Aaaa yok daha

halını aldıysa sen bence kayınvalideyle bas edecek birisin azının payınıda verirsin ama önce bi araştır et öle günahına girme sonra

Halıyı onda görmeden ne dicem, yalan atıyosun der, benim halım değişmiş desem nsl ispatlıycam

İspatlayamayacağın şeyi sakın söyleme, senin açından çok kötü olur. Bir şekilde araştırman lazım. Kendisi yıkamaya vermiş olabilir mi?

Ayyy ne diyim ya günahını almıyım ama bi tek onda vardı
Sormaktan baska caren yok, guzelce sorabilirsin ne var bunda "anne evi temizlerken haliyi degistireyim dedim ama benim halim yerine baska hali konmus, sana mi lazim oldu de" ne bileyim.

Esin en dedi bu konuya?

Sormaktan baska caren yok, guzelce sorabilirsin ne var bunda "anne evi temizlerken haliyi degistireyim dedim ama benim halim yerine baska hali konmus, sana mi lazim oldu de" ne bileyim.

Esin en dedi bu konuya?
Eşime diyemedim, mahcup nsl ediyim onu, anahtar annesinde vardı bi

Ilk yapacagin sey anahtari kaybettim bahanesiyle ondaki anahtari almak, yoksa senin evde daha cok sey degisecek gibi gorunuyo?
Yok canım anahtar bikaç günlüğüne ondaydı, eve usta gelcekti bizde şehir dışında idik, gelince eşim aldı

bence fark ettirmeden sorabilirsiniz, onu soramam bunu soramam derseniz işiniz çok.. eşiniz de kendi halınızı tanımıyor mu yani siz söylemeden fark etmesi lazım en azından bi halı evin havasını değiştiriyo.

aaa yok artık böyle birşeye kimse kolay kolay cesaret edemez

Soramam ya nsl soruyum
Daha geçen hafta kaynanaya " oğlun tarlaya ne ekerse", " koymak istiyorsan sen doğur bi tane" diyen hatun halısını sormayacak
Bizde buna inanmalımıyız?
Îki konundan biri uydurma olmalı.
Zira evindeki halı kaybolan her insan sorar .
Aldığın tepkilerden sonra ben meleğim , kaynana şeytan ı ıspatlamak için mi açtın konuyu?

+1 duygu ve dusuncelerime tercuman olan yorumunuz icin sizi tebrik ediyorum.

Halım sıfırdı hiç kullanmadım, eşim bilmez o sebeple halıyı, halı yerinde başka halı olmasa sorulurda nerde diye, yerine başka halı konunca ,uydurduğum düşünülebilir halını tanımıyonda beni mi suçlamak istiyosun diyebilir

Hasta mısın sen nasıl konuşuyosun, Allah'tan korkarım ben, terbiyesizlik yapma

peki hiç fotoğrafı da mı yok yani geniş alınmış bi fotoğrafta pek tabii halınız görünebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…