• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Evdeki hali kv ninse eger gotur anne bu senin halinn bnm evimde ne isi var bende goturmedm bnm halimda yok evde de bakalim ne dicek

Haliyi alsa ne yapacak ki gözünün içine baka baka kendi evine serecek değil ya

Bu isin içinde bir is var bence ,tuhaf:)

Ya senin kv tam ariza ne soylesen yeri o kadina. Sor bee ne sormuycan bu hdli senin mi diye sor sendekini.. Ayy bombalar bombalar :)

Yok diyemem onu da

E ne olacak böyle :(
Kilidi değiştir diyeceğim ama yine de kayınvaliden siz evde yokken göz kulak olmak için ister senden.
Sen iyice bir araştır ve eğer araştırmaların sonucunda kesin bilgiye varırsan, eşine uygun bir dille anlat derim. Sorun halı değil ama ben korktum gibi şeyler söyle ki, annesinin tarafını tutmasın canım. Bu kadın hep böyle miydi?

Yok artık!
Bence hemen arayıp sorma evine gidip bak. Kenarda dürülü halısı varsa desenine bak çaktırmadan.
Eğer onun aldığını emin olursan söyle.

E ne olacak böyle :KK43:
Kilidi değiştir diyeceğim ama yine de kayınvaliden siz evde yokken göz kulak olmak için ister senden.
Sen iyice bir araştır ve eğer araştırmaların sonucunda kesin bilgiye varırsan, eşine uygun bir dille anlat derim. Sorun halı değil ama ben korktum gibi şeyler söyle ki, annesinin tarafını tutmasın canım. Bu kadın hep böyle miydi?
Ya ne biliyim çeyizi mi getirdiğimde annemin evinde koyupta burda bulamadığım bi kaç şey oldu, ayy töbe töbe

Back
X