- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
Bana sormadan nasıl karar verdin buna dedim nolcak kızım diyo halı değil mi diyo, yok dedim ben bu halıyı beğenmedim yarın alırım sen de kî halımı dedim, yaranamadıkta diyo, şaka gibi ya
Kabus gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sormadan nasıl karar verdin buna dedim nolcak kızım diyo halı değil mi diyo, yok dedim ben bu halıyı beğenmedim yarın alırım sen de kî halımı dedim, yaranamadıkta diyo, şaka gibi ya
kayınvaliden aldıysa bile bunu ıspatlıyabilirmisin eger ıspatlymzsan kimseye bişey deme dersen gene suçlu sen çıkarsın kv den bni hırszlkla suçlyr der eşini de inandırabilir yapacgn tek şey aldysada almadıysada anahtarını bir daha teslim etmemenGörmeden halıyı bişey diyemem, eşime de diyemem annesi, üfff kötü bi durum
Nasıl gelin, söyleyene değil söyletene bakBöyle geline böyle kaynana ...![]()
Almış almışkayınvaliden aldıysa bile bunu ıspatlıyabilirmisin eger ıspatlymzsan kimseye bişey deme dersen gene suçlu sen çıkarsın kv den bni hırszlkla suçlyr der eşini de inandırabilir yapacgn tek şey aldysada almadıysada anahtarını bir daha teslim etmemen
pardon bn konunun geri kalan kısmni şimdi okudumkayınvaliden aldıysa bile bunu ıspatlıyabilirmisin eger ıspatlymzsan kimseye bişey deme dersen gene suçlu sen çıkarsın kv den bni hırszlkla suçlyr der eşini de inandırabilir yapacgn tek şey aldysada almadıysada anahtarını bir daha teslim etmemen
Bişey diyemiyorum, yaşa ki göresin dediklerindenBenimde ablamin batraniyesini ve bazi ceyizini kaynanasi almisti. Ablamda hep anahtarinin yedegini verironlara. Alip kizinin ceyizine koymus. Yerine eski pusku kullanilmis bi battaniye koymus. Sonra kizi evlenince ceyizini serdiler. Annemle ablam orda gormus kendi battaniyesini dantellerini falan. Allah affetsin. Nasil insanlar bunlar.
Arayıp öğrenmeden nsl değiştiricekti ki, beklerim k.v. Den herzaman ki gibi sormadan karar veriyo, izinsiz eşyamı alıyo, bu hep böyle ki , herşeye kendi karar verir, al sev bu k.v. YiBen hiç muhatap olmayıp eşime söylerdim değiştir diye. Valla işin zor. İnsan bir sorar. Kızım kullanmadığın bir halın var bende var bir tane değiştirelim mi ne dersin der insan gidip kafasına göre değiştir mi ya. Değiştirdin madem bir haber ver yahu. Böyle tesadüfen öğrenmek. Gıcıkkk kv.
Anahtarımı aldım zaten sırf haftasonu için verilmiştiHalinizla birlikte anahtarida almayi unutmayin yoksa kadin evi götürecek... Hayir birinin esyasini izinsiz almanin ne anlama geldiğini bilmiyor herhalde.
Arayıp öğrenmeden nsl değiştiricekti ki, beklerim k.v. Den herzaman ki gibi sormadan karar veriyo, izinsiz eşyamı alıyo, bu hep böyle ki , herşeye kendi karar verir, al sev bu k.v. Yi
Gelirim ki ev bomboş, bişey diyemiyorum valla, şöyle bi normal olsada beni şaşırtsaBir haftasonu anahtar kaldi hali gitti. Hep onda yedek olsa butun evi degistirir valla.
Neyi soruyo ki onu sorsun, korku filmi gibişaka gibi bir kayınvalideymiş. insan bi sorar...
Yok şu saatten sonra daha muhatap olmazdım eşimi gönderirdim demek istedim. Yani bazı arkadaşlar unut o halıyı demiş ya ben eşime aldırırdım Siz neye karar verdiniz bilmiyorum. Merak ettim.Arayıp öğrenmeden nsl değiştiricekti ki, beklerim k.v. Den herzaman ki gibi sormadan karar veriyo, izinsiz eşyamı alıyo, bu hep böyle ki , herşeye kendi karar verir, al sev bu k.v. Yi