Aa oraya ne oldu ? Bitmek bilmeyen ahiret soruları..

sanırım yeni anne olmanın verdiği içgüdüyle düşünüyorum ondan kızıyorum ben de

Allah bağışlasın.
Acısız bı islemse aldırın

hayır doktorumuz her kontrolde takip edelim dedi sadece

Böyle insanlardan nefret ediyorum ya bi sus sorma bu merak nedir ya annemin de kolu tam kıvrılmıyor küçükken kırılmış ve yanlış kaynamış namaz kılarken tam kıvırma işlemini yapamıyor camide namaz kıldığı zaman illa dikkatini çekip sorarlarmış sen şu mezhepten misin namazın olmuyor öyle diye artık camide namaz kılacağım zaman koluma yazı yapıştırıcam diyor öyle çok boşboğaz insan var ki yahu sus sorma seni ne ilgilendirir

Bir arkadaşımızın kızında vardı bebekken küçüktü sonra baya baya çoğaldı 2 yaşında daha çoktu. Şuan kız 4 yaşında annesi hep foto atıyor fotodan görüyorum bende tamamen yok olmuş. Sorun olmaz Allahın izniyle. Geçer Allah başka dert vermesin. Üzülmeyin.

kırmızı diye dikkat çekiyor herhalde

Size ozelden mesaj atacagim konuyla alakali lutfen okuyun

çok teşekkür ederim.Kızım ileride üzülecekse kaybolsun üzülmeyecek sevecekse nazar boncuğu olsun artık ne yapalım o her haliyle benim gözbebeğim

Bebeğimin göz kapaklarında ve alnında kaşının ortasına doğru hemanjiomları var . Hiçkimse sormadı şimdiye kadar bunlar ne diye

Çok iyi anlıyorum çünkü aynısını bende yaşadım küçük kızımda .
Her gören ay bu ne ,ay nasıl düştü ,ay doğum lekesi ay canım bisey çekmiş yememisin ,ay kimde var böyle leke vs vs sürekli bir sorular .
Benim kızım şuan 5 yaşında çok hafif belli belirsiz duruyor .
Banada doktor geçer demişti geçti nitekim de.

çol teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…