• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Halinin sekli semalini unutmussunuz siz, kim halinzi alsin ve üstüne üsenmeden baska bi hali koysun, esiniz belkide degistirdi, gecen esinizi düsünmeden kv ye sadiriyordunuz hatta onun gözleri önünde, simdi arada o var diyorsunuz üzülür diyorsunuz, merak etmeyin üzülmezde kizmazda....:ssz:

Halı yerinde başka halı olmasa hırsız mı girdi derim, ya da hiç o halıyı katmadan değişmiş falan demeden halım yok diyim bu daha mantıklı ayy arayıp sorsam mı şimdi böyle olmaz mı
hayır yalan olmaz değiştirmişse sı.ar sıvarsın
eve biri girmiş dimi nihayetinde hırsızı katmadan sor sadece
biri girmiş halı gitmiş

Ara bence. Ustayı bahane et. Biz de merak ettik. Aldıysa inkar etmez bence. Arsız biri gibi.

Halinin sekli semalini unutmussunuz siz, kim halinzi alsin ve üstüne üsenmeden baska bi hali koysun, esiniz belkide degistirdi, gecen esinizi düsünmeden kv ye sadiriyordunuz hatta onun gözleri önünde, simdi arada o var diyorsunuz üzülür diyorsunuz, merak etmeyin üzülmezde kizmazda....:KK14:
Hırsız diye itham etmekle o bir mi, o konuşmayı belki birçok gelin yapmıştır çocuğun adıdır cinsiyetidir, o konuşma ile kaynanaya bi ithamda bulunmadım ben, anlıycağı dilde uyardım, bu farklı ama

Ben sana arama desem de arayacaksın belli. Ben olsam aramazdım, halıyı da unuturdum, benim yapım böyle... Eşim benim zigon sehpaları babasına vermiş, pek kullanmıyordum, boş dairemde duruyordu. Aylar sonra kayın pederimin evinde gördüm aaa bunlardan bende de var dedim. Senin zaten dedi. Napayım, alıp eve getircek değilim. Olan olmuş.

Halinin sekli semalini unutmussunuz siz, kim halinzi alsin ve üstüne üsenmeden baska bi hali koysun, esiniz belkide degistirdi, gecen esinizi düsünmeden kv ye sadiriyordunuz hatta onun gözleri önünde, simdi arada o var diyorsunuz üzülür diyorsunuz, merak etmeyin üzülmezde kizmazda....:KK14:
Unutmam markası var o marka bi halım yok

anahtar hatasını geçen yıl bende yaptım vermiştim kayıkahve içmeler.insan herzaman bir olmuynvalideme.ama ben evde yokken eve gelmeler,dolabıma bakmalar,çay or bazen ev dağınık oluyor o halde evi görmelrine sinir oluyordum.ama bi bahane bulup aldım anahtarı,artık rahatım

Hırsız diye itham etmekle o bir mi, o konuşmayı belki birçok gelin yapmıştır çocuğun adıdır cinsiyetidir, o konuşma ile kaynanaya bi ithamda bulunmadım ben, anlıycağı dilde uyardım, bu farklı ama

hırsız diye itham, yok, hırsız, vs. kelimeleri sorarken kullanırsanız oluşur işte. Öteki türlü sadece sormuş olursunuz. İnsanlar yardım etmeye meyillidir, siz de ondan akıl istiyorsunuz.

Ithamda bulunun diyen kim size allah askina, hic cekinmeden kv ye tohumdur sen yap diye seviyesizce konusabiliyorsursunuz, ki evet bicok gelin isim mevzusunda sesini cikartmistir ama saygisizlik etmeden lafini söyler ilk önce bu farki ögrenin, bende zamaninda kimse karisamaz benim cocuklarim fikir verebilirsiniz dedim ama tohumdur yada bana karismayin cok istiyorsan kendin yap demedim... Bunlari söyleyip, simdi arayip, yaaa anne kafam karisti benim bi halim vardi simdi baktim serecektim ama o hali benim aldigim degil sen hic ustalari yanliz biraktin mi ? Gibi kivrak bi soru mu soramiyorsunuz, bu durumda esinizimi düsünüyorsunuz? Onun zaten umrunda degil ki annesine nasil davrandiginiz, rahat olun...:KK14:

Yuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer

B
Yuh ya evet ben aldım sen kullanmıyo büyük geliyo diyodun bende ki halıyı verdim o odana Kİp diye olur hem mobilyana uygun, bu da bizim salon geniş buraya sererim, köşede durup güvelensin mi dedi, yuhh ya sözün bittiği yer
bi tane ya bi tane benim kayınvalidem yuh ya

en azından artık yerini biliyorsunuz yabancıya gitmemiş halıcık :)

-- anahtarı en kısa sürede geri alın.

Harbiden yuh! Yarın gidiyorsun halını alıyorsun. Anahtarı da.

Harbiden yuh! Yarın gidiyorsun halını alıyorsun. Anahtarı da.
Bana sormadan nasıl karar verdin buna dedim nolcak kızım diyo halı değil mi diyo, yok dedim ben bu halıyı beğenmedim yarın alırım sen de kî halımı dedim, yaranamadıkta diyo, şaka gibi ya

Back
X