kafası çok değişik bi kafa ve sadece ülkemize özgü bişey de değil
yurt dışında bi kadın mc donaldstan tavuk burger almış ve paketin mavi beyaz olduğunu görünce
bunlar israile destek veriyorlar diye düşünüp video çekmiş
bi de gitmiş paketin hesabını ordaki çalışandan soruyor
yani burgeri hominigırtlak mideye indirirken sorun yok
gitmiş paketin hesabını soruyor pakete bakınca aklına gelmiş savaş mavaş
yani israil malı dediği mc'ten alışveriş yapmakta sakınca görmüyor , paketi mavi beyaz olunca sakınca görüyor herhalde
videoyu da bırakıyorum buraya

boykot dediğimiz olay herkesin işine geldiği gibi yaptığı bişey
bu işler öyle kola içmiyorum demekle olmuyor
şuan iphone'lara sadece 1 gün geçeli %50 indirim yapsa apple ,
o size laf eden boykotçuların hepsi almak için birbirini ezer
ama kolaya gelince ooo içmiyoruz israil malı :)

seneler önce banada benzer linç lisedeyken yapılmıştı
yine filistin israil savaşı vardı o zamanlarda
benimde haberim falan yok boykot moykot
tavuk dönerin yanına kola aldım kantinde yiyorum tek başıma
mayıs ayındayız hava sıcak, ayranları kantinci dolaba atmamış. soğuk bişi istedim kola varmış, aldım
sınıftan 3 kız geldi yanıma, suratlar beş karış. niye kola aldın dediler. yani bu vardı bunu aldım dedim
israil malı o içme onu dediler. niye dedim. boykot ediyoruz israil filistini bombalıyor dediler.
aa öyle mi deyip gözlerinin önünde içmeye devam etmiştim
yine benzer tavır görsem aynı hareketi yine yaparım
çünkü kimse kimsenin tercihine karışamaz

İyi de yıllardır Gazze'de savaş var. Haksız hapis yatanlar var İsrail'de. Öldürülenler var. Bombalardan önce de boykot etseydi o zaman. Boş. Boş muhabbetler cidden

Biz böyle kavga ederken elin insanları yapmıs pazarlamis biz hala yerimizde sayiyoruz bir tek peros boron duru torku var bildigim
Geçen baktım Nutella çikolata 64 lira iken Fisko Birlik yerli malı 81 tl idi nalet olsun fırsatçılığa almayacağım yerli malı işte gidip Nutellayı alacağım.

pff şimdi anladım israili mi boykot ediyorlar gazlı içecekle
komik komik işler
memleket zaten işsizlikten kırılıyor aman boykot edin fabrikalar kapansın işsizlik artsın.
sanki cola israilde üretiliyor.
illa boykot edecekseniz domatesi edin deseydin kadına. yediği domatesin tohumunu kimden aldığından haberleri yok. yok colaymış yok mc miş. valla çok komik milletiz.

Birde indirimler cumhurbaşkanı çağrısı ile yapıldı millet zannediyor ki korktular

Ben bu yobaz kafayı asla anlamicam bunun dinimizle de alakası yok bu cehalet eğitimsizlik, görgü sorunu ve kaostan beslenme.Kabenin bulunduğu muslumanlarin merkezi cahiliyede putların yikildigi Arabistanda tam da şu anda müzik festivali var kimse bunu umursamıyor.Sana bana gücü yetiyor bi tane yapistircan ağzınin ortasına cehil sümüğü.

Yani paketi İsrail bayrağı renkleri de yapabilir yani ben firma olsam kendi bayramın renklerini kullanamayacak mıyım gitmesin madem yemesin oradan yemek şart mı başka yiyecek yer mi yok bir de gitmiş hesap sormuş önce kendisine baksın

Bu kadar yükselmenizin sebebi nedir? Ben saldıran kişiyi haklı mi bulmuşum? O konuda yorum bile yapmadım, haklı tarafı yok zaten.

Lütfen okuduğunuz şeylere anlayarak yorum yapın.

ya neden o ortamda ben yoktum Allahım böyle insanlar yaşamasın artık

İyi de yıllardır Gazze'de savaş var. Haksız hapis yatanlar var İsrail'de. Öldürülenler var. Bombalardan önce de boykot etseydi o zaman. Boş. Boş muhabbetler cidden
Hamasın elindeki esir yahudilere ne demeli Hamas Müslüman dedikleri çok mu masum İsrail tü k. k. sanki diğeri çok çok müthiş de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…